Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Asul negru - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Asul negru - Pagina 9 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Mara :)
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Localizare Localizare : romania
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 47
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 6

Asul negru - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Dum 01 Dec 2013, 11:50

Ok,deci,il iubesc!!!!!!!!!
Vreau nextu' mai repede si vreau sa iti zic ca imi place mult tema ficului tau :)
Mara:) was here!
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Vin 20 Dec 2013, 15:07

Yayayayyayayay <3. Fenomenal capitol, probabiol ca deja te-ai saturat de toate laudele despre cat de buna esti la scris ! Sasuke pervesul, si-a gasit nasul finally : fata pe care odinioara vroia s-o violeze. Astept next-ul pe care sper sa-l aduci repede, desi stiu ca ai si alte ficuri. Anyway, bafta la scris, tipo ! Te pup :* :* kiss :*
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Vin 20 Dec 2013, 19:37

Hellau, girls a hug
Mi-ar fi placut sa fi gasit 30 de pagini atunci cand am intrat la ficul vostru. Ultimele 2-3 capitole au fost foarte frumoase si mi-au trezit dorinta de-a nu ma opri din citit, orice ar fi; din nefericire pentru mine, pe cat de dragute sunteti, pe atat de lenese. 
Caracaterul lui Sasuke s-a schimbat in bine, iar relatia lor pare sa evolueze treptat. Itachi ma amuza cu fiecare aparitie si sper sa nu devina vreun personaj negativ or something, pentru ca ar disparea hazul. Sunt convinsa ca Naruto va planui ceva, in obscuritatea camerei lui, si se va baga intre ei, mai ales daca se vor afisa in public impreuna. Ma gandesc ca razbunarea lui va fi de natura se*uala, daar dar dar cine stieee. Au fost foarte dulci momentele din dormitorul lui Sasuke, chiar si din bucatarie -laptele ala varsat OMG OMFG prea amuzant, m-a luat si pe mine prin surprindere=)))
Astept sa posteze Rin urmatorul capitol. Promit sa fiu stresanta daca nu ma asculti!
Pwp.
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 03:35

Datorita Andreei care a insistat si a insistat sa scriu nextul, uita-ti-ma la 4 dimineata postand cand nu mai vad nici tastele bine. :)) Va rog sa scuzati acest capitol, nu e deloc printre cele mai bune pe care le-am scris, dar promit ca la urmatorul capitol pe care-l fac, ma descurc mai bine. MP-uri nu am trimis, ma ocup maine. Pupici.

Capitolul 10 

Sasuke's point of view

- Te duci să o ceri în căsătorie sau ce? mi-a zis Itachi cu batjocură.
- Vezi, Itachi? Tocmai de aia nu ai tu o prietenă ca lumea. In schimb ai numai târfe. Ca asta, i-am făcut semn spre tipa ce ieșise din dormitorul lui.
Purta o pereche de chiloți din dantelă neagră, pantofi cu tocuri foarte înalte și nimic mai mult. Nu mai văzusem niciodată o fată să stea cu atâta lejeritate dezbrăcată în fața unui tip cu care nu s-a culcat. O priveam șocat, dar ea a interpretat greșit, astfel încât s-a prins de sâni și m-a întrebat:
- Ce e, iubițel? Vrei și tu o porție?
- Vreau un pahar dublu de whisky cu trei cuburi de gheață. Rapid.
A rânjit atunci când a auzit tonul meu indignat și s-a dus până în bucătărie, mișcându-și șoldurile ca o dansatoare la bară profesionistă. Am oftat și am continuat să încerc să-mi prind nenorociții de nasturi de la mânecile cămășii albastre pe care o purtam, dar fără niciun succes. Eram mai lipsit de îndemănare decât un urs polar și uram asta. Itachi s-a apropiat de mine, apoi mi-a ciufulit părul și mi-a prins nasturii în câteva secunde. L-am înjurat, enervându-mă mai mult pe mine decât pe el, mi-am pus sacoul care îmi întregea ținuta și i-am cerut părerea fratelui meu.
- Arăți bine, fetițo. Măcar atât după ce te-ai fâțâit toată ziua prin casă, întrebându-te cu ce te îmbraci. Unde dracu a dispărut Asul negru?
- Nici eu nu știu, frățioare.
Am dat peste cap paharul pe care mi-l adusese dezinhibata brunetă, am intrat în dormitor și m-am privit în oglindă. Cămașa albastră, sacou negru, pantalonii și papionul de aceeași culoare cu sacoul, am zâmbit seducător, gândindu-mă că nu avea cum să nu mă considere s*xy. Mai mult, nu avea cum să fie mai s*xy decât mine. Încrezător în mine, m-am încălțat, mi-am luat telefonul și am plecat din vilă, urcându-mă în BMW-ul X5 pe care îl aveam. În circa jumătate de oră ajunsesem la scara blocului unde locuia frumoasa rozalie, realizând că am ajuns puțin prea devreme. După zece minute deja mă plictisisem, mi se făcuse cald, așa că am claxonat de câteva ori, speriindu-i toți vecinii Sakurei. Într-un minut am văzut-o venind spre mașina mea și am încremenit, rămânând cu gura căscată ca un idiot. Purta o rochie roșie superbă care i se mula pe corp ca o a doua piele, făcându-mă să icnesc și să-mi doresc să o duc acasă și să o seduc de zeci de ori. Părul roz îi era prins într-un fel de coadă de cal buclată, lăsând la iveală spatele gol pe care rochia îl expunea vederii , iar în picioare purta cele mai sexy sandale pe care le văzusem vreodată. Probabil că și picioarele contribuiau cu mult la părerea mea, dar nu mai conta în acel moment. Eram doar șocat de frumusețea ei și de faptul că era încă virgină. Ce tip în toate mințile nu s-ar chinui să o determină să se culce cu el, indiferent cât ar dura asta? Fata s-a oprit lângă portiera pasagerului rânjind și apoi a țipat, speriindu-mă și făcându-mă să tresar:
- Nu-mi deschizi ușa? Mișcă-ți fundul jos din mașină și deschide-mi ușa.
- Să fac ce? o întreb eu uimit cu glasul tremurător abia revenit. Păpușă, ai și tu mâini, așa că folosește-le!
- Dacă fac asta, nu primești niciun sărut de ”Mă bucur să te văd.”, zise ea mijindu-și ochii și punându-și mâinile în șold.
- Pentru un sărut de-al tău mă fac ușier, iubito.

