|
Autor | Mesaj |
---|
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Desenele mele:X Dum 10 Mar 2013, 19:50 | |
| Michael Jackson, sunt un mare fan . Sper sa va placa. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| |
| |
Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desenele mele:X Lun 11 Mar 2013, 21:06 | |
| Buna. :) Un topic, si eu pe-aici. Imi place desenul, se vede ca ai talent, insa trebuie sa mai lucrezi la tehnica. Axeaza-te pe umbre si defineste ceva mai bine trasaturile chipului pentru a reda mai bine tridimensionalitatea. Poti cauta tutoriale pe youtube, pe mina una m-au ajutat mult. De asemenea, iti recomand creioane de tip B pentru umbre, caci banuiesc ca in general folosesti creioane hB. Succes in continuare si astept sa vad noi creatii. Te pup. :* |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Desenele mele:X Mier 30 Apr 2014, 21:45 | |
| Cat de reusit este desenul tauu ai reusit sa ma impresionezi cu el doarece eu sunt mare fana M.J. Sa mai pui si alte desen |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: Desenele mele:X Mier 30 Apr 2014, 21:54 | |
| La naiba, am nevoie de un nou hobby. Desenul este foarte frumos :) . |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: Desenele mele:X Joi 01 Mai 2014, 21:37 | |
| Desenul tău este superb, chiar seamănă cu Michael Jackson. Să ne mai aduci :x |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desenele mele:X | |
| |
|
| |
|