Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
One life...One love - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
One life...One love - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

One life...One love

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
jhvgf77
Legend
Legend
jhvgf77

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : In my dream world:X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 205
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 25
Stare de spirit Stare de spirit : Pe linia de plutire...

One life...One love - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Mai 2010, 20:47

Ce super este acest capitol in love in love in love continuarea please please please
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Dum 30 Mai 2010, 21:15

este chiar incredibil cum o protejat-o in love
Sus In jos
alyona
Genin
Genin
alyona

Sex : feminin Varsta : 30
Nr. mesaje Nr. mesaje : 147
Puncte : 185
Reputatie Reputatie : 17
Stare de spirit Stare de spirit : Happy....cred

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Mai 2010, 14:21

Da, e dragut ca a protejat-o.
Ce e cu ochi rosi..........
Continuarea
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

Sex : masculin Nr. mesaje Nr. mesaje : 600
Puncte : 1509
Reputatie Reputatie : 133
Hobby-uri Hobby-uri : football
Stare de spirit Stare de spirit : merge merge =)

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Lun 31 Mai 2010, 15:35

alyona a scris:
Da, e dragut ca a protejat-o.
Ce e cu ochi rosi..........
Continuarea

In legatura cu ochii o sa va mai tin in suspans ceva vreme heh
Sus In jos
https://sasu.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 23 Iun 2010, 15:30

continuarea....suntem in asteptare!! dap !
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 23 Iun 2010, 15:32

Armyde a scris:
continuarea....suntem in asteptare!! dap !

LIPSA DE IDEI!!! :><: saptamana asta oricum cred cu tarie ca il voi termina sau cel putin urmatoarea parte v-a fi postata good
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 23 Iun 2010, 20:53

debea astept si apropo cu ideile am eu destule cat si pentru tine..sper sa-l pui repede
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :
One life...One love - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Always beside you ♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3431
Puncte : 4873
Reputatie Reputatie : 1187
Hobby-uri Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi !
Stare de spirit Stare de spirit : Fake Smile :)

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Iun 2010, 15:51

Doar daca ce..? Iti place sa ne tii in suspans...iar in legatura cu faptul ca esti in pana de idei,te inteleg dar sper sa-ti vina cat mai repede.Chiar imi place.Pwp si astept continuarea!
Sus In jos
alyona
Genin
Genin
alyona

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Iun 2010, 17:14

Ne ti cam mult in suspans... yeah
Asteptam continuarea.. please
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Iun 2010, 19:35

Capitolul IV
O noapte "tulburatoare". Am adormit!