Am izbucnit în râs, apoi am ieșit din mașină, trântind portiera și minunându-mă iar de cât de superbă putea să fie când renunța hainele fără formă pe care le purta de obicei. Am îmbrățișat-o și am oftat când sânii ei mi s-au lipit de piept, iar ea și-a pus mâinile în jurul gâtului meu, întinzându-se ca o felină. I-am zâmbit, m-am aplecat și mi-am lipit ușor buzele de ale ei, testând-o, făcând-o, speram eu, să mă dorească din ce în ce mai mult. Și-a mușcat buza inferioară, încercând să-și ascundă o oarecare iritare pe care eu am observat-o imediat, apoi a încercat să mă sărute. Mi-am ridicat capul astfel încât ea să nu ajungă la buzele mele și am întrebat-o:
- Ce s-a întâmplat, păpușă?
- Mă chinui să merg pe tocurile astea gigantice, doar pentru ca tu să nu mă mai privești ”de sus” și acum îmi dau seama că efortul meu a fost în zadar. Strămoșii tăi erau cumva giganți?
Am râs: era cel mai tâmpit motiv de iritare pe care îl auzisem vreodată. În altă ordine de idei, realizasem că și eu uram să fiu intimidat prin înălțime sau prin orice altă modalitate, așa că trebuia să fie destul de sâcâitor pentru ea să fie atât de scundă prin comparație cu mine.
- Am doar o sută optezeci și cinci de centrimetri, nu e vina mea că tu ești așa mică. Totuși, îmi place să te intimidez, am zis ridicând-o de pe sol și învârtind-o ca pe un copil.
I-am deschis portiera, înclinându-mă exagerat, iar ea a intrat în mașină, înjurându-mă de mama focului. Imediat ce am atins volanul, m-am simțit în largul meu cum mă simțeam de fiecare dată când șofam. Am inspirat adânc și mi-am imaginam că deveneam una cu mașina, pulsul îmi bătea în urechi în ritmul în care motorul mârâia ca rezultat al puterii cu care apăsam accelerația, zâmbind.
- Ești uimitor când conduci, știai asta?
- Sunt uimitor în cea mai mare parte a timpului, am zis sec, neștiind cum să reacționez la faptul ca ea îmi făcuse un compliment.
Am ajuns la restaurantul la care făcusem deja rezervare, i-am luat mâna și am condus-o înăuntru ca un gentleman ce nu eram. Imediat ce am intrat, Sakura a oftat visătoare, admirând superbul candelabru din cristal, sculpturile din gheață pe care restaurantul le avea presărate peste tot și mobilierul franțuzesc  după care toate fetele mureau. Jumătate din treabă era deja făcută: ea era plăcut impresionată, tot ce mai aveam de făcut era să rânjesc seducător, să arunc cu banii și apoi să o sărut lent, romantic și avea să se dezbrace mai repede decât puteam eu să-mi desfac cămașa. Termină, obsedatule! Parcă o plăceai! Da, o plac pe bune, dar asta nu însemna că nu vreau să mă culc cu ea. Categoric vreau. Însemna doar că aveam de gând să rămân cu ea după ce făceam (iertati-ma nu stiu ce vorbesc), nu s-o părăsesc. I-am ținut scaunul până s-a așezat, iar ea m-a privit aprobator în chip de răspuns. Aproape imediat a venit un chelner brunet cu un zâmbet fals și ne-a înmânat meniurile copertate cu piele lăcuită.
- Ce vrei de aici? m-a întrebat Sakura, referindu-se la lista cu mâncăruri.
- Pe tine.

