|
Autor | Mesaj |
---|
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: My Creation Is My Art Sam 09 Mar 2013, 20:03 | |
| nu sunt prea reusite dar aceste sunt creatiile mele : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Dum 10 Mar 2013, 00:51 | |
| Incearca sa mai lucrezi la proportii;) Desenez de cativa ani buni... si de aceea am decis sa comentez:D Nu sunt rele, dar mai ai de lucrat... Astept si altele. Pupici! M@dy. |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Dum 10 Mar 2013, 15:52 | |
| |
|
| |
Madeline.Lestrange Genin
Sex : Varsta : 31 Localizare : Baia Mare Nr. mesaje : 218 Puncte : 247 Reputatie : 5 Hobby-uri : Desen, Lectura.
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Vin 15 Mar 2013, 13:54 | |
| Te imbunatatesti pe zi ce trece...Tine-o tot asa! Astept si alte desene! Sa ma anunti! Pupici! M@dy. |
|
| |
Violence Vic Chūnin
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Mier 22 Mai 2013, 19:08 | |
| |
|
| |
Tsubaki Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Flandre Scarlet
Nr. mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Hobby-uri : desen,compus Stare de spirit : vesela
| Subiect: Mie mi se pare ca a doua e mai buna. Lun 27 Mai 2013, 16:57 | |
| - bunny pink a scris:
- nu sunt prea reusite dar aceste sunt creatiile mele :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Violence Vic Chūnin
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Sam 06 Sept 2014, 17:56 | |
| a trecut ceva timp... as fi postat in vacanta dar am avut mult de invatat. ultimele creatii : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si cea de care sunt cea mai mandra : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Cam asta e tot! Ja ne! |
|
| |
Madeline.Lestrange Genin
| Subiect: Re: My Creation Is My Art Vin 24 Oct 2014, 21:50 | |
| Imi place sa vad ca incet, incet iti imbunatatesti abilitatile pe zi ce trece. Astept sa vad cum evoluezi si in continuare. Spor la desenat! Te pup! Mady. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My Creation Is My Art | |
| |
|
| |
|