Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Asul negru - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Asul negru - Pagina 4 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
crisalex
Chūnin
Chūnin
crisalex

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 951
Puncte : 1016
Reputatie Reputatie : 77
Stare de spirit Stare de spirit : Dezastru

Asul negru - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 10:52

Buna!
Capitolul a fost GENIAL! Toate intamplarile s-au derulat atat de repede si pacat ca este asa de scurt! Data viitoar sa-l faci de o mie de ori mai lung! :)))) Stiam eu ca Sasuke nu o s-o bata pe Sakura! Poate ca urmatorul capitol va fi povestit din perspectiva lui Sasuke, mereu am vrut sa stiu ce gandeste! Faza de la sfarsit cand Asul a spus ca e ,,baiat bun'' a fost super amuzanta! Oricum acest fic va ramane vesnic unul dintre ficurile mele preferate, il iubesc la nebunie!<3 Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare! Va pup! :*
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 12:20

Mamamamamamamama, ce capitoooooooooool. Deci da, oficial va iubesc ficul. Este mult prea genial, frumos si doamne, doamne, cate adjective as mai putea adauga. Desi abordati o tema banala, reusiti sa o faceti originala, sa ii dati un plus de autenticitate cu fiecare capitol scris. Ma bucur ca am avut dreptate in legatura cu bratarile, ca eu am fost prima -sper- care si-a dat seama de pactul ala al lor idiot. Nu pot spune ca as fi vrut sa fie niste blegi, dar nici chiar asa, sa insemneze fetele cu care se culca. Deci da, avem niste "prieteni" nu tocmai normali la cap. Nici macar nu cred ca mai sunt prieteni, cred ca fetele astea le-au furat creierele. Oricum, un final mai bun nici ca puteam avea. Ala e Naruto, nu? Asa-i, asa-i? Ma intreb de ce era atat de crizat cand a vazut ca a fost atinsa de As, oare simte ceva pentru Sakura si de asta a vrut sa o protejeze? Am la intrebaaaaaaari, si Lauren Diamanta de misca mai rau ca un melc, deci sigur o sa primesc raspunsurile dupa un car de ani. Dar mna, e bine si asa, decat deloc. Oricum, voi faceti o treaba excelenta impreuna, caci va completati reciproc si stiti sa colaborati pentru a face un fic excelent care sa ne lase in suspans maxim. Hai ca v-am laudat prea tare si v-o luati in cap. Spor la scris si bitch, misca-te repede cu capitolul kiss
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Dana :3
S-Class
S-Class

Merite deosebite :
Asul negru - Pagina 4 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 13:37

Buna ,mesi de anunt
mamammmaaa ce capitol , iubesc ficul asta
Replica lui sasuke ca e baiat bun , da unde la pat  ,desi a sarutato si apare naruto
oficial incepe boxul
astep next, faceti o treaba minunata impreuna
Va Felicit!!!
Sus In jos
OrangeAndBlue
Genin
Genin
OrangeAndBlue

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 208
Reputatie Reputatie : 4

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 13:45

Helau my dear! Hop si eu pe la ficul vostru.happy2 Vreau sa spun ca m-a atras intr-un mod deosebit titlul. "Asul negru" atat de misterios, de sumbru in love... Ce pot spune, mirific! Descrieti amandoua foarte frumos, actiunea nu e deloc grabita. O atmosfera extraordinar de placuta. Imi place! Pur si simplu ador. love
Chiar sunt foarte curioasa sa vad ce se mai intampla, asa ca v-as ruga din toata inima sa ma anuntati de next.

Cu multi pupici va las, si va urez spor la scris! kiss
Ana 
Sus In jos
Akatsuki_lavy
Genin
Genin

acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 282
Puncte : 294
Reputatie Reputatie : 18

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 14:33

deci nu stiu cum sa iti zic eu dulceata ,insa acest capitol fuse absolut MAGNIFIC.hai mai repede cu next-ul caci mor lent si dureros daca astept prea mult.mesic de anunt.Akatsuki_lavy te:love:in lovein love
Sus In jos
Your_friend_for_everyday
Genin
Genin
Your_friend_for_everyday

Sex : feminin Localizare Localizare : :))) unde-ti vrea tie inimioara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 68
Puncte : 73
Reputatie Reputatie : 7

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 16:52

wooow dc ai pus aja de tarziu capitoluuu:whip:? ha? ia zi tu ... in fine  presupun ca cel de la care urmeaza  din nou presupun sa ia bataie Asul  e...Naruto?...................Next!puppy eyespuppy eyespuppy eyesin love
Sus In jos
Anne Howard
Chūnin
Chūnin
Anne Howard

Sex : feminin Localizare Localizare : Cine stie pe unde...in lume...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 900
Puncte : 1138
Reputatie Reputatie : 96
Hobby-uri Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea!
Stare de spirit Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 21 Iun 2013, 21:02

oh my god !!! Aveti idee de cand astept next-ul asta?!!
Ei bine va spun eu...de muuuult timp!!!
Vreau neaparat, dar neaparat next-ul mai repejor...
Acum ca e vecanta ceti avea mai mult timp...nu-i asa?puppy eyes
Anuntati-ma la next! Va pwp dulce si spor la scris!!! kiss
Sus In jos
Nobody
Genin
Genin
Nobody