A râs și a clătinat din cap, refuzând să mă privească și îndreptându-și din nou atenția spre meniu. Am făcut și eu același lucru, rânjind ca un idiot de replica de agățat stupidă pe care o folosisem și încercând să mi-o scot cât mai repede din mine. Am comandat raviolli cu ciuperci și o șampanie de ce mai bună calitate, iar ea a preferat spaghete carbonarra, spunându-mi că era mâncarea ei preferată.
- Dacă mai aveți nevoie de ceva, vă rog să mă anunțați, ne-a spus chelnerul, înclinându-se ușor în fața noastră. Mulțumesc pentru comandă.
- Deci asta e tehnica ta de agătaț, Asule. Arunci cu banii, aducându-ți prietenele la restaurante fițoase la care chelnerii îți mulțumesc pentru faptul că vrei să spargi milioane pe mâncarea lor, apoi le vrăjești cu o replică seducătoare și un zâmbet șmecher, iar ele îți cad direct în pat.
- De regulă nu le deranjează pe fetele cu care ies. Adoră fiecare bănuț pe care îl arunc pentru ele.
A băut o gură din șampanie pe care chelnerul o adusese între timp, închizându-și ochii pe jumătate și făcându-mă să mă gândesc că exact așa ar fi arătat atunci când aș fi pătruns-o: cu gura ușor deschisă, ochii închiși, încântată.
- Cu mine nu e așa, sper că ți-ai dat seama. Am bani, nu-mi trebuie banii tăi, a zis ea cu un dispreț abia ascuns.
- Ești diferită, i-am zis ca și cum acest simplu fapt ar fi explicat tot.
Am privit-o fix în ochi, cuprinzându-i mâna în a mea și zâmbindu-i drăguț, dar nu am apucat să mă aplec peste masă și să o sărut ușor că mi-am simțit umărul zguduit de o persoană. Am întors capul gata să-l strâng de gât pe cel care ne deranjase, dar el s-a aplecat, i-a sărutat mâna Sakurei și i-a întins un buchet gigantic de trandafiri roz.
- Arăți superb, Sakura. Mă întreb ce lenjerie ai pe sub rochița aia. La fel de frumoasă ca cea pe care o purtai ieri? a zis, sărutându-i mâna, în timp ce ea lua uimită florile de la ea.
- Ce dracu faci aici, Itachi? Și nu te mai gândi la ce poartă ea pe sub rochiță pentru că oricum n-o să afli.
- Îți fur fata, nu e evident? mi-a zâmbit el, răutăcios. Uită-te la mine. Cum să mă refuzi?
Mi-am plimbat privirea de la părul frumos aranjat al fratelui meu  la cămașa de un roșu aprins, cravata neagră și restul vestimentației care oscila între genul modern și elegant care era apogeul tuturor tipilor care iubeau moda. Am pufnit, deși eram conștient că arăta la fel de bine pe cât arătam și eu. Blestemată fie soarta care mi-a dat un frate frumos!
- Hai la baie. Avem de vorbit.
- Nu merg nicăieri cu tine. Doar dacă o implică și pe ea, altfel zic pas.
- Ba eu cred că mergi, Itachi.

Am scos cuțitul pe care îl aveam prins în curea și i l-am lipit fratelui meu de gât. Văzându-l, s-a speriat puțin, m-a privit enervat, apoi s-a ridicat de pe scaunul aflat lângă Sakura și m-a urmat până în baia bărbaților.
- Du-te-n mă-ta!, i-am urlat lipindu-l de perete. E prietena mea.
- Avem aceeași mama, tâmpitule. Nu e încă prietena ta, obsedatule. E prima întâlnire. Fata are dreptul să se răzgândească și să aleagă un bărbat adevărat ca mine! Acum ia-ți mâinile de pe mine sau jur că ți le rup și ți le îndes pe gât!
I-am dat drumul, iar el și-a aranjat, foarte enervat, cravata și sacoul. S-a privit în oglinda băii și a început să-și aranjeze părul.
- Vrei decât să te culci cu ea, Itachi. Eu vreau să fiu cu ea. Pentru prima oară în viață, simt că o fată mă place pentru ceea ce sunt, nu pentru banii pe care îi am sau pentru renumele pe care mi l-am făcut. Du-te la târfulițele tale. Ea e a mea, am zis cu vocea tremurându-mi rușinos la ultima parte.
- Frate, cum dracu ți-ai permis să te aprinzi atât de tare? E doar o fată, Sasuke. Trezește-te!  mi-a țipat în ureche, dându-mi o palmă peste cap.
- Nu toate sunt ca Yvette, Itachi. Ai iubit-o, iar ea te-a înșelat. Treci peste. Nu sunt toate la fel.
I-am atins punctul slab. S-a dat câțiva pași în spate șocat că am adus vorba de fosta lui iubită, apoi a intrat imediat în ofensivă.
- Ba da, sunt, Sasuke, doar că ești prea prost sau o iubești prea tare ca să o recunoști.
- N-o iubesc, am zis rapid, încercând să ignor căldura pe care o simțeam când mă gândeam la ea.
- Ba da, o faci, tâmpitule. Când micuțul tău îngeraș va fugi la altul lâsând în urmă praf magic și sfânt să nu îndrăznești să zici că nu te-am avertizat, mi-a șoptit la ureche, apoi m-a bătut pe umăr și a ieșit.
Am rămas fixându-mă șocat cu privirea în oglindă, încă neînțelegându-mi sentimentele, dar totuși temându-mă să le analizez în cazul în care Itachi avea dreptate. Mi-am dat cu apă pe față, încercând să mă calmez, să respir adânc, să ies și s-o fac pe cea mai frumoasă tipă din restauratul acela să-și deschidă piciorușele fițoase pentru mine, dar nu puteam. Eram un imbecil, un idiot. Ce simțeam? Voiam ca ea să fie amanta mea sau iubita mea? Cum ar fi trebuit să reacționez? Mi-am văzut ochii negri speriați și confuzi și am spart oglinda ce avea un model complicat aztec pe margini. Alarmată de zgomotul sticlei sparte, în baia bărbaților a intrat o chelneriță, privindu-mi șocată mâna dreaptă plină de sânge, de parcă nu putea crede că într-un restaurant de cinci stele un tip putea să spargă o nenorocită de oglindă.
- Ce să fac? Itachi zice că o iubesc, dar eu nu sunt așa sigur. Abia dacă o cunosc, ce naiba?!
Chelnerița m-a privit înțelegătoare, probabil încercând să-și dea seama de ce însemnau bolboroselile mele.
- Gândește-te cum te-ai simți dacă ai vedea-o în brațele altuia. Ai fi furios sau îndurerat?
M-am gândit la Sakura în brațele nenorocitului de Naruto, sărutându-l pe el, poate chiar iubindu-l și mi-am simțit pieptul străpuns de o durere atât de mare încât a trebuit să-mi țin respirația ca să nu țip. Văzând felul în care mi-am schimbat poziția, a aprobat printr-o mișcare a capului, iar eu am oftat și am fixat tavanul cu privirea rezemându-mă de blatul chiuvetelor.
- M-ar durea, cu siguranță. Apoi i-aș rupe capul nenorocitului.

