Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Set nou...da,da tot eu... Vin 08 Mar 2013, 16:13 | |
| Am descoperit un joc pe net care pur si simplu ma dat pe spate.Este versiunea 17+ a lui Alice in Wonderland.Numele jocului este Alice Madness Returns.As vrea un set cu Alice dar nu cand e la ospiciu si e rasa in cap si atunci cand are parul lung.Restul nu ma intereseaza dar nu vreau asa: as vrea ceva de genul asta: sau: Nu de alta dar pot sa imi deschid singura jocul si sa dau Print Screen si am terminat povestea,as vrea ceva mai special.Si un text daca se poate care sa se potriveasca.Nu ma intereseaza daca e GIF sau daca Alice paorta rochia din Capitolul 1 sau din Capitolul 3.Dar sa fie...reprezentativ :-? Multumesc anticipat. |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Set nou...da,da tot eu... Vin 08 Mar 2013, 17:01 | |
| Preiau Eu. Când am terminat o să dau edit. <3
EDIT Sper să-ţi placă, dacă nu, îmi spui. Şii, important - uite aici linkul de la semnătură, ca să nu stai să postezi din nou pe undeva anume -->> [https://2img.net/r/ihimizer/img266/2636/aliceeee.jpg] (copiezi linkul doar) Iar scrisul de la ea este Blackadder ITC și culoarea #A9A9A9 şi mărimea este de 24. <3 AVATAR SEMNĂTURÆ ♞ † Alice let the madness get your soul. ════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════ Little girl from where you are, welcome to our happy Wonderland. Flesh and bones, screams and sadness, all in here was prepared special with kindness. Taste the tea, with a little poison sugar, you won't faint, just die a little. Dear, Alice, what you think about our land? Isn't deathly, Wonderland? † ♞ † |
|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Set nou...da,da tot eu... Vin 08 Mar 2013, 19:34 | |
| Mersi mult!Este perfect,e exact ce mi-am dorit.Mersi ca ti-ai pierdut timpul cu mine imaginile au iesit minunat :* |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Set nou...da,da tot eu... Vin 08 Mar 2013, 19:40 | |
| A fost plăcerea mea. *hug* Te mai aşteptăm pe la noi. *kiss* |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Set nou...da,da tot eu... | |
| |
|