Localizare Localizare : Departe.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 448
Puncte : 477
Reputatie Reputatie : 7
Stare de spirit Stare de spirit : Instabilă

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 15:31

Îmi pare rău că nu am mai comentat. ( lipsă de timp )
Oricum, ficul acesta este splendid, iar eu nu spun asta despre multe ficuri. Trebuie să recunosc că am mai şi intrat de pe telefon pentru a-l citi, dar e cam dificil să las un comentariu de acolo. Oricum, mi-ai captat interesul pentru totdeauna şi abia aştept să termin şi cu examenele astea odată ca să pot intra mai des pe forum.
În fine, Naruto şi Sasuke ... două personaje care mă intrigă. Naruto, ăsta, ţţţţţ .... Habar n-am ce să mai spun, pentru că mai lăsat fără cuvinte. Pot să mai spun doar că abia aştept continuarea. ;;)
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Vin 28 Iun 2013, 17:22

Dragelor, va stiu ficul inca de cand era un mic puiut ( nu ca acum e mai mare, poate putin-cu vreo 5 capitole mai multe) dar nu am comentat, pentru ca pe atunci nu prea veam chef de comentat. Ficul asta ar trebui dedicat adolescentilor-cred, ca si este, nu-pentru ca eu sunt nebuna dupa el! Cel mai mult imi place cum decurge actiunea, dar defapt imi place totul! Amandoua va descurcati minunat si amandoua sunteti foarte talentate. Bafta la scris!
Sus In jos
Caroline Anderson
Genin
Genin
Caroline Anderson

Localizare Localizare : Targoviste
acebook acebook : Alexandra Irina
Nr. mesaje Nr. mesaje : 122
Puncte : 152
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends....
Stare de spirit Stare de spirit : Bored, but always with a smile!

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Iul 2013, 15:27

Feteeeelor, fetelooor, ma omorati, va bateti joc de minee! Sunteti super, extrem de bune, scriitoaree perfectee! Imi pare rau, pentru intarziere, dar nina stie, i-am spus ca o sa trec pe aici, dupa ce termin cu examenele.. Doua capitole superbee, sunt curioasa ce se va intampla cand va vorbi Saku cu Naruto si daca Asul ii va face ceva rozaliei! Eii...mai am de asteptat! Oricum, vreau next-ul cat mai repedee! Bafta la scris! Pupiciii! kiss a hug
Sus In jos
Lottie.
Academy Student
Academy Student
Lottie.

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Tg-Jiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 42
Puncte : 49
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Iul 2013, 16:47

Superb, de-a dreptul genial. Ador ideea, iar titlul e nemaipomenit. nici nu stiu ce as mai putea spune... m-ati lasat fara cuvinte. Sunt foarte, foarte, foarteee ~ curioasa de ce o sa se intample in continuare si, de dragul nostru, va rog, puneti mai repede continuarea.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Lun 01 Iul 2013, 22:48

Buna buna
Un capitol minunat si o ideie interesanta
Imi place ideia ficului , titlul si ca sasu are numele de as
spor la idei in continoare astept nextul
Sus In jos
Léa.
Genin
Genin
Léa.

Localizare Localizare : Does not matter.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 242
Puncte : 304
Reputatie Reputatie : 42

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Mar 02 Iul 2013, 01:01

Hello, my darlings! what?lol! 

Okay, eu citesc acest fan-fic de ceva vreme, dar toamai azi mi-am facut si eu "curaj" sa dau un mic comentariu. Hm, acest fic este ... GENIAL! OMFG! Voi sunteti geaniale, ideea este geniala, totul este genial!  Iar titlul, ah, mi-a ajuns la inima, suna incredibil de frumos :3 Asul Negru ... hm, am de gand sa cad de pe scaun :))  Eu .. sincer o sa raman o cititoare fidela, toata viata * Nu o sa mai scapati de mine (D)  * Va asemanati foarte bine la scris, imi place sa vad asfel de persoane :) Oare ce o sa faca Sakura, mama, mama, nu am fost asa curioasa toata viata mea. Umm, sper sa aduceti continuarea repeede * Deja devin enervanta :| * Va urez bafta la scris. PACE!
Sus In jos
Calypso
Academy Student
Academy Student
Calypso

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Home
Nr. mesaje Nr. mesaje : 19
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 14 Iul 2013, 22:19

HELOO!
NOua pe aici si primul fic care lam citit a fost al vostru
ideia imi place la nebunia, il iubesc pe sasuke mai mult acum ca are numele de as
capitolele au fost foarte frumose,
o intrebare: Cand vine nextul?
Cris va pwp dulce
Sus In jos
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Lun 15 Iul 2013, 20:15

Hey!Inca un fic nou...Dar ce e special la acest fi e ca este scris de scriitoarele mele preferate.Nici nu ma asteptam la mai putin din partea lor,avand mereu idei originale si geniale insa cu ficul asta s-au intrecut pe ele.Spre marea mea rusine deja m-am indragostit de fic si de personalitatea personajelor.In afara de numele scriitoarelor la ficul asta m-a atras titlul.Nu stiu de ce dar mi-a dat impresia ca aici o sa fie vorba despre poker, betivi cu sticle de Jack in mana si alte alea...M-a surprins placut(ca orice fic scris de voi doua de altfel) cand am aflat ca Sasuke este Asul.Oricum,cand aduceti next sper ca ma veti anunta si pe mine...Spor la scris!
Sus In jos
Yumi
Genin
Genin
Yumi

Localizare Localizare : In my own world
Nr. mesaje Nr. mesaje : 415
Puncte : 482
Reputatie Reputatie : 48
Hobby-uri Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Mier 17 Iul 2013, 12:24

Incep prin a va spune "Bravo!"

