Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Asul negru - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Asul negru - Pagina 5 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
İuliá
Academy Student
Academy Student
İuliá

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Iulia Cristiana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 39
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Singing & Reading
Stare de spirit Stare de spirit : ♥♫

Asul negru - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 13:32

Doamne! Cat de amuzant a fost capitolul asta! Am murit de ras! =))). A fost prea....prea....haios =))))))). Sakura e cam naiva,dar sper ca se va indrepta. Multumesc de anunt,sa ma anunti si la urmatorul! :). :*
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 13:42

Doamne cat am ras la capitolul asta!Pe langa ca a avut si ceva "actiune" a fost si teribil de amuzant.Combinatie fatala!Genial capitol(evident).Nu ma asteptam la alegera Sakurei.Adica stiam ca e suparata pe Naruto si ca nu va merge cu el dar sa se urce in masina cu Asul?Serios?Nici nu ma gandeam ca ar face o astfel de alegere.Probabil ca daca as fi fost in locul Sakurei as fi cedat de mult.Nu sunt usuratica dar cand eram mai mica si ma uitam la Naruto ma indragostisem de Sasuke iar modul in care il descrieti voi....arrr genul meu de baiat!Sarind peste fanteziile mele bolnave(care mi se trag de la "Fifty Shades of Grey")spor la scris si idei multe ca sa vina capitolul urmator mai repede.Multumesc de anunt!
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 14:07

oh my god !!! deci in sfarsit!!! 
Stiti cat am asteptat next-ul asta?!!
Muuuult timp va spun eu!!! 
Deci...chiar asa ne-ati lasat din nou in suspans...
Cu sufletul la gura... Nu pot sa cred ca Sakura a facut ce tocmai a facut...
Adica...tot! Ca s-a dus cu el...ca a facut ce a facut...ca a ramas in casa aia!
Si Itachi...doamne ce nesi*tit! angry 
Deci...daca nu aduceti next-ul mai repede...cred ca  sa mor de curiozitate...
Deci NEXT!!!!
Anuntati-ma si pe mine la next va rog! puppy eyes 
Va pwp dulce si spor la srcis in continuare!!! kiss 
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 16:23

Multam de anunt Rin. Mno, capitolul asta a fost genial, nu altceva. Dialogul a fost partea amuzanta, mai ales una dintre multele replici ale lui Sasuke. Daca eram in scaun pe calculator si nu pe laptop, sigur cadeam de pe el. Da, da, da, il intalnesc in ficul asta si pe Itachi. Se poate mai bine de atat? Hmp, ce se va intampla mai departe?-eu una sper ca Itachi sa fie baiat cuminte si de data asta-. Kisses and hugs.
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 18:27

In primul rand multumesc foarte mult pentru anunt kiss Chiar ma gandeam cand o sa postati 
In al doilea rand a fost super. Serios:party: Nu ma asteptam ca Sakura sa cedeze O.o Dintre toti, numai la ea nu. Insa nu inteleg ce l-a enervat pe Sasuke atat de tare ca e virgina, n-ar fi trebuit sa se bucure ca "e numai a lui" si "el va fi cel special"? Capitolul asta nu prea a avut descriere, insa a avut umor,deci a iesit perfect in love Mai ales la sfarsit, cand a intrat Itachi " Tu esti ce-a pe care o arde fratimiu azi, este?" Doamne lough mi-a picat fata cand am vazut. Poor Saku lough

Mi-a placut foarte mult si sper sa ma anuntati in continuare de next dap ! Pup kiss 
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin
Raluca :D

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 20:37

Hei happy Mersi ca mai anuntat de next thank you defapt lui Rin dar nah happy
In concluzie ma bucur mult de tot ca ai venit cu next-ul,si ce mai next well? awesome right?
Nu pot sa cred ce nebuna ii Saku...si chiar am ajuns la concluzia ca ea chiar ii sinucigasa, adica ma bucur ca la plesnit dar ar fi putut face asta dua ce ar fi iesit din apa ca sa aiba totusi un avantaj mic lough desi ce a continuat dupa palma aia well? awesome right? mamaa lough
Sper sa aduci next-ul repede cine stie ce se va intampla in el well? awesome right? desi cu nebuna asta de Sakura nu se ste niciodata rolling on the floor
Pana data viitoare te-am kiss
~Sayonara~ a hug
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 10:15