A clătinat din cap, bolborosind ceva de genul „Bărbații aștia și violența!”, apoi și-a dat părul blond platinat peste umăr, a zâmbit și mi-a spus:
- Ei bine, acum cred că știi deja ce simți. Du-te la ea și fă-o să te iubească. Uită-te la filme de dragoste cu ea, sărut-o pe frunte, mângâiei-i părul, fă-o să râdă și va fi a ta.
- Dar cum scap de frica asta?
- Nu scapi. E un risc pe care trebuie sa ți-l asumi dacă vrei să fii fericit. Am treizeci de ani, ascultă la mine, copile. Merită cu adevărat să riști. Și eu am făcut-o.
- Și ai rămas cu persoana iubită?
- Doar pentru câțiva ani, dar a meritat și aș face-o din nou, mi-a zâmbit încurajator.
I-am întors zâmbetul, am sărit de pe blatul chiuvetelor pe care mă așezasem între timp și am deschis ușa.
- Stai. Știi că tot trebuie să plătești pentru oglindă, nu?
- Sigur. Trece-o în cont, Lilith, i-am răspuns, citind numele de pe ecusonul ei. Și adaugă și un bacșiș mișto.
I-am întors spatele și am părăsit încăperea, pregătit să risc să-mi pierd demnitatea, sufletul și renumele de Asul negru pentru fata iubită.

Sus In jos
Pasila
Genin
Genin
Pasila

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Ghost Town
Nr. mesaje Nr. mesaje : 147
Puncte : 198
Reputatie Reputatie : 31
Hobby-uri Hobby-uri : Asta şi asta
Stare de spirit Stare de spirit : Awesome :)

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 09:51

O.O.... Asdfghjkl. 
E super. E asa de ... fucking awesome. 
La 4 ai postat tu, pana la 5 am citit eu si iata-ma aici acum. 
Imi place asa de mult ficul asta. Ai niste idei si ganduri  - ale personajelor - de sunt fara cuvinte, imi place atat de mult. 
Mai ales Sasuke e asa de dulce, aaah. 
Eu asa m-am cam lasat de citit ficuri - cam de tot - dar al tau e prea.... asdfghjkl :X ca sa raman indiferenta. Te rog, anunta-ma cand apare capitol nou. *tremurand de nerabdare*
- ce ma enerveaza ca in loc de cuvant apare paranteza aia dubioasa cu "iertati-ma, nu stiu sa scriu"-
Sus In jos
Sentōki U.
Genin
Genin
Sentōki U.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Unde nu sunt dorită
Nr. mesaje Nr. mesaje : 365
Puncte : 421
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : Do you really want to know?!
Stare de spirit Stare de spirit : I'm always in the mood.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 12:13

Alexandra, draga mea draga, ti-am mai spus cat de mult te iubesccc? Normal ca am mai facut-o. lough Doar nu credeai ca o voi face din nou, nu? Ei bine, sa revenim la ale noastre. Ce parere am despre capitol? Chiar vrei sa stii ce parere am? Nu iti spun. >:)