Imi place asa de mult cum il descrieti pe Sasuke! Atat de rau si de temut in tot liceul, ca orice playboy de altfel...Titlul este foarte inspirat si atragator datorita misterului pe care-l raspandeste. Asul negru este una dintre cartile cele mai importante intr-un joc de noroc, in care multi isi pierd existenta, el fiind si cea mai intunecata.
Ador faptul ca Naruto se bate pentru Sakura si chiar am speranta ca o place. In ceea ce-l priveste pe brunet, ceva imi spune ca de-acum se va purta dragut cu Sakura si o va obtine, dupa care ii va marturisi ca doar s-a jucat...Cel putin asa sunt mare parte din ficuri :D:Dar pun mana-n foc ca voi ve-ti fi originale. Sper sa ma anuntati si pe mine de next. Merci anticipat kiss
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Mier 17 Iul 2013, 17:26

Buna! hi! 
Am citit cat am putut de repede toate capitolele, si pot sa spun cu mana pe inima lough ca asta e ficul meu preferat! nr1  Va felicit pentru ideea originala si pentru cum ati pus toata povestea cap la cap.
Imi place mult cum evolueaza povestea si de abia astept sa veniti cu urmatoarele capitole. ;;) 
Sper sa nu va paraseasca inspiratia si sa duceti povestea la capat! good job 
A, si nu in ultimul rand, multumesc ca ati deschis ficul asta... sincer! dap ! 
Sus In jos
İuliá
Academy Student
Academy Student
İuliá

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Iulia Cristiana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 39
Puncte : 38
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Singing & Reading
Stare de spirit Stare de spirit : ♥♫

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Mier 17 Iul 2013, 19:43

Buna! In sfarsit am ajuns la acest minunat fic. Ce pot sa spun?! Ei bine este genial :). Abia astept sa vad ce ai sa ne prezinti cand vei aduce urmatorul next. Te puuup dulce! :)
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 03:07

Buna, dragelor! Sunt in vizita pe la niste rude si lipsesc diacriticile. Scuzati-ma! Draga de Rinnie -binecuvantata fie - s-a oferit sa va trimita mp-urile. In cazul in care a uitat pe cineva, ea e cea careia trebuie sa-i scoateti ochii. =)) Lectura placuta! Kiss.

Capitolul 7

Sakura`s point of view

Am privit speriata cum Asul se ridica de pe trotuarul pe care fusese aruncat din cauza lui Naruto, in timp ce isi stergea buza de jos de sange. Naruto radea in hohote la vederea celui mai temut tip din scoala in fund pe asfalt, doborat de pumnul pe care i-l daduse.
- Hai, fraiere, te ridici in reluare? Ai optzeci de ani?
Am inchis ochii cand am vazut cu cata ura il fixa pe blond si mi s-a facut brusc frica. Nu voiam sa se bata cineva din cauza mea vreodata, mai ales cand era vorba despre niste tipi care nu se suportau si ma foloseau pe mine ca scuza pentru a-si rupe capetele. Inainte ca Asul Negru sa reactioneze, am sarit intre ei, despartindu-i.
- Terminati, le-am spus. Nu va mai comportati ca niste copii!
Naruto, insa, nu mi-a dat atentie, ci chiar a facut un pas in fata spre brunet. Am scrasnit din masele si am incercat sa ma abtin sa-l injur de toata rasa, exceptand-o pe Ino care nu avea nicio vina ca era sora cu un astfel de nenorocit.
- N-ai sange in instalatie? Lasi o gagica sa te apere? Zise baiatul caruia i-as fi scos ochii fara niciun regret.

Asul tipase o injuratura pe care nu o mai auzisem in viata mea, avandu-le ca subiecte pe mama blondului si sora acestuia, iar eu mi-am acoperit urechile din cauza acelor vorbe grotesti si nepoliticoase. I-am atras atentia brunetului care a izbucnit in ras la vederea mea, in fustita de uniforma, camasa alba si balerini purtandu-ma ca un copil de maxim sapte ani.
- Nicio grija, cretinule. Vei plati pentru asta, dar nu acum, a zis Asul, privindu-ma intens.
Naruto s-a uitat la el, scarbit, apoi si-a ridicat degetul mijlociu, zambind pervers, iar eu, personal, nu intelegeam ce fel de joc juca, ce avea sa obtina si de la ce trebuia sa-si ia adio.
- Haide, Sakura, sa plecam, imi zise mandru, Naruto.
- Nu merg nicaieri cu tine. Nici daca ai fi ultimul om din univers.
I-am observant incruntarea, lasand la iveala faptul ca era total derutat, neintelegand de ce eram atat de rece cu el, apoi privirea fugitiva pe care i-a aruncat-o Asului, observand ca acesta ii facea cu ochiul in cel mai pervers mod posibil, mandria oglindindu-i-se in zambetul intins pe toata fata.
- Ai auzit-o. Dispari din fata noastra sau te fac eu sa pleci.
- Tu primul.

