|
Autor | Mesaj |
---|
Vad Vad sunete Aud culori Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 14:06 | |
| |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 14:12 | |
| buna scumpo ma bucur c ai scri un fic pentru inceput capitolul e cam scurt dialogul e cam mult si sec iar actiunea este grabita,nu ai prea multa descriere sper ca capitolul urmator sa fie diferit oricum tinand cont ca e primul tau fic pai sper sa nu te super pentru critica |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : P3 La pC ;) Nr. mesaje : 40 Puncte : 46 Reputatie : 0 Hobby-uri : poi mai nik :p Stare de spirit : Extrem de ferikita
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 14:22 | |
| |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 14:23 | |
| In primul rand trebuia sa scrii ,,Capitolul 1'' sau sa pui un titlu ceva.In al doilea rand e cam scurt,foarte scurt.Puteai sa-l mai lungesti. Nu imi place ca scrii cu ,,k'' unele cuvinte in loc de ,,c''. Ex:,,nimik''.Nu inteleg de ce nu ai scris normal:,,nimic''.Arata mult mai bine asa ca nu vorbim pe mess aici.
Descrierea-Nu ai spus decat ca ieseai din club si nu stiu ce ti-a facut.Nu ai descries nici macar cum arata personajele.Descrie trairile,personajele,imprejurimile si alte lucruri esentiale intr-un fic care sa-l faca pe cititor mai curios.
Dialogul-hmm...nu e chiar sec dar nu pot sa spun nici ca-mi place forte mult.
Actiunea-Serios,grabesti prea mult lucrurile.Nici bine nu ai iesit din discoteca ca l-ai vazut cu o alta sarutanu-se.Serios,si cum te simteai in acel moment?Bine ,rau?Descrie sentimentele.Si serios,acel personaj misterios ca sa spun asa a aparut prea repede.Inceteaza sa mi grabesti actiunea deoarece nu se va intelege nimic.Descrie mai mult iar dupa ce scrii,reciteste ce ai scris ca sa vezi daca iti plce si tie si cum suna.
Nu inteleg de ce ai lasat atat de mult spatiu.Nu isi avea rostul,serios.Vroiai sa fie ceva mai lung sau ce?Nu ai reusit ca nici nu arata bine iar acel ,,k'' iese in evidenta si nu imi place.Nu folosi limbaj de mess.
Corecteaza-ti greselile si iti mai spun inca o data reciteste si vezi daca iti plcace ce ai scris pentru a mai corecta sau a mai adauga ceva.Iar asta nu e nici macar un capitol.fa-le mai lungi si nu trebuie sa te grabesti sa postezi. Succesc cu urmatorul capitol. |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 14:33 | |
| Un fic nou. Vai cat ma bucur ca te-ai hotarat sa faci un fic. Asa voi critica dar nu foarte dur. Te rog sa nu te superi pe mine.
Pentru inceput puteai scrie acolo "Capitolul 1" .chiar daca nu-i dadeai un nume macar sa fie acolo.
1.Descrierea. Pot spune ca nu este absolut deloc si chiar nu o vad nicaieri. Lipseste cu desavarsire. Intr-un fic descrierea are un rol foarte important. Prin descriere dezvalui sentimentele ce le poarta personajele , locruile in care merg. Puteai spune cu ce e imbracata fata asta , cum arata clubul , pute-ai s-o descrii mai mult si pe acea blonda. Daca spui ca e " urata" nu rezolvi nimic. Noi nu am fost langa acele persoanje sa vedem scena. Mai multa descriere scumpo.
2.Dialogul dupa mine cam lung si sec. Putei baga si acel dialog in descriere. Trebuie sa-l mai diminuezi si sa nu-l mai faci sec.
3.Actiunea satisfacatoare. Nu e cine stie ce dar nu e foarte grabita. Este si ea alergata (actiunea) , dar nu foarte mult. Tot asa ar fi trebui sa spui mai multe despre locul in care se afla , mai multa descriere.
4.Estetica: incearca sa lasi un loc liber dupa fiecare semn de punctuatie. Asa se vede mai bine. La inceput acea mica parte de descriere e prea inghesuita saraca. Dupa fiecare virgula puteai lasa un spatiu ca sa se vada mai bine. De asemenea nici randurile acelea libere nu se vad prea bine. Prea mult spatiu intre replici.Inca un lcru incearca sa renunti la a mai scrie " k " in loc de "c". Nu se vede foarte bine.