Off, bine, bine, o fac! Dar sa stii ca iti spun doar pentru ca nu imi pot tine gura, nu pentru ca ai merita! De ce nu meriti? M-ai chinuit atata amar de timp cu suspansul asta nemernic, iar acum ma lasi tot cu ochi-n soare?! Pe bune, ma? Credeam ca ti mai mult la mine. :'(
Fir-ar! Iar o ia gura pe dinainte! -_- In fine, numai conteaza.
Capitolul a fost asdjghgdsk! Mi-a placut la nebunie, mai ales faza in care a aparut Itachi ca din neant si a inceput sa flirteze cu Sakura! Faza aia a fost epicaa! rolling on the floor Acum... Sasuke dragule, logic ca o iubesti! Cum sa te indoiesti de asta? Cum? Misca-ti fundul ala sexy si cucereste-o! 
Cam atat am avut de comentat, dublura mea iubita. :* Astept aterizarea urmatorului capitol. sper ca Rin va fi mai miloasa decat tine! >:P V-am pupat! *hug* ^^

Ultima editare efectuata de catre Tamsa Potrass. in Lun 23 Dec 2013, 12:18, editata de 2 ori
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 12:14

Hellau, dear a hug
Fara mine, lenea din tine ar fi iesit invingatoare. Capitolul trebuia sa fie mai lung, cam de trei ori mai mare decat cel de mai sus, si sa-l fi scris in asa fel incat sfarsitul sa nu ma mai faca sa imi smulg parul din cap si sa vorbesc singura. Lol. Am impresia ca acest Sasuke se incadreaza in tiparul unui barbat perfect din cauza ca, pe langa greata lui fata cu*ve, si-a canalizat toata atentia asupra Sakurei. Mi s-a parut dragut ca s-a chinuit el o zi intreaga sa fie elegant si sexi -si homeless daca ar fi fost, adjectivul sexi nu l-as inlatura. Itachi a fost hazliu, dar si Sasuke. 
Sunt foarte  n e r a b d a t o a r e  in legatura cu ce va urma, intrucat amandoua ati planuit sa ma aduceti la disperare. Lauren, capitolul a fost frumos, sunt curioasa ce parte din el a trebuit sa o rescrii de  t r e i  ori. Pwp.
Rin, cred ca ar trebui sa te apuci de scris:>
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 13:34

Edit.

Omg, e atat de asdfghjkl incat imi tremura mainile.
Esti un geniu, femeie, un geniu. M-a pufnit rasul la unele faze, iar in unele am fost in suspans de-mi ardeau urechile. Abia astept sa vad ce o sa se intample, mersi pentru mesaj. Te pup. :*

Ultima editare efectuata de catre Ax München in Lun 23 Dec 2013, 13:54, editata de 1 ori
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 13:40

Edit.
Sunt ceva gen asdfghj, urmat de Poker Face. Am aşteptat atât de mult acest capitol, dar a meritat aşteptarea, este genial. Mi-aş fi dorit ca lungimea lui să fie enormă, cel puţin de zece ori mai mare decât actuala. 
Itachi îi dă permisiunea. Ce frumos. Descrii totul minunat, punctezi momentele, gesturile cele mai importante, decorând astfel personalitatea personajelor. Esti o scriitoare cu adevărat bună.
Sunt curioasă cum va decurge seara celor doi îndrăgostiţi. Îmi place cum îl metamorfozezi pe Sasuke şi îi scoţi la lumina un caracter blând, dulce. 
Spor la scris. Aştept cu nerăbdare next-ul. 

Ultima editare efectuata de catre Avada Kedavra in Lun 23 Dec 2013, 14:22, editata de 2 ori
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 14:07

Mda, ar mai trebui să îți cer scuze că am întârziat sau ți-ai imaginat deja că asta se va întâmpla ? Nu țipa. Huh, câte capitole am ratat, adică vreau să spun că ieri sau alaltăieri le-am citit pe celelalte pentru că mi-a fost o lene și nici n-am avut timp -știi tu, tezele astea-. Sasuke. Ahm, băiețelul ăsta care mi se pare că nu mai e băiețel are un comportament incitant în capitolul anterior, iar acum sare brusc la un pic de romantism ca să încerce să îi câștige atenția măcar pentru puțin timp Sakurei. Itachi și Sasuke s-au comportat ca și cum ar fi avut roluri într-o comedie cu puțin dramatism la sfârșit -again Naruto-. Copilul ăla se comportă mai jalnic decât se comporta în mintea mea atunci când nu aveam chef de el în prima serie din anime. Sfârșitul a fost foarte tare. Atunci când Lilith i-a spus că trebuie să plătească oglinda. Am început să râd ca o dereglată. Bine nici chiar, dar pe aproape. Dacă data viitoare mă vei anunța -ori tu, ori Rin-, promit că mă țin de comentat și de citit. Dacă nu mă voi ține, atunci te las să mă bați.
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 14:38

In sfarsit capitolul mult asteptat ^^
Ca de obicei, am numai cuvinte de lauda cand vine vorba de ficul asta. dap ! 
Imi place tot mai mult firul povestii, si sunt foarte curioasa ce are de gand Itachi  think 
Orium, e un fic genial, si astept urmatorul capitol! Multa bafta in continuare!
Sarbatori fericite!  well? awesome right?
Sus In jos
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 14:47