Asul a aprobat printr-o miscare a capului, apoi mi-a deschis portiera pasagerului, invitandu-ma sa intru in X5. Am pus in balanta cele doua optiuni si am ajuns la concluzia ca trebuia neaparat sa il refuz pe brunet, dar voiam atat de tare sa-l fac pe Naruto sa regrete, incat mi-am ignorat ratiunea care imi urla sa-I refuz pe amandoi si sa plec naibii de acolo si am intrat in masina lui. Fara niciun cuvant in plus, Asul a ocolit autovehiculul, ocupand locul soferului si plecand in tromba. In momentul in care am ajuns la o distanta acceptabila fata de locul in care il lasasem cu buza umflata pe Naruto, i-am zis brunetului sa opreasca, deoarece imi doream sa cobor imediat. A ranjit si m-a ignorant in totalitate,speriindu-ma si bulversandu-ma atat de tare incat inima a protestat marindu-si viteza batailor cu fiecare minut care trecea, iar eu am amutit si picioarele mi-au fost paralizate din cauza groazei. Am tras aer adanc in piept si am mai incercat inca o data, sperand din tot sufletul ca Asul nu ma auzise initial si ca atunci avea sa traga pe dreapta si sa-mi ureze “Calatorie sprancenata!” chiar daca eram in mijlocul intersectiei.
- Opreste masina, am spus indreptandu-ma de spate si privindu-l dur. Nu vreau sa mai petrec nici un minut cu tine, pricepi? Lasa-ma in pace, i-am tipat in fata, dar efortul meu nu a avut efectul pe care il asteptam, deoarece vocea mi-a tremurat rusinos, la ultima parte.
- Nu te mai isteriza, te rog! Imi dai dureri de cap!
- Atunci lasa-ma sa cobor, am zis iritata.

Si-a dat ochii peste cap, oftand din rasputeri si incruntandu-se atunci cand un idiot cu un Lexus ii taiase calea, fapt ce il determinase sa vireze puternic, intrand pe cealalta banda. A redresat masina, trecandu-si mana prin par in mod incostient si injurandu-l cu patima pe celalalt sofer.
- Calmeaza-te! Nu te duc la produs si nici nu te voi viola, daca la asta te gandesti.
- Desigur, cum ai putea tu sa ma violezi? Am intrebat pe un ton acid, aproape taind aerul dintre noi cu sarcasmul meu.
In ciuda intentiei mele de a ignora in totalitate amintirile ce se inghesuiau sa-mi strice stapanirea de sine, nu am putut sa uit mainile sale mangaindu-mi rotunjimile corpului si gura lui acoperind-o pe a mea.
- Nu e corect, a ripostat ca un copil de nici patru ani, fapt ce m-a determinat sa ridic din sprancene gen “Serios?”. Nu am stiut ca arati in halul ala de bine, ok? M-ai luat prin surprindere.
- Imi pare rau, greseala mea, i-am scuipat in fata, ironica.

Dupa multe alte incercari de a-l convinge sa ma lase sa cobor, am inceput sa plang si sa ma resemnez. Nu stiam unde avea sa ma duca sau ce avea sa-mi faca, dar meritam totul pentru ca fusesem asa de proasta. Stiam din ce cauza cedasem atat de usor: facusera presiuni asupra mea, iar eu puteam fi usor intimidata. Isi dadusera seama de ce slabiciune aveam si o folosisera impotriva mea ca sa ma determine sa-l aleg pe unul din ei. Ma simteam ca protagonist unei telenovele de prost gust, atunci cand idio*ta pleaca de bunavoie sau obligata cu personajul negativ, iar acesta o chinuie, ii explica de ce o uraste atat de mult pana cand ajunge baiatul bun si o salveaza. Numai ca eu nu aveam parte de vreun baiat bun, ci doar de vagabonzi nenoro*iti si manipulatori.

A oprit masina in fata unei vile frumoase, elegante, avand peretii vopsiti intr-un bleu placut, care mie imi amintea de mare atat de mult incat parca auzeam valurile izbindu-se de stanci. Am inchis ochii si am vizualizat nisipul fin care imi gadila picioarele, usoara briza ce purta mirosul unic si inconfundabil al marii, am auzit chiar si pescarusii care zburau deasupra apei.
- Haruno, ai adormit? A urlat Asul la mine, speriindu-ma si trezindu-ma din micul meu Paradis.
Am clipit, alungand si ultima senzatie de caldura datorata soarelui ce imi imbraca pielea intr-un bronz ciocolatiu, dar desigur, toate acestea erau produse de subconstientul meu care tanjea dupa vacanta si zilele petrecute pe litoral.
- Unde suntem? Am intrebat, in schimb.
Asul m-a privit uimit, ridicandu-si sprancenele de uimire, apoi mi-a marturisit cu un zambet stralucitor:
- La mine acasa, unde credeai?

