| Vreau sa fii a mea o viata ... | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Vreau sa fii a mea o viata ... Mar 12 Mar 2013, 02:20 | |
| Cu o pofta adanca uneori privesc catre nori si mi te imaginez pe tine stand in brate la mine. Sarudandu-ti buzele moi ce m-au facut sa ma pierd de atatea ori si trupul tau rece si moale pe care-l doresc atat de tare, asi vrea sa-l simt acum aproape si din caldura trupului meu sa dau mai departe. In lipsa somnului de dimineata iti spun: Te iubesc si asi vrea sa fii a mea o viata ... Buna dimineata ingeraș ! ^ ^ |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| |
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Mar 12 Mar 2013, 12:18 | |
| Latura asta n-am mai aratat-o de mult. Pe vremuri obisnuiam sa fiu un pampalau romantic xD |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Mar 12 Mar 2013, 15:49 | |
| Ma, ma topesc aici, ia vezi. (D) E foarte frumoasa acesta dedicatie, pe mine una m-a facut sa zambesc. Speram sa mai fii un 'pampalau' romantic, asa cum te autocaracterizezi si sa mai postezi pe aici. (D) |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Joi 14 Mar 2013, 12:43 | |
| Aww. Cat de frumooss! Idem Choco, sper sa mai fii si in continuare un „pampalau” romantic! |
|
| |
Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Sam 16 Mar 2013, 23:58 | |
| Cat de dragut! Unde n-ar fi un baiat asaa de dragut cu o fata! Ce latura romanticaa! |
|
| |
Roxyta Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva in lumea mea acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 61 Puncte : 67 Reputatie : 6 Hobby-uri : cititul, scrisul, origami si desenul Stare de spirit : mereu alta
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Dum 17 Mar 2013, 01:34 | |
| Deci e atat de frumos cea ce ai scris ca a patruns prin inima mea de piatra nu am ce sa mai spun decat sa te intreb daca mai cunosti un „pampalau” romantic ca tine. Daca asa esti tu nu ascunde asta ci lasai pe cei ce merita sa te priveasca pe tine cel adevarat ... |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Joi 02 Mai 2013, 14:45 | |
| Mama, Mihai, da de cand etsiu tu asa de... poetic? Mia un pic "pampalau" romantic si mai posteaza din "operele" tale |
|
| |
Tiger. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Craiova acebook : Andreea Iulia :3 Nr. mesaje : 71 Puncte : 99 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Sam 04 Mai 2013, 19:45 | |
| Frumos mesaj ;* pampalau ;o3 |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Lun 06 Mai 2013, 00:42 | |
| Ce frumos scrii. Mă bucur că am trecut pe aici. Mihai nu?:)) . Mai fi puţin, nu mult, dar şi mult dacă vrei un pămpălau romantic, dar romantic. Şi să ne mai aduci cât de multe poţi scrie. |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Lun 19 Aug 2013, 21:19 | |
| Foarte frumos mesajul tău, mai ales că este din partea unui băiat. Nu ar trebui să îţi ascunzi această latură faţă de cei care merită Poate mai postezi asemenea creaţii minunate |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Vin 29 Aug 2014, 22:28 | |
| Am trait sa o vad si pe asta. Mihai si mesajele/dedicatiile de dragoste. Ma crezi sau nu, am citit nick-ul de 2-3 ori s ama asigur ca esti tu Oricum, e foarte romantic Bravo, mosule! |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... Mar 10 Mar 2015, 20:26 | |
| O.O Am ramas placut surprinsa sa citesc mesajul asta scris de tine. E foarte frumos si romantic. Ma bucur sa descopar aceasta latura a ta pe care nici nu o banuiam. :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vreau sa fii a mea o viata ... | |
| |
|
| |
| Vreau sa fii a mea o viata ... | |
|