... Si stateam si nu puteam adormi, nici eu nu stiu din ce motiv nu puteam sa adorm. Starea asta de moleseala ce ma
apasa ma enerva cumplit. Am iesit pe balcon si stateam asa si ma gandeam, vantul imi batea usor in fata ridicandu-mi
parul un pic deasupra fruntii si lasandu-l apoi in jos peste frunte.
- Aha! Ma duc sa fac un dus si apoi cu siguranta are sa ma fure somnul; Am intrat in baie, am dat drumul la apa
calduta si am stat sub sub jetul de apa cam un sfert de ceas, am iesit,m-am sters si m-am trantit in pat pe burta
fara sa mai iau ceva pe mine.
In sfarsit imi simteam oasele grele, simteam cum ma fura somnul...adorm. Pe la mijloculo nopti simt o oarecare
caldura, o atingere; ba nu! doua atingeri pe spate iar apoi un sarut usor! Incep sa ma cutremur si ma iau fiori si
deodata aud:
- Linisteste-te, sunt doar eu. Ti-a fost dor de mine? ... apoi vad cum un chip drag mie si cunoscut se apropie de
fata mea. Ma prinde de barbie si ma saruta.
- Bineinteles ca mi-a fost dor de tine! ... indraznesc apoi sa il intreb:
- Ce faci aici?
Uitandu-se la mine imi afiseaza un zambet apoi imi raspunde:
- Imi era dor de tine dar in special de caldura trupului tau.
- In cazul asta ma vei avea! ... Apoi ma intorc catre el si incep sa il sarut pasional.
Mai tarziu dupa miezul nopti ma tot gandeam la felul in care i se inrosesc ochi lui, nu stiu de ce dar eram foarte
curioasa si vroiam sa aflu neaparat insa Sasuke dormea atat de bine, imi era atat de drag de el cand il priveam si
nu vroiam sa il trezesc.
Incepe sa apara zorii zilei si incep al trezi pe Sasuke pentru ca nu puteam sa fim prinsi asa, nu acum.
- Sasuke? Trezeste-te!
- Ce s-a intampla Sakura; imi raspunde el cu un ton somnoros.
- Poi trebuie sa pleci ca nu putem sa fim prinsi asa.
Eu intre timp am mers pana la baie, am dat un pic cu apa pe maini si pe fata si apoi am luat un pic de apa in palme
sa il stropesc si pe domnu' care era prea somnoros. Iau ceva apa in palme si cand colo el era gata imbracat si se
pregatea sa sara de pe balcon pe casa vecinilor
- Hei! Pleci fara sa iti iei ramas bun; si ii afisez o fata mai suparata.
- Imi pare rau; ma prinde de mijloc si ma saruta dulce dar scurt apoi sare jos. Imi iau bluza de pe jos si ma duc
sa ma uit daca s-a dat jos, insa deja il vedeam cum se indeparta de casa mea.. wow ce rapid !
Ma pun sa dorm dar dupa putin timp suna ceasul, era ora trezirii si a plecarii la scoala.
Abia am rezistat la ore, somnul mi se prelingea pe gene usor usor, capul imi cadea pe de pe umeri. In sfarsit s-a
terminat si ultima ora pe ziua de astazi, la iesire ma simt trasa un pic inapoi de mana, era el!
- Sasuke, ce surpriza placuta apoi ii afisez un zambet.
- Buna Sakura, ce spui, facem o plimbare?
- Nu stiu , sunt cam obosita; insa ma las condusa de el oriunde ar fi.
Ne plimbam pe malul raului din Parcul de Est al orasului apoi imi aduc aminte si il intreb:
- Sasuke, nu vrei sa imi arati si mie locuinta ta?
- E destul de departe de aici dar daca insisti mergem.
Am mers pe jos cam jumatate de ora, ajungand in fata unei cladiri interesante. Era o casa nici pra mare si nici
prea mica, un aspect frumos. Am intrat inauntru, era placut, camera de zi era aranjata cu o canapea in mijloc, in
partea din fata un televizor, in stanga era bucataria si langa niste scari care duceau catre baie si dormitor (
favoritul meu ).
El se intrase pana in bucatarie, ii era cam foame si s-a apucat sa "ne" faca ceva de mancare eu inspectam casa, am
intrat in dormitor si mam trantit pe spate in pat, mi-am adus aminte de noaptea petrecuta cu brunetul si am zambit
dar m-a furat somnul din cauza oboseli.
- Sakura? Hei! Sakura, trezeste-te!
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Iun 2010, 19:49

este frumos capitolul asta dar tot nu te-ai referit la ochi rosii.....tare oricum heh
Sus In jos
alyona
Genin
Genin
alyona

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Iun 2010, 20:50

Tot nu stim ce e cu ochii rosii....
Multumim ca ai pus continuarea si asteptam nextu` please
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Iun 2010, 13:14

Ma bucur ca ai pus continuarea dar au dreptate fetele:tot nu stim ce e cu ochii rosii.
Oricum imi place si abea astept continuarea. please please :>:D<:
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Iun 2010, 14:15

cu acei ochi rosii o sa o mai lungesc o vreme ... face mai interesant ficul , parerea mea heh
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Iun 2010, 14:40

offf...ce-ti mai place sa ne tii in suspans heh .Da ai dreptate devine mai interesant mai ales pentru noi ca ne intrabam ce o fi cu acei ochi rosii.Oricum astept sa pui continuarea deoarece imi place fff mult! dap ! huh? hi!
Sus In jos
InGeRuL nEgRu
Genin
Genin
InGeRuL nEgRu

Nr. mesaje Nr. mesaje : 116
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 22
Stare de spirit Stare de spirit : eee...merge

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mier 30 Iun 2010, 15:13

hoatza are dreptate chiar iti place sa ne tii in suspans.Oricum vreau continuarea. kiss
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Joi 08 Iul 2010, 23:32

Am sa va dau o veste , din lipsa de ideei, justme ''ma pus'' sa zicem sa-i continui eu ficul.....sper sa va placa ideea mea... heh

Capitolul V .
Viata privita cu alti ochi.