Nu stiu cum ma asteptam sa arate casa Asului negru, dar cu siguranta nu asa de…normala. Poate ca aveam impresia ca locuia intr-un bloc cat de cat dragut, intr-o garsoniera murdara, plina de postere cu femei goale, mancare nesanatoasa si muzica house. Am ramas placut impresionata, dar mai bine treceau un milion de lilieci prin parul meu dat cu fixativ, decat sa ii arat nemernicului ca apreciez ceva la el. Mi-am dat seama ca eram o idioata complet: evident ca locuia intr-o vila care parea atat de scumpa, doar are un BMW X5, ce naiba?! Am dat dintr-o mana pentru a demonstra cat de putin ma interesa ce avea el de spus.
- Sa mergem atunci, mi-a zis aratand spre casa lui. Nu are rost sa ma contrazici, stii ca te voi lua pe sus in cazul in care nu vrei sa mergi de bunavoie.
- Nu, am raspuns, simplu.
A zambit. Acela era raspunsul pe care il astepta.
- Tu ai vrut-o, papusica.

Inainte sa apuc sa ma feresc, s-a aplecat si m-a ridicat, corpul meu aflandu-se de atunci in bratele lui, lipit de un abdomen cu patratele care te facea sa vrei sa-ti treci limba pe acolo, iar eu am icnit speriata. Nu voiam sa fiu acolo si totusi nenorocitul ma atragea, dar ma si ingrozea in acelasi timp. M-am enervat si am inceput sa ma agit, iar el s-a prefacut ca ma scapa, fapt ce mie mi-a cauzat un aproape atac de cord, desi nu cadeam de la saizeci de metri, dar nu-mi suradea perspectiva unei uniforme impecabile patate cu iarba care era pretutindeni prin curtea Asului. De fapt, gazon cred ca era un cuvant mai potrivit, astfel incat parea sa fie tot taiat la centimetru, participand in acest fel la efectul de gradina a Edenului, laolalta cu numeroasele specii de flori care impanzeau o parte a curtii.
- Cum te simti? A intrebat.
Mi se parea o intrebare de-a dreptul idioata. Ce se astepta sa-I raspund? “ Ma simt minunat in bratele tale, leul meu bataios. Sunt cea mai fericita femeie din lume. Hai in dormitor sa-mi scoti chilotii cu dintii! Mrr.” Cel putin asa imi imaginam ca ar fi zis pitipoancele de la mine din liceu si apoi ajunse in pat l-ar fi muscat de curea sau ceva de genul acesta.
- Ca o proasta.
A oftat a nu stiu cata oara, ceea ce pe mine m-a enervat la culme, astfel incat imi venea sa-I smulg ochii si sa-I pastrez intr-un borcan pe care era lipit o eticheta: “Raposatul As negru, cel mai sacaitor, nemernic, nenor*cit, frai*r, infricosator tip din totdeauna, ucis de o pustoaica s*xy cu par misto.” Da, exact asta as fi scris.
- De ce dracu` nu zici niciodata ceea ce ma astept sa zici? A intrebat incruntandu-se nervos.
- Pentru ca nu sunt ca pro*stele cu care o arzi de obicei. Poate din cauza faptului ca nu mor de nerabdare sa ajung in camera si apoi sa ma asez in genunchi sa te fac ” fericit”! zic eu rece.

A tacut, incercand sa-si domoleasca furia sau uimirea, nu-mi dadeam seama care dintre ele era, dar nu-mi pasa suficient de mult incat sa incerc sa gasesc raspunsul corect. In momentul in care mi-am ridicat privirea, am vazut o portita de scapare. Spre lateralul casei era un gard viu, frumos amenajat cam de jumatate de metru pe care eram convinsa ca l-as putea sari, urmand apoi sa fac stanga spre soseaua principala si sa continui sa fug ca o dementa in speranta ca Asul nu urma sa vina dupa mine. Am zambit malefic, exact ca in desenele animate, simteam o pulsatie dureroasa in degetele de la maini care imi cereau sa realizez gestul specific geniilor malefice, adica frecatul mainilor in timp ce rasul demonic se auzea cu ecou. M-am abtinut cu stoicism, dar numai din cauza faptului ca imi doream sa plec de acolo, nu sa-i atrag atentia asupra mea Asului si sa fie cu ochii pe mine in fiecare secunda. Oricum, pastram ideea pentru planul B, in cazul in care nu reuseam sa fug, puteam sa-l ingrozesc pe nemernicul acela cu sunetul la fel de “angelic” ca behaitul unei capre aflate in fibrilatie.
- Fir-ar! Nenor*citul de Itachi a incuiat usa. Din nou. Il voi ucide incet si apoi ii voi manca intestinele.
Aveam de ales intre a spune dezgustata “eww!” si sa seman cu o pitipoanca in devenire si a vomita tot ce mancasem in urmatoarele doua saptamani.
- Esti atat de scarbos. Ca un liliac.
- De ce crezi ca liliecii sunt scabosi? Spuse el, pornind spre usa din spate a casei.
- Pentru ca imi amintesc de tine, normal, marturisesc eu de parca ar fi fost cel mai evident lucru din lume.
- Stiam ca ma consideri un super-erou, dar Batman? Serios?

