Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Semnatura si avatar Dum 10 Mar 2013, 16:36 | |
| As vrea o semnatura si un avatar cu o fata anime, sa semene avatarul cu smentura si sa nu fie fundal alb. Semnatura as vrea sa fie gif, daca nu puteti las la alegerea voastra tema setului, am incredere in graficienii capabili de aici! |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Semnatura si avatar Dum 10 Mar 2013, 16:40 | |
| eu... Edit: I ╚═══════════════╝ I love the moment when the nature comes to life. The colors are everywhere.╔════════════════════════╗ II ╔═.✈ ✈✈.══════╗ Too much is too much! I really need a break!╚══════.✈ ✈✈.═╝ III ══════════════════════════════════ Music LoverI live in this world without color, but the music makes me to feel it. Find the beat and you will find the Paradise!══════════════════════════════════ Imi pare rau ca nu am facut decat un set cu imaginea de la semnatura gif, dar nu am gasit sa se potriveasca atat de bine. Cand pui imaginea la avatar, foloseste a treia casuta :
Sper ca-ti plac, dar daca nu, ma voi acupa cand voi avea timp :3 |
|