Simt o respiratie calda care ma face sa ma infior.Deschid incet ochi si intalnesc privirea lui Sasuke care ma privea cu atata iubire. Ma saruta si ma ia de mana ,ridicandu-ma din pat si canducandu-ma spre bucatarie unde asteptau sa fie mancate niste clatite. Ma apropi de masa si ma bufneste rasul. Pe doua farfuri sedeau cuminti clatilele amuzant inpodobite. Aveau ochi din capsune si nas, gura, si par din frisca. Il privesc si zambesc asezandu-ma pe scaun. Dupa ce mananc fata zambitoare care a stat pe farfuria ,il privesc cu o oarecare teama in suflet. Chipul sau bland se intoarce inspre mine si ma priveste. Las capul in jos nestiind ce sa spun, insa o mana ma prinse de barbie si imi ridica chipul in sus intalnindu-i privirea blanda. Acesta ma privea plin de iubire si ma saruta.
-Ce se intampla cu tine? il intreb lasandu-mi chipul in jos.
-Poftim? Ce se intampla? intreaba el neintelegand cea ce vreau sa spun si in acel moment nici eu nu stiam.
-Acei ochi. Atunci cand am fost atacati ai avut niste ochi ciudati.
-Ciudati? In ce fel?
-Nu te mai juca cu mine. Spune-mi!Ce este cu ochi rosi?
-Aaa la asta te refereai.
-Da.
-Ok iti voi spune dar sti ca dupa asta va trebui sa te omor, iti asumi aceasta consecinta? ma intreaba el cu zambetul pe buze, insa lasa capul in jos pentrua nu vedea.
-Haha, ii spun dupa care il sarut incet pe obraz, insa acesta intoarce fata sarutandu-l pe buze. Ma inrosesc putin, insa ma ia in brate. Caldura trupului sau ma facea sa imi doresc sa stau mereu numai in bratele lui. Ii simt respiratia calda , ii simt buzele moi atingandu-mi incet gatul.Ma intoarce cu fata spre el si incepe sa povesteasca:
-Acum mult timp in urma , exista o familie mare a carei putere domina peste toate. Acea putere se numea Sharingan. Toate clanurile erau geloase si tot incercau sa descopere secretul acestei puteri. Insa nu totul era asa usor pentru acel clan pentru ca in noaptea in care sotia mostenitorului clanului nastea, clanul a fost atacat si ucis. Acel clan era unul aproape la fel de puternic si au profitat de acel moment pentru a ataca. O singura familie a putut scapa si aceasta ajutata de unul din membri clanului advers care nu dorise ca clanul sa fie atacat. In fine acestia au scapat si au fost trimisi departe de acel loc pentru a nu fi gasiti de nimeni. In noaptea aceea s-au nascut doi copii.Eu si fratele meu. Nu l-am vazut in viata mea si parinti mei mi-au spus ca acesta a fost luat in schimb pentru libertatea mea deoarece numai unul dintre copii pot avea Sharinganul si celalalt nimic. Mama a suferit foarte mult pentru ceea ce a facut tata insa cu timpul a uitat, cred... Nimeni nu trebuie sa stie ca eu inca mai sunt in viata pentru ca daca se afla acel clan va veni din nou dupa mine pentru a ma ucide pentru ca sunt singurul care mai are Sharinganul. Il priveam cum spunea acea poveste si nu imi venea sa cred ca era reala. Parea a fi doar o poveste de adormit copii, atat de fantastica, insa mi-am dat seama ca era reala deoarece un mic firicel de apa isi facu aparitia in ochi lui Sasuke. Chiar daca s-a intors repede eu am vazut. L-am luat in brate si l-am strans la piept sarutandu-l pe frunte.
-Imi pare rau, ii spun putin trista pentru ca a trebuit sa ii aduc aminte despre acea poveste atat de ingrozitoare si foarte trista. Cerul incepe si el sa planga de mila lui. Picaturi grele de apa se scurgeau pe geam. Fiecare picatura care atingea geamul era lafel ca si bataile inimi mele. Fiecare fulger era ca o imagine care imi umplea mintea si care disparea odata cu el. Il priveam cum chipul sau alb era acum trist si era numai din vina mea. Deodata o bubuitura se aude si tresar. Usa se deschide incet si de afara intra in casa.