Dar eu deja nu-l mai ascultasem, deoarece imi pregateam planul de evadare. In momentul in care Asul m-a pus pe pamant pentru a-si cauta cheile in rucsac - pe care nici nu stiam de ce il mai lua la scoala din cauza faptului ca nu avea niciun caiet in el -,am zbughit-o spre gardul viu din fata mea si l-am sarit dintr-o singura miscare, ceea ce mi-a provocat o mare placere, insa dupa acel gard nu era nimic din ce ma asteptasem.
Apa mi-a umplut plamanii imediat, fapt ce mi-a cauzat o tuse incontrolabila, dar avand in vedere ca eram sub apa, nu era o idee foarte inspirata sa deschid gura si totusi nu ma puteam abtine. Dadeam din maini si din picioare, agitandu-ma si mai tare, de parca frica intensa care pusese stapanire pe corpul si mintea mea, nu-mi era suficienta. Apoi am renuntat. De parca un buton fusese apasat si eu ma calmasem instantaneu, desi apa inca imi apasa cu putere pieptul, furandu-mi si ultima suflare, plamanii inca ma ardeau si creierul meu era perfect lucid, astfel ca realiza faptul ca ma inecam. Vedeam soarele prin apa de un bleu superb, razele astrului ma mangaiau pana si in ultimele secunde de viata, desigur, nu degeaba il iubisem atata timp. Doua brate puternice mi-au apucat mainile si m-au tras la suprafata, eliberandu-ma de apasarea apei, iar eu am inceput sa tusesc de data aceea fara sa trag mai multa apa in piept, deoarece in jurul meu plutea doar un parfum superb, barbatesc, din combinatia caruia recunosteam aroma inconfundabila a moscului.
- Pe toti dracii, respira, Sakura! Iti ordon sa respiri! Mi-a spus Asul, vocea lui furioasa provocandu-mi numerosi fiori pe sira spinarii.

M-a enervat atat de rau incat abia asteptam sa ma pot opri din tusit si din scuipat apa, ca sa pot sa-l pocnesc sau sa-l injur de maica-sa! Dupa in jur de zece secunde, am putut sa respir si eu normal, i-am dat o palma atat de puternica, incat cred ca mi-am rupt jumatate din unghii. Aproape imediat i-am simtit mana apasandu-mi capul si apa din nou invadandu-mi narile si gura. Am incercat sa ies la suprafata, dar nu am reusit pentru ca el nu voia sa ma lase, apoi am reactionat intr-un mod normal pentru idio*I si imbec*li: am incercat sa tip, dar evident ca nu mi-am dus planul la bun sfarsit pentru ca mi s-a umplut gura de apa. In momentul in care numeroase bule cauzate de aerul care-mi parasea plamanii, au ajuns deasupra apei, Asul m-a ridicat, apoi m-a sustinut in timp ce mai aveam parte de inca o repriza de tuse.
- Esti sinucigasa cumva? M-a intrebat el cand mi-am revenit intr-un sfarsit.
- Nu, doar tampita. Sa nu-mi mai ordoni niciodata nimic! Pricepi? Am spus eu mai ragusita ca oricand.
- Iar tu sa nu mai incerci niciodata sa ma lovesti. Am impresia ca incepi sa te inveti, papusa, zise el, lipindu-ma si mai tare de corpul lui.

Atunci am realizat cu adevarat care-mi era pozitia: eram intr-un fel de iaz ciudat, cu nuferi si tot tacamul, aflat la umbra unei salcii mari si superbe, cu Asul negru strangandu-ma in brate si privindu-ma intens.
- Da-mi drumul! Zic eu incercand sa ma smulg din bratele lui.
- Nu cred ca ti-ai dori din moment ce nu sti sa inoti si esti in apa adanca de vreo trei metri.
- Du-ma la mal! Acum.
- De ce sa te duc la mal cand pot sa-ti fac altceva mai frumos? A soptit, inainte sa-mi mangaie fata cu buricele degetelor.

Fata lui era la cativa centimetri de a mea, astfel incat ii simteam respiratia incalzindu-mi buzele, determinandu-mi gatul sa ma arda si sa se contracte dureros, gura sa mi se usuce si trupul sa-mi tremure. Incercam sa ma conving ca toate aceste reactii erau determinate de faptul ca ma temeam de el, insa caldura pe care o simteam in tot trupul nu parea sa fie de aceeasi parere. Mi-am lins buza de jos incercand sa-mi revin, sa respir in continuare, insa Asul nu voia sa ma lase sa scap asa de usor: m-a sarutat apasat, fara sa incerce sa ma grabeasca in vreun fel, fara nimic romantic si cumva acest lucru aproape ca mi-a placut mai mult decat ceea ce a urmat. Aproape. Si-a trecut un deget de-a lungul bratului meu, ceea ce m-a determinat sa tresar, apoi mi-a atins buzele cu limba, urmandu-le conturul lent, innebunindu-ma si facandu-ma sa ma frec usor de el. S-a retras, m-a privit intens, ca pentru a se asigura ca voiam sa continue si atunci cand a descoperit ca ochii mei tradau doar pasiune pura, s-a aplecat din nou si m-a sarutat. Ceea ce ma aducea la disperare nu era felul in care ii simteam bratele strangandu-mi spatele putin cam prea puternic, ci modul in care isi infasurase o suvita de par de-a mea pe degetul aratator si tragea usor in jos, provocandu-mi o usoara durere care cumva amplifica toata placerea sarutului. Realizam vag faptul ca ne miscam in directia malului, deoarece Asul ma distragea cu limba lui care imi deschidea incet gura. Isi misca limba usor, incercand sa ma determine sa fac la fel, insa eu nu aveam chef de lectii pentru incepatori, voiam sa se comporte de parca as fi avut mai multe relatii la active decat Paris Hilton, pantofi.
- Saruta-ma! Am zis rapid, incercand sa nu-mi dezlipesc buzele de ale lui
- Asta fac, mi-a spus incruntandu-se.
- Nu, vreau sa ma saruti ca in seara aia, am rostit privindu-l fix in ochi si stiind ca isi va aminti cat de pasional ma sarutase in noaptea in care dorise sa ma violeze.