Doamne, capitolul asta a fost SUPER TARE! M-ai facut sa rad cu lacrimi! rolling on the floor Am fost surprinsa cand am citit ca Sakura l-a ales pe Sasuke, nu pe Naruto, dar pana la urma are dreptate: Naruto nu trebuia s-o minta sau sa nu-i spuna despre bratara! Oricum, cred ca am visat cu ochii deschisi la scenele de fantezie dintre cei doi. Nu stiu de ce nu sunt impreuna, adica am vazut ca Sakura s-a apropiat foarte mult de Sasuke. Mi-a placut replica: ,,-Doamne, unele parca te provoaca sa le violezi!", a fost grozava. Am crezut ca Asul nu se va opri cand Sakura i-a spus ca e virgina, dar se pare ca nu e ata de rece. Acum ca a aparut si Itachi in peisaj ma intreb ce o se intample. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Imi pare nespus de rau ca am trecut tarziu! Kiss! kiss
Sus In jos
Lissk Ecaterina
Genin
Genin
Lissk Ecaterina

Localizare Localizare : ▲ Peste tot ▲
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 298
Reputatie Reputatie : 26
Stare de spirit Stare de spirit : Se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 16:29

Wow,chiar nu ştiu să zic!
Capitolul asta a fost total scos din tipare.A avut acţiune, dramă, romance şi comedie, mai ales comedie.Cred că am râs câteva minute bune la replica presupusă de Sakura "leul meu bătăios " ,EPIC!
Plus de asta,ce a apucat-o şi pe Sakura,să sară aşa pe bietul băiat?
Şi pe deasupra a mai venit şi Itachi să strice atmosfera,care era oricum stricată.
Un capitol aproape perfect după standardele mele,abia aştept next ul!

Ultima editare efectuata de catre Juliana Gallagher in Mar 23 Iul 2013, 19:57, editata de 1 ori
Sus In jos
Your_friend_for_everyday
Genin
Genin
Your_friend_for_everyday

Sex : feminin Localizare Localizare : :))) unde-ti vrea tie inimioara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 73
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Lun 22 Iul 2013, 20:42

Imi pare rau ca am venit asa tarziu cu comm-ul, am avut niste probleme cu netul si ..nah ,cat despre next ,abia astept sa vad ce replica ii va da Asul sau Sakura lui Itachi:(D): (D) (D)  ,mie mi s-a parut cea mai proasta decizie din toate ficurile pe care le-am citit sa plece cu el, bine nu cea mai proasta,dar....... eh in fine mi-a placut foarte tare Nextul si abia il astept pe urmatorul! Te Poop!a hug heh kiss 
Sus In jos
Calypso
Academy Student
Academy Student
Calypso

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Home
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mar 23 Iul 2013, 23:09

Multumesc de anunt
Ma surprins capitolul , nu ma asteptam
sa mearga cu Asul , si apropierea celor doi
deci ne surprindeti pe zi ce trece
astept nextul va pwp spor la idei in continoare
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 01:11

Nici nu prea stiu ce sa spun. Comentariile acestui fic parca reprezinta o confruntare intre titani. Numai membrii cu experienta, moderatori, scriitori. Toti comenteaza asa de frumos incat eu parca as fi o furnica printre ei. Nu imi vine sa cred cat de superb este acest fic. Are o eleganta si o subtilitate ce se imbina perfect cu micile replici acide ale Sakurei si cu perversitatile lui Sasuke. Se vede ca este scris de niste fete extrem de talentate ce isi exprima ideile exact cum vor. Pentru voi cuvintele nu reprezinta un obstacol, ci un mod de a ne prezenta cat mai detaliat gandurile voastre. Aceasta poveste e atat de realista si de bine conceputa incat nici nu imi vine a crede ca este doar fictiune. De la primul capitol m-am transpus in pielea fiecarui personaj datorita voua. Aceste intamplari, in esenta lor, chiar se intampla in licee. Peste tot gasesti baieti populari ce isi disput damele de companie sau pitipoance care ar fi in stare sa vina dezbracate la scoala doar pentru a atrage atentia. Din pacate in ziua de azi delicatetea, gratia si bunul-gust palesc in fata mitocaniei, valgaritatii si nesimtirii. Sunt extrem de curioasa cum va evolua acest fic. Sper sa tina cat mai mult, deoarece e deosebit. Abia astept continuarea si daca nu e prea mare deranjul as dori sa ma anuntati cand o puneti.
Sus In jos
Kate Uchiha
Genin
Genin
Kate Uchiha