Sper sa va placa....si imi pare rau daca am pus mai mult dialog.... heh
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Iul 2010, 02:24

mie imi place ... apropo, comanda i-am predat-o lui Mey asupra ficului de care ma ocupam eu heh

numai bine happy

meyryn te mamanc!!!!!! Doamne ai avut sute de greseli ortografice si de exprimare!!!! aaaaaa moama eu te bat pe tine nu altceva!!! nervi!
1. Scrii cuvinte legate .
2. Scrii cuvinte incomplete .
3. Anumite propozitii au fost exprimate gresit.
4. Daca dupa urmatorul cuvant urmeaza prepozitia "si" nu se mai pune virgula " , " !!!!

P.s. am editat eu ficul.
Deci pun parul pe tine!! biciuitor
Sus In jos
Kirara
Legend
Legend
Kirara

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Iul 2010, 11:00

Imi place cum ai continuat meyryn si astept nextul sa vad ce se mai intampla.
Sus In jos
InGeRuL nEgRu
Genin
Genin
InGeRuL nEgRu

Nr. mesaje Nr. mesaje : 116
Puncte : 138
Reputatie Reputatie : 22
Stare de spirit Stare de spirit : eee...merge

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Iul 2010, 11:03

wow...deci asta era cu ochii rosii.Mi-a placut cum ai continuat,acum astept sa vad ce se mai intampla.
Sus In jos
jhvgf77
Legend
Legend
jhvgf77

Localizare Localizare : In my dream world:X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 205
Puncte : 270
Reputatie Reputatie : 25
Stare de spirit Stare de spirit : Pe linia de plutire...

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Iul 2010, 14:34

Tare capitolul, imi place foarte mult

Relaxeaza-te JustMe oricine mai face greseli

Continuarea please

Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Vin 09 Iul 2010, 15:04

heh heh imi pare rau justme l-am scris in graba ....mersi pentru ca l-ai editat si promit ca nu mai fac asa ,doar ca na m-am grabit si am facut boacane heh ....promit ca nu mai fac greseli (sper)
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Mar 20 Iul 2010, 01:12

meyryn a scris:
heh heh imi pare rau justme l-am scris in graba ....mersi pentru ca l-ai editat si promit ca nu mai fac asa ,doar ca na m-am grabit si am facut boacane heh ....promit ca nu mai fac greseli (sper)

si totusi pe cand vi cu continuarea? lough ? si mai ziceati de mine heh ... acest fic e "blestemat" si predestinat spre a nu fi terminat.

Gata cu rimele!!! nervi!
Sus In jos
Yukina
Academy Student
Academy Student
Yukina

Sex : feminin Localizare Localizare : In lumea mea
Nr. mesaje Nr. mesaje : 34
Puncte : 41
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Muzica,desen,ficuri....
Stare de spirit Stare de spirit : Pai depinde..in fiecare minut imi schimb starea de spirit..deci nustiu cum as putea sa raspund

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Sam 31 Iul 2010, 23:47

Buna, hi!
imi place ficul acesta.Si sper sa pui continuarea cat mai repede Mey...sper sa nu te superi ca-ti spun asa. rusinos kiss
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19Dum 01 Aug 2010, 12:11

nu este nici o problema , mi se mai spune mey....si apropo justme ficul nu este blestemat ci plictiseala ma blesteama atat de rau incat nu prea am chef de nimic
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: One life...One love   One life...One love - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

One life...One love

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku finalizate-