Evident, n-a asteptat sa-i spun de doua ori: mi-a cuprins fundul in maini, amanunt ce nu m-a deranjat, chiar deloc si apoi mi-a daruit cel mai pasional sarut pe care l-am trait. Ma musca usor si ma facea sa gem, apoi ranjea si o lua de la capat cu sarutul. A coborat pe gat, lasandu-mi urme de foc pe piele, apoi m-a muscat usor, sugand pielea de pe clavicula si lasandu-mi o urma pe masura. L-am simtit cum ma impinge si am fost dezamagita pana in momentul in care am observat ca ajunseseram la mal si el ma lipise cu spatele de marginea iazului, unde a continuat sa ma sarute pasional. M-au trecut milioane de fiori atunci cand el mi-a desfacut incet picioarele si s-a postat intre ele, fara nicio problema. Mi-am simtit fusta ridicandu-se usor si pe el lipindu-se de mine: puternic si infricosator. Dar nu imi era foarte frica, eram doar emotionata si nesigura din cauza faptului ca il simteam atat de tare intre picioarele mele. Am incercat sa imi apropii picioarele din instinct, dar tot ce am reusit sa fac a fost sa-mi frec pielea de blugii lui, provocandu-mi un alt fior. Mi-am dat capul pe spate, m-am frecat de pamantul ce imi zgaria pielea, in timp ce el continua sa ma sarute din ce in ce mai jos si am realizat ca tot ce mai statea in calea implinirii fizice erau blugii lui si chilotii mei din dantela. Mi l-am imaginat cum i-ar fi scos, cum m-ar fi atins si l-am muscat puternic de umar. A tresarit, apoi a gemut si m-a lipit si mai tare de marginea iazului, provocandu-mi rani de la pamantul dur.
- Esti pregatita? M-a intrebat inca sarutandu-ma.
- Sunt virgina, am zis intretaiat.
- Rahat.

Intr-o secunda mi-a desfacut mainile inclestate pe spatele lui si a inotat rapid cativa metri mai departe de mine.
- Iesi din apa!
- Ce? De ce? Stiai ca sunt virgina.
- Am pierdut asta din vedere in timp ce te frecai de mine ca nebuna. Hai, iesi!
Am incercat sa ies, dar tremurul corpului si faptul ca nu faceam sport, nu m-au lasat sa-mi duc la bun sfarsit planul. Atunci el a oftat si m-a ridicat ca sa pot pune un picior pe iarba din afara iazului, sa ma pot sustine si sa ies, dar am pierdut din vedere un mic amanunt: faptul ca purtam fusta si cand mi-am ridicat piciorul, mi s-a vazut fundul in toata splendoarea lui si a chilotilor din dantela.
- Doamne, unele parca te provoaca sa le violezi, a gemut el.

Am scos limba la el, m-am inrosit si m-am asezat pe iarba, privindu-l cum inoata pentru cateva secunde, sa-si revina, am banuit eu.
- Pune-ti ceva pe tine! A marait el nervos.
- Dar sunt imbracata, am ripostat eu energic.
- Hainele alea erau si asa destul de mulate fara sa fie ude! Pune-ti altceva pe tine, am zis.

Am analizat imprejurimile si am zarit un prosop asezat pe un sezlong, l-am luat si apoi mi-am infasurat corpul cu el.
- Pot sa fac un dus? Am intrebat.
- Mhm. La etaj, prima usa pe dreapta: dormitorul meu, ia-ti niste haine de acolo,baia e chiar langa camera mea.
- Mersi! Am zis tremurator.

Mi-am facut un dus lung, incercand sa-mi alung toate senzatiile acelea ce-mi luau cu asalt trupul: eram infierbantata si iritata. Am incercat sa deslusesc sensul acelor sentimente, dar nu am reusit pana nu am iesit din baie, imbracata cu un tricou de-al lui, care imi venea pana aproape de genunchi si l-am vazut pe As. Era la fel ca si mine, se simtea fierbinte si nervos, il simteam, imi putea da seama de asta. Atunci am realizat ca il voiam in felul acela si ca as fi putut sa-l am chiar atunci.
- Evident ca tocmai tricoul ala l-ai luat! Era preferatul meu!
- Ei bine, n-am stiut ca am limite atunci cand mi-ai zis sa imprumut niste haine afurisite dupa ce tu m-ai rapit si m-ai adus aici, am zis, taios.
- Nu pareai foarte deranjata de situatie cand erai in bratele mele in iaz, mi-a urlat el in fata, suparat.
- Nenorocitule!
Apoi si-a luat haine si a intrat in baie, iar eu m-am pus pe plans si m-am intins in patul lui. Eram atat de proasta: stateam in patul unui tip pe care abia daca il cunosteam, care era periculos pana in maduva oaselor, ma simteam o femeie usoara, un gunoi, chiar daca nu ma culcasem cu el si nici nu aveam cum sa ma intorc acasa pentru ca nenorocitul locuia in afara orasului, iar eu nu stiam drumul pana inapoi si eram convinsa ca m-as fi pierdut.