Localizare Localizare : In my own world
acebook acebook : Monica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 333
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 10:28

Persoana mea proprie si personala se declara total si profund impresionata de persoana ta proprie si personala, draga Rin! Esti un adevarat inger al creatiei!!! Cred ca este cel mai bun capitol al ficului sau... Ficul e departe de a se termina, asadar sa nu dau de pe acum pareri. as vrea totusi sa comunici creierasului de tantar al Sakurei ca in cazul in care Naruto ar fi ultimul om din univers persoana ei proprie si personala ar fi decedata! Si stiu sigur ca mai aveam o " telegrama " pentru ea, dar am cam pierdut-o. Spor la scris! sa ma anunti la next! Te pup! Ja ne!
Sus In jos
Dara
Chūnin
Chūnin
Dara

Localizare Localizare : Targoviste
acebook acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 662
Puncte : 742
Reputatie Reputatie : 32
Stare de spirit Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 12:02

Hey!
Am ajuns si eu mai intarziat, dar totusi am ajuns. Povestea asta e pe cat de cliseica, pe atat de realista.
Sunt cateva observatii de facut, insa o sa vi le spun eu in privat pentru ca nu sunt critic sa ma apuc sa intru acum in detalii.
Oricum, povestea imi place si, care erau sansele ca Asul Negru sa faca ceva cu Sakura, cel putin pentru mine era mai mult decat logic ca nu se va intampla nimic. Adica, serios? Daca ea s-ar fi culcat acum cu Asul Negru povestea nu ar mai fi avut nici un farmec si nu prea s-ar mai fi inghesuit multi cititori pentru ca ei exact asta asteapta, iar la cum va cunosc eu pe voi momentul ala o sa fie mult mai spectaculos :))
Nu o sa aberez acum cu texte din alea pupinc**iste de genul "vai ce bune sunteti!" pentru ca la dracu, stiti si voi asta :))
Sunt curioasa a cata pe lista trebuia sa fie Sakura si Itachi tine evidenta? :)) E un fel de secretara? :))
Hai ca deja incep sa o iau pe pustie. Deci, multa bafta la scris in continuare. Va pup.

P.S. Nu uitati sa ma anuntati si pe mine de next!
Sus In jos
pufisor
Genin
Genin
pufisor

Localizare Localizare : lumea viselor unde orice lucru poate deveni realitate
Nr. mesaje Nr. mesaje : 52
Puncte : 59
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : multe
Stare de spirit Stare de spirit : intre doua lumi paralele pe care ai alegeo?pe cea REALA sau pe cea FALSA ??

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 14:07

super capitol scz ca ajung asa de tarziu..... dah bn ca am ajuns:):d
oricum super fic
anuntama cand pui nextul
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 24 Iul 2013, 20:55

Sincera sa fiu, nici nu stiu cu ce sa incep.. Am atat de multe de spus in legatura cu aceasta creatia absotul magnificaaa! Pur si simplu m-am indragostit! in love M-am indragostit de modul de a scrie, de descrierea amanuntita a fiecariu detaliu insignifiant ce ii da o importanta uriasa. Am ajuns sa iubesc actiunea, modul in care traiesc in corpul fiecarui personaj cu fiecare replica spusa. Am devenit dependenta de replicile acre ale Sakurei si perversitatea Asului Negru. Abia astept sa vad cum va evolua minunatia asta si daca nu te superi as vrea sa ma anunti cand pui next-ul kiss .
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Joi 25 Iul 2013, 00:43

Heeei! Imi pare rau ca am intarziat dar am fost plecata peste tot si nu prea am avut PC sau net macar. Dar acum am revwnit cu un com :d:
Deci m.ai lasat fara cuvinte! Am simtit pe pielea mea absolut tot ce s.a intamplat in iazul acela cu cei doi. Superb. Nu am cuvinte.
Cred ca incheu avand in vedere ca inca sunt masca sooo... Spor la scirs si sa ma anunti de next kiss
Sus In jos
Annette
Sennin
Sennin
Annette

Localizare Localizare : .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 664
Reputatie Reputatie : 63
Hobby-uri Hobby-uri : .
Stare de spirit Stare de spirit : .

