|
Autor | Mesaj |
---|
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Poeziile mele Vin 08 Mar 2013, 22:55 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Limoncello in Dum 12 Ian 2014, 01:24, editata de 3 ori |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Poeziile mele Lun 01 Apr 2013, 00:05 | |
| Iti ador creatia!! Imi place cum ai compus si cum ai asezat rimele. E o poezie foarte draguta si adevarata. Mama este cea mai importanta fiinta de pe planeta, la fel si noi toate, fetele. =)))) Sa ne mai aduci daca mai ai inspiratie!! =)) * kiss* |
|
| |
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Re: Poeziile mele Mar 21 Mai 2013, 22:03 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Limoncello in Dum 12 Ian 2014, 01:24, editata de 1 ori |
|
| |
Ancu Genin
Sex : Localizare : Constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 90 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Poeziile mele Mar 21 Mai 2013, 22:15 | |
| Vai, vai, vai, vai, ce poezie frumoasă. Atât de profund şi de frumos şi şi şi şi nu am cuvinte. Sper să ne mai uimeşti cu astfel de creaţii divine, demne de laudă. Spor la scris, draga mea. |
|
| |
Limoncello Genin
| Subiect: Re: Poeziile mele Mier 22 Mai 2013, 16:38 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Limoncello in Dum 12 Ian 2014, 01:25, editata de 1 ori |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Poeziile mele Mier 22 Mai 2013, 19:05 | |
| Hellau. Imi cer iertare ca nu am putut sa comentez si la celelalte poezii, insa vin acum pentru a-ti spune ce e de zis. Imi place ca ai pastrat rima versurilor, astfel creatiile tale au avut muzicalitate. Totusi, ai grija la masura, caci uneori dupa versuri cu doua silabe mai lungi decat restul ai pus versuri cu o silaba mai scurta. Suna ciudat, mai ales daca citesti cu voce tare. In rest eu nu am ce spune, imi place cum compui si ideile pe care le abordezi sunt frumoase. Bafta in continuare. |
|
| |
Limoncello Genin
| Subiect: Re: Poeziile mele Lun 29 Iul 2013, 23:29 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poeziile mele | |
| |
|
| |
|