Apoi pe langa sunetul dusului pornit si al suspinelor mele, am auzit si sunetul usii deschizandu-se si m-am ridicat in fund speriata. Brunetul care statea in prag parea putin mai mare decat Asul negru, dar semanau atat de bine incat trebuia sa fii ciclop sau tam*it ca sa nu realizezi ca erau frati. Il aveam in fata, desigur, pe Itachi, seniorul familiei Uchiha.
- Tu esti cea pe care o arde fratimiu astazi, este? A ranjit el.

Ultima editare efectuata de catre Lauren Wandowski in Dum 21 Iul 2013, 11:40, editata de 1 ori
Sus In jos
S-Class
S-Class

Merite deosebite :
Asul negru - Pagina 4 J5fdba
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 09:45

Prima
Edit mai tarziu
Multumesc foarte mult de anunt, asteptam nextul cu sufletul la gura, un capitol foarte frumos si amuzat, apropierea celor doi a fost fascinanta, saku a cerut un sarut, a avut parte de ceva pasional Conversatia celor doi a fost minuna, nu ma asteptam sa mearga cu el eram sigura ca va pleca cu naruto
astept nextul Sunteti geniale
Sper sa vina repede, spor la idei

Ultima editare efectuata de catre Kassidy :) in Dum 21 Iul 2013, 19:25, editata de 1 ori
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 10:02

Hey!!
Un capitol minunat si frumos dupa mine
am savurat fiecare moment dintre cei doi
sunteti geniale ,
va multumesc ca ma-ti anuntat si sper sa o faceti si dat viitoare
spor la idei si sa vina nextul mai repede ca acesta
Sus In jos
FreakaDaMenta
Genin
Genin
FreakaDaMenta

Localizare Localizare : ..In padurea cu alune...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 198
Puncte : 212
Reputatie Reputatie : 14
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv
Stare de spirit Stare de spirit : se putea si mai bine :-??

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 10:30

Merci ca m-ai anuntat! ;;) Si tin sa va felicit din nou pentru ca ati inceput ficul asta! good job 
Clar, asta e noul meu fic preferat well? awesome right? 
Sakura m-a uimit rau de tot in capitolul asta, ma refer la cum s-a comportat in piscina... dar ma gandeam eu ca nu o sa mearga pana la capat lough 
Oricum, a fost un capitol grozav, chiar imi place ceea ce scrieti voi acolo well? awesome right? 
Astept sa veniti cu urmatorul capitol, m-ati cam lasat in suspans... ce are de gand Itachi? think 
Spor la scris! hi!
Sus In jos
Sasuke.
Genin
Genin
Sasuke.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
acebook acebook : -.-''
Nr. mesaje Nr. mesaje : 231
Puncte : 319
Reputatie Reputatie : 42
Hobby-uri Hobby-uri : In the club \m/
Stare de spirit Stare de spirit : indiferent

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 10:33

Deci nu pot sa cred! Capitolul asta a fost mai mult decat grozav...  a fost INCREDIBIL de-a dreptul! Si tot nu pot sa cred ca Sakura l-a ales pe As si nu pe Naruto. Da' nici nu-i de mirare dupa ce i-a dat bratara aia fara sa-i spuna ce inseamna. Cahh.
Ce s-a intamplat intre as si rozalie m-a lasat masca. "Sunt virgina" "Rahat" - am murit de ras la replicile astea =))))). Oricum, sfarsitul e cireasa de pe tort. Oare ce o sa-i mai spuna Itachi acum? sau cum o sa-i raspunda ea? Abea astept continuarea si de data asta anunta-ma si pe mine :-w. Kissez!
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 10:35

Dau edit.:)
Edit:

''- Doamne, unele parca te provoaca sa le v*olezi, a gemut el.'' =)))))) Deci, am murit de ras la fraza asta! =)))
Cat despre capitol... Lauren, ai facut o treaba minunata. a hug Eu am adorat acest capitol cuvintel cu cuvintel, mai ales momentul cu Sakura si Sasuke la iaz.:> Oricum, fetelor, faceti o treaba minunata cu acest fic si sper sa postati nextul repejor! Va pup.:*

Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Asul negru - Pagina 4 Asss10Asul negru - Pagina 4 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 11:29

Phahahaha. rolling on the floor Deci am murit de ras, mai rau decat m-am infierbantat sau decat am citit cu frenezie toate acele randuri. Efectiv m-am prapadit de ras, pentru ca, umorul a fost la putere in aceast capitol. Mi-au placut replicile lor si modul in care i-ai facut sa se certe de parca erau doi indragostiti, iar faptul ca Sakura se lasa atat de usor ma cam sacaie, insa poate nu o sa ma dezamageasca complet. Serios acum, tipa s-ar rupe in doua daca l-ar avea pe As intre picioare. rolling on the floor Cu toate astea, daca Itachi mai face vreun argument "apropoic" o sa il bat de ii sar fulgii. Ma intreb ce-o sa faca in continuare avand in vedere ca Sakura e cam singura pana ce termina celalalt aiurit cu dusul. Asadar, va urez spor la scris in continuare si abia astept capitolul urmator. a hug
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Asul negru   Asul negru - Pagina 4 I_icon19

Sus In jos

Asul negru

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku în desfășurare-