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Joi 25 Iul 2013, 17:59

Buna! Am ajuns si eu pe aici , cu intarziere , dar am ajuns. Imi place mult acest fic , are de toate. Sunt atat de curioasa ce se va intampla in continuare , de abia mai pot sa stau locului. Vreau sa stiu ce ii va spune Sakura lui Itachi , asta daca ii va spune ceva. Pot sa spun ca acest capitol mi-a placut in totalitate , totusi inca nu imi vine sa cred ca Sakura l-a ales pe As , nu pe Naruto. Ei bine , blondul o merita din plin , caci el a mintit-o cu atata nerusinare. Voi , fetelor , sunteti geniale si as vrea sa va rog sa ma anuntati si pe mine cand postati next-ul. Deny va kiss
Sus In jos
My_favorite_story
Academy Student
Academy Student
My_favorite_story

Sex : feminin Localizare Localizare : In casa...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5
Puncte : 7
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 13:44

Buna! Pentru inceput,vreau sa va spun ca va apreciez foarte mult ficul!Dar faptul ca voi doua puneti nexturile ,atat de tarziu ma enerveaza foarte tare!angry angry  Adica nu sunteti obligate sa puneti nexturile cand vrem noi!Dar va rog ,aduceti urmatorul capitol mai repede!! Asta-i tot ce am vrut sa va spun.(D) (D)  Nu vreau sa va suparati , ca am spus asta ,chiar imi place ficul vostru! DAR VA ROG ADUCETI NEXTUL MAI REPEDE!puppy eyes puppy eyes puppy eyes  (scz ca de abia , acum am dat comm!)heh happy hi! hi!
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Sam 17 Aug 2013, 14:36

Da, stiu, sunt o nesimtita, nu trebuie sa imi spuneti asta. Am ramas in urma rau de tot, dar mna, se mai intampla si d-astea. Sper ca data viitoare sa fiu mai punctuala. Ei bine, capitolul a fost cu adevarat picant si foarte bine pus la punct, plin de perversitate, asa cum mi-am dorit eu. Lauren, sweetheart, dialogul tau a fost mai mult decat savuros. L-ai plasat acolo unde trebuie si ai avut niste replici cu adevarat reusite si tare bune, care s-au potrivit excelent contextului. Vad ca personalitatile protagonistilor incep sa se contureze, ceea ce imi place foarte mult, caci nu ne-ati prezentat toate detaliile de la inceput, ci ne-ati lasat ca le cunoastem caracterele in timp. V-a iesit foarte bine lucrul asta si se vede ca ati acumulat experienta, v-am mai spus eu voua. Ati evoluat asa muuuult. Si totusi, ma asteptam la un loc mai retras, nu chiar un iaz! Si totusi, parca locul s-a potrivit chiar foarte bine. Am ras pe cinste, chiar a fost un capitol amuzant si plin de voie buna, ca sa zic asa. Eu vreau sa vad cum ii veti aduce impreuna, caci in momentul de fata pare chiar imposibil. Te astept cu next-ul, wife. Spor la scris, fetelor, si multa inspiratie a hug.

P.S: Itachi, tu o poti arde cu mine. Nu ma deranjeaza.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Verona :)
Genin
Genin
Verona :)

Localizare Localizare : Aici cu voi >>>
Nr. mesaje Nr. mesaje : 129
Puncte : 135
Reputatie Reputatie : 4
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta<<

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Sam 24 Aug 2013, 10:40

Am ajuns si eu pe aici , ce pot sa spun decat ca este un fic de nota 10 , nu cred ca degeaba sunteti numite scriitoare pe forum chiar faceti o treaba minunata
In legatura cu ficul , e superb nu ma asteptam la asa ceva , ultimul capitol postat a fost genial  si finalul a aparut Itachi acum chiar ca mor de curozitatea cu ce se va intampla
Va pwp dulce fetelor  , spor la idei in continoare si hai cu nextul repejor
P.S Sper sa ma anuntati si pe mine daca nu e un deranj asa mare
Sus In jos
Caroline Anderson
Genin
Genin
Caroline Anderson

Localizare Localizare : Targoviste
acebook acebook : Alexandra Irina
Nr. mesaje Nr. mesaje : 122
Puncte : 152
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends....
Stare de spirit Stare de spirit : Bored, but always with a smile!