Oh, cat ma torturezi tu pe mine  cu suspansul nelipsit din orice capitol! Mor aici din cauza ta, din cauza capitolul genial sau mai bine zis capitolelor geniale pe care le-ai scris si le vei scrie. Chiar daca esti un geniu, tot imi vine sa te omor. Lasand sentimentele la o parte, Sasuke este asa dulce!<3 Incep sa-l ador de cand s-a cumintit si s-a indragostit de Sakura. Itachi m-a enervate la culme, le-a stricat momentul celor doi amorezi si merita o bataie buna. Sunt curioasa sa vad pe cine va alege Sakura in capitolul viitor. 
Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc in continuare. Te pup! :*
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 17:18

Hey bby! Ce bine ca ai adus nextul, de cand il asteptam!  in love  Deci a fost genial..au fost acolo niste emotii si sentimente, de m-au atins atat de profund..superb chiar. Si de-abia astept sa citesc urmatorul capitol, asa ca iti urez spor la scris. Si daca nu ne mai "auzim" printr-un comentariu pana atunci, iti doresc un craciun fericit alaturi de cei dragi!  fun 

Pupici multi kiss 
Sus In jos
Isis
Genin
Genin
Isis

Localizare Localizare : Bucureşti
acebook acebook : Lavii Laav
Nr. mesaje Nr. mesaje : 163
Puncte : 180
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥
Stare de spirit Stare de spirit : sarcastica. :)

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 20:31

Bună, Lauren. Am revenit și eu, după mult timp de lenevit, fără să scriu vreun comentariu. Ce pot spune?! Ați făcut o treabă minunată în colaborare. Nu știu, mă surprind din ce în ce mai mult comportamentele personajelor, conturate de tine și Rin. Sunt mega-curioasă de ce se va întâmpla în continuare, va risca Sasuke sau Itachi se va pune în mișcare?
Sunt nerăbdătoare și sper să aduceți next-ul cât mai repede pentru a afla intențiile adevărate ale lui Itachi și ale lui Naruto. Ah da, să mă anunțați și pe mine de next.
Vă pup, scriitoarele mele preferate, și vă urez spor la scris. *hugs*
Sus In jos
Raluca :D
Chūnin
Chūnin
Raluca :D

Localizare Localizare : Oradea-Bihor
acebook acebook : Raluca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 583
Puncte : 647
Reputatie Reputatie : 66
Hobby-uri Hobby-uri : Mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : Happy

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 23:00

Odododoo in love cat de dulce a fost ultima parte in love Cica... nu e cel mai bun capitol scris de tine, poate ca nu e cel mai bun pentru ca nu prea pot sa aleg intre capitolele pe care le-ai scris pana acum...adica sa fim seriosi, esti GENIALA. Revenind la capitol, care a fost uimitor, mi-a placut mult cum ai descris reactia lui Sasuke cand a vazut-o pe Sakura, dar si cea cand apare Itachi la masa lor si dupa se cearta la baie, a fost o reactie de milioane. Se pare ca Asul negru s-a cam indragostit...o sa cam aibe de munca daca vrea sa o castige pe Sakura pe de-ntregul... Chiar...Itachi s-o fii intors la masa Sakurei dupa ce a iesit din baie sau si-a continuat drumul pana la iesirea din restaurant lough ? Iti doresc ca Andreea sa te streseze intruna daca vei mai aduce astfel de capitole heh dar acum te-am kiss si Sarbatori fericite! kiss
~Sayonara~
P.S. Mersi de anunt, ca intotdeauna happy
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Mar 24 Dec 2013, 12:47

Anneyong dragele mele! hi! 
Deci...sunteti amndoua niste genii, si cred ca v-am mai spus-o! ^^
Acest capitol, a fost foarte reusit, chiar foarte...adica mereu ne surprindeti! 
Sper sa aduceti next-ul ala repede...si sa fie cat mai lung! ^^

Anuntati-ma si pe mine la next! Va pwp dulce pe amandoua! kiss 
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Mier 25 Dec 2013, 18:02

edit mai incolo

Așa. Acum că mi-am terminat în sfârșit treburile, reușesc și eu să îmi scriu părerea. Capitolul a fost wqlkwjqie și îl iubesc pe Itachi mai mult ca orice personaj sau cuplu din ficul ăsta. „Să-ți fur fata, nu e evident?” - a fost replica mea preferată, cea care a reușit să mă dea pe spate. Are un tupeu așa obraznic și ador modul în care iese în evidență, cu obrăznicia lui caracteristică, plus maniera în care vorbește cu Sasuke și Sakura. Revenind la cuplu, însă, sunt de părere că relația celor doi începe să se contureze oarecum. E bine, dar mă tot întreb unde-i Naruto și ce face Hinata? Ei doi au dispărut din peisaj mult prea repede, și-mi convine, doar că sunt curioasă. De asemenea, sînt convinsă că blondul nu o să renunțe așa de repede la rozalie, așa cum nu-l poate ignora nici Hinata pe el. Meh, joculețele dintre Sakura și Sasuke animează, în principal, ficul, dându-i un aer romantic. Itachi e condimentul picant <3 și aștept să-i întrerupă, să intre în „scenă” în orice moment. Naruto e în plus. Mă enervează. Apropos, îmi pare tare rău că Ita a fost înșelat de către mufa aceea la care ținea. Mă bucur că n-ai introdus-o în peisaj, însă am vaga impresie că o să apară și ea. Nu știu de ce. OK. M-am întins cam mult la vorbă. Știi că îți apreciez munca, deja. Aștept următorul capitol nerăbdătoare și să nu uiți să mă anunți. Cius & kissez :*

Ultima editare efectuata de catre Lexxu in Joi 26 Dec 2013, 03:06, editata de 5 ori
Sus In jos
Anky.Ancuta.
Genin
Genin
Anky.Ancuta.

Localizare Localizare : in lumea viselor
Nr. mesaje Nr. mesaje : 350
Puncte : 415
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc.
Stare de spirit Stare de spirit : :*_happy_:*

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Mier 25 Dec 2013, 23:01

Buna Lauren . Nu am prea comentat la acest fic , dar am citit fiecare capitol si de fiecare data ma simteam acolo langa personaje , traind alaturi de ei fiecare secunda . Esti o scriitoare minunata , cu multa imaginatie  si placuta la public . Felul tau de a scrie este atat de inopinant si de atragator , incat , cu drag citesc fiecare litera scrisa in acest splendit capitol . Imi plac personalitatile personajelor , adica , cea a lui Sasuke este  elaborata . Este complicata  , debordanta , ceea ce foarte rar intalnesti in alte povesti . Cea a Sakurei este si ea foarte fascinanta  , de fapt , este chiar opusul fata de cea a baiatului . Dar , exact acest aspect le fac sa fie in armonie .  Itachi ar fi bine sa stea cuminte si sa-l lase pe dragalasul de Sasuke sa-si faca treaba .  Totusi , am o presimtire ca Itachi nu va renunta si pana la urma va reusi pe parcurs ce si-a propus . Are un tupeu asa obraznic  si imi place cum isi baga coada intre cei doi . Imi displace acea oligofrena l-a care a tinut , apoi ea l-a parasit . Cum sa parasesti un asa baiat ? Ma bucur ca nu ai detaliat personajul ei , dar dupa cum s-a spus mai sus , presimt ca va aparea si ea . Din cate se pare , brunetul , inca nu a trecut prin despartire si incearca prin comportamentul sau , sa se minta singur , in legatura cu fetele , fiindca nu vrea sa mai sufere  . Ok , m-am lungit mult cu vorba .   

Iti urez sarbatori fericite , multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca alaturi de cei dragi . An nou fericit !

Ultima editare efectuata de catre Anky.Ancuta. in Vin 20 Noi 2015, 21:48, editata de 4 ori
Sus In jos
dedde14
Genin
Genin
dedde14

Localizare Localizare : bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 149
Puncte : 153
Hobby-uri Hobby-uri : Cam tot ce se poate face...
Stare de spirit Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Sam 28 Dec 2013, 20:38

GE NI AL. Multumesc  ca m-ai anuntat ! Capitolul e genial, fara cuvinte. Itachi sa stea naiba cuminte. :)). Pur si simplu nu am ce spune. NUMAI laude .. <3 hai mai repede cu next-ul smechero . <3 . Bafta la scris te pup <3 :**::**kiss*kiss
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Joi 02 Ian 2014, 22:30

Hello, dragele mele. In sfarsit v-ati gandit sa mai scrieti si voi la ficul asta adorabil si ce mai capitol! Mi-a placut foarte mult, a fost picant si lung, asa cum imi place mie. Oh, chiar stiu cum s-a simtit Sakura cand a constat ca si pe tocuri e mai mica de statura decat Sasuke. E asa crud sentimentul. In orice caz, ma bucur sa vad o schimbare din partea nesuferitului aluia, care chiar era plin de el. Nenorocit ca frati-su. Si din nou se dovedeste faptul ca fata pica mereu la mijloc si trebuie sa decida cu cine ramane, caci sincer acum, Itachi e chiar sexy. Ar fi chiar intigrant daca ea ar incepe sa il placa si pe celalalt Uchiha, zic si eu. Hm, m-am uitat si dupa greseli si, din cate imi aduc aminte, nu am vazut, ceea ce e mai mult decat bine. Stiti ca scrieti bine, insa mereu e loc de mai bine. Am zis asta pentru ca stiu ca uneori nu sunteti multumite de stilul vostru de a scrie, insa va spun ca faceti o treaba excelenta. Abia astept urmatorul capitol; vreau sa vad un Sasuke gelos, ahh. Presimt ca abia acum incepe ficul vostru cu adevarat. Sper ca tu, wife, nu mai faci pe lenesa si vii cu capitolul mai repede. Pupicei kiss 
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Mirunikuuu
Academy Student
Academy Student
Mirunikuuu

Localizare Localizare : Intr-o lume de Ciocolata
Nr. mesaje Nr. mesaje : 31
Puncte : 33
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Anime :D
Stare de spirit Stare de spirit : Anime , Crepypasta , One Direction , muzica , sportul , Wattpad !