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mar 03 Sept 2013, 14:11

Heii fetelor, multumesc ca m-ati anuntat! kiss Mai, mai, mai, da' ce avem noi aici, un capitol superb! Baii, nu pot sa cred ca Saku a cedat in fata Asului! Nu incetati deloc sa ma lasati in suspans si asta imi placee! Astept next-ul! Anuntati-ma si pe minee! Bafta la scris! Pupicii a hug
Sus In jos
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 04 Sept 2013, 00:28

Hello, fetelor!

Stiu ca probabl nu am lasat pana acum un comentariu, si probabil nici nu aveam de gand prea curand, dar deja nu  mai rezist. Am ajuns la limita suportabilului. Astept si ma uit de o multime de ori dupa afurisitull ala de next, ca sa raman cu sperantele spulberate. Nu stiu care este la rand dar nici nu conteaza. Eu vreau capitolul ca a trecut o multime de timp de la ultimul.
Bine, acum legat de fic. Il adooor!!!!! Nu, il iubesc! Deci nu stiu cum va venit aceasta idee, dar vreau sa va felicit. Sa nu mai pomenesc despre moodul vostru de a scrie, care face totul si mai frumos. Mi-a placut umorul din capitol. Replicile si toate cele. Pot spune ca Sakura m-a cam dezamagit ca a cedat oribil de mult. Si il bine cuvantez pe afemeiatul ala ca s-a oprit. Nici nu mai stiu ce sa zic. A, da. A aparut Itachi in peisaj. O, Doamne, m-a lasat masca ultima replica. Si nu neaparat intelesul, ci cuvintele folosite si pribabil ranjetul care l-ar avea si tonul. Deja imi imaginez cum se inroseste ca o sfecla Sakura, mai ales ca nu e in cele mai bune momente ale ei. Sa speram doar ca Asul ala o sa se grabeasca (,) cu dusul, ca parca nu prevad lucruri bune. Bun, gata! Am terminat. Deci Rainni-uite ca am aflat pana la urma cine trebuie sa-l scrie :))- sa te pui repede pe treaba ca nu-mi place sa astept.

PS: Poate ma anuntati si pe mine. Ar fi culmea dupa atata osteneala sa pierd capitolul. :))
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 04 Sept 2013, 11:38

Am pierdut capitolul. Tot sper ca nu l-a sters sora mea:))
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
• Schweppes •
Genin
Genin
• Schweppes •

Localizare Localizare : Who cares ?!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 381
Puncte : 445
Reputatie Reputatie : 52
Hobby-uri Hobby-uri : Leneveala :3
Stare de spirit Stare de spirit : Supravietuiesc

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 09:51

Buna hi! 
Am trecut si eu pe la creatia voastra si acum inteleg laudele ce va sunt aduse pe forum happy2 Sunteti niste scriitoare grozave kiss Iar fic-ul este pe masura voastra happy Sunt sigura ca  nu sunt prima, nic ultima care va spune asta, dar na! trebuie sa o spun si eu... 
Oare de ce a renuntat Sasuke la "idee" ? Sunt foarte curioasa ce se va intampla in continuare... Sakura, Sasuke si Itachi par un trio comic... "Si acum, doamnelor si domnilor... Tobele va rog. Va prezint trio-ul comic Renegatul Sasuke, fratele renegatului si indragostita Sakura!!! Va rog sa ii primiti cu aplauze!!!"
Parca vad cum in momentul cel mai tensionat apare Naruto, care o ia pe Saku in brate si fuge cu eea tot in iaz !! lough  
VA rog sa ma anuntati si pe mine la next puppy eyes si sa iertati greselile de exprimare rusinos  inca nu m-am reobisnuit cu trezitul devreme happy
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 17:31

Doamnee voi 2 sunteti perfecte impreuna. Pot spune ca acest fic este clar nr 1 in topul meu acum. Nu am cuvinte, totul este perfect :actiunea, descriere, dialogu, perversitatile arzatoare, liceul, pitipoacele de care n-o sa scapam niciodata si porcii inevitabili. FIC PERFECT ! Doamne deci clar sunt addicted :)))))). Scuzati-mi entuziasmul doar ca rar mai gasesti ficuri dureros de frumoase. Haiiii mai repede cu next-ul , caci sunt sigura ca nu sunt singura care va adora megafic-ul. Bafta la scriiisss si va roog annuntati-ma si pe mine cand pune-ti urmatorul capitol ( cat mai repedeeeeeee posibil) . Va pupisssssss dedde kiss :* :* :* :* :* 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 5 I_icon19

Sus In jos

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku în desfășurare-