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Joi 02 Ian 2014, 22:34

Hai ma !! De cand astept next-ul  angry  
              Vii cu nextul anul asta ? 
De anul trecut astept dupa el !!!!! angry  
Sus In jos
Helen Uchiha
Academy Student
Academy Student
Helen Uchiha

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3
Puncte : 7
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : grafica, pictura, tenis

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Vin 03 Ian 2014, 23:02

Ador acest fic! Este pur si simplu superb, genial, interesant. Ma captiveaza si ma face sa traiesc cu adevarat acele momente. Este unul dintre cele mai frumoase ficuri pe care le-am citit si abia astept next-ul! Capitolul a fost superb, ca toate celelalte. Imi place ideea, imi place faptul ca Sasuke este la inceput rau dar cu timpul, datorita Sakurai, devine sensibil si dulce, dar isi pastreaza perversitatea. Hai cu next-ul!
Sus In jos
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Sam 04 Ian 2014, 05:58

Nuuuuuuuuu! Este imposibil! Ma tau,a omor! Sunt o idioata! Deci.... comentam la fic de pe telefon si am deschis alta pagina, avem un comentatiu destul de lung numai ca eu cautam ceva. Si, s.a sters tot ce am scris pentru ca se restartase pagina.... deci. La RESCRIS!
Itachi, o sa te omor! Urasc oamenii ca tine.
Deci... mi-a placut faza ca pe Sasuke il doare undeva de mandria si orgoliul de Asul Negru. De obicei in lte ficuri se intampla ca fata sa accepte intr-un tarziu, sa fie impreuna, sa fie minunat, barbatul se imbata, o bate, ea se desparte de el... si gata! el se intoarce la As.
Este ceva gen: Orice caine are nevoie de o printesa, dar ea vrea doar sa te tina in lesa…Iar daca te atasezi prea mult si o ridici la stele, o sa`ti dea un sut in fund si te intorci la catele!
Mereu mi-a placut statusul asta! Exprima atat de multe!
Deci... eu in celalalt comentariu spusesem ca mereu am lasat comentarii scurte si ca nu preqcred ca te-au incalzit astfel de borboroseli, cum nici pe mine nu prea ma imbuna!
Asa ca acest comentariu este special pentru ca dăoarece fiindcă s-ar putea sa fie sters iar eu sa primesc ban, dar nu-i bai! Imi place sa trăiesc periculos. 
Si... cola nu face bine la sănătatea personală, si mi-am dat seama dă asta din propia mea experienta.
deci.... de ce scrie mai mic?!?! Sau mi se pare?!?  Doamnieee... de nu-mi vine sa arunc telefonul asta si sa ii zic ca mai bine era sa fie dat pă modul avion.
Bine... eu o sa termin comentariul pentru ca foarte probabil s-au sculat ai mei si daca ma vad pă telefon il confisca.
Savvy! jos palaria in fata
Sus In jos
Annette
Sennin
Sennin
Annette

Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 664
Reputatie Reputatie : 63
Hobby-uri Hobby-uri : .
Stare de spirit Stare de spirit : .

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Mier 08 Ian 2014, 10:20

Hey! Imi cer scuze ca am intarziat atat cu acest comentariu, insa am fost cam ocupata in ultimul timp. Acum am prins putin timp liber si am zis sa las un comentariu, dat fiind ca tu m-ai anuntat. Multumesc! kiss Capitolul a fost super tare si foarte uimitor, cel putin pentru mine, caci am fost uimita de atitudinea lui Sasuke, insa cum au spus celelalte cititoare, Itachi a avut un rol foarte important in acest capitol si m/am bucurat cand Sasuke incerca sa o apere pe Sakura de el. Ma rezum la atat, ca nu vreau sa scriu alte prosti. Sper sa ma anunti si data viitoare. Deny te kiss
Sus In jos
Kate Uchiha
Genin
Genin
Kate Uchiha

Localizare Localizare : In my own world
acebook acebook : Monica
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 333
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19Joi 13 Feb 2014, 03:34

Daca n-as fi atat de ocupata sa ma holbez la ceas si sa vad ca e 03:24 si daca as face zgomot aplaudand, razand, pufnind din orice cauza atunci cand citesc, trezindu-mi astfel parintii care cred ca dorm, primul lucru pe care l-am facut dupa ce am terminat de citit ar fi avut sunet. A sunat aiurea, dar asta e. Apropo, erai gata-gata sa te faci responsabila de accidentul care mi-er fi putut provoca moartea, si ma refer la faptul ca m-am inecat cu napolitana cand Sasuke a zis ca pentru Sakura s-ar face si usier. Mda, simturile mele sforaie foarte bine, pentru ca mi s-a parut un lucru exagerat de amuzant. Si daca n-as casca din 10 in 10 secunde probabil ca as putea sa spun tot ce ma "deranjeaza" cu privire la atitudinea lui Itachi si tot ce ma incanta din discutia lui Sasuke cu Lilith, mai ales finalul. Adica, iti dau sfaturi, dar oglinda tot trebuie platita! Frumos! Sper ca-ti place acest rezumat al rezumatului. Oricum, mult spor la csris si la idei!  happy2 Va rog sa ma anuntati cand postati nextul!  puppy eyes Ja ne!  hi! 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 9 I_icon19

Sus In jos

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 9 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku în desfășurare-