Ideea mi se pare draguta. Titlul destul de interesant. Imi place dar vreau mult mai multe de la tine. Sunt sigura ca ai niste idei bune pentru acest fic asa ca te rog tine cont de sfaturi pentru a te perfectiona. Pentru primul capitol a fost cam prea scurt.Sper ca data viitoare sa il faci mai lung. Imi cer scuze daca te-am enervat / suparat. Intentia mea a fost de ati arata ce greseli ai facut . Sper sa nu te supere commul meu. Imi dai un pm si se rezolva , dau un edit. Astept next-ul si imi pun mari sperante ca va fi mai bun. Te rog sa ma anunti cand postezi. |
|
| |
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 16:58 | |
| da frate cum spuneti voi.....shi kapittolu asta a fost scurt pentru ca sunt pedepsita ka m'am batut k una shi nushtiu cand pun next.........papa |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Love four a one minut. Dum 13 Mar 2011, 17:47 | |
| Hmm...interesant dar cam scurt.Actiunea este mult prea grabitsa si nu ai descris deloc sentimentele personajelor, aspectul...descrierea nu am vazut-o, unde e? Dialogul nu pot sa zic nici ca este sec dar nici foarte bun, ai putea sa mai lucrezi la el. Nici eu nu ma pricep prea bine deci nu zic mai mult.:) Sper ca nu te-a suparat commul meu, astept nextu' care sper sa fie mai lung.Pare interesant, pune-l cat de repede poti.
P.S:Nu mai folosi limbajul de pe mess, scrie normal ca este mai bine.
Te pwp:*
|
|
| |
| Subiect: Re: Love four a one minut. Lun 14 Mar 2011, 16:08 | |
| Scuze dar am scris cuvantul ne prescurtat dar cu un "K" atat nu mi se pare nu stiu cine stie e...Dar ma rog.... |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Love four a one minut. Lun 14 Mar 2011, 16:56 | |
| Mie mi se pare frumos...si astept nextu |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Love four a one minut. Mar 03 Mai 2011, 16:04 | |
| WELL WELL ,O SINGURA INTREBARE :CAND PUI NEXTU ALA ODATA ,CA DEJA MA PLICTI DE MOR |
|
| |
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Love four a one minut. Mier 04 Mai 2011, 14:20 | |
| pe buuuune, CAND VINE NEXTUL?? sunt curioasa sa vad ce se intampla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
Bruneta cu ochi mov Academy Student
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 39 Puncte : 47 Reputatie : 4 Stare de spirit : Traiesc drama.
| Subiect: Re: Love four a one minut. Mier 04 Mai 2011, 17:16 | |
| Ok, a venit si scorpia pe aici. Daca nu iti place sa fii criticata nu citi mesajul. Idee: Nu stiu cuplul si ce o sa faci pe aici si nu mi se pare originala. Mereu vine printul sa o salveze pe Ileana Cosanzeana, care intra mereu in belele. -o urasc pe Ileana Cosanzeana- Descriere: Nu ai absolut deloc. E seaca, foarte seaca. Iti spun si eu,- cica ``a III-a oara e cu noroc``, acum e a V-a, dar daca iti spune mai multa lume si nu unul singur poate intelegi- nu ai descriere. Vorba lu` Kirara, nici nu s-a dus bine ca deja l-a prins cu alta. Nu e vina noastra ca mama ta te-a pedepsit. Nu mai puneai capitolul. De fapt nici nu e capitol. Ma rog, sunt curioasa sa-l vad pe al doilea. Dialog: E lung si sec. E normal sa para asa daca nu ai descriere. Greseli de gramatica/ ortografie/ tastare + estetica: Doamne, ce-ai facut pe aici? - Citat :
- Scuze dar am scris cuvantul ne prescurtat dar cu un "K" atat nu mi se pare nu stiu cine stie e...
Bun, hai sa o luam asa. La examenul la romana, -ai 15 ani, sigur dai examenele pentru liceu, daca le-ai dat, incearca la un test la romana- scrie toate cuvintele care contin ``c`` cu ``K``. -Mult prea multi ``c``, scuza cacofoniile- Daca iti da mai mult de cinci, profa aia nu e normala. Du-o la un spital, ceva. Ceea ce vreau sa spun e ca poate e un forum si e plin de adolescenti pe aici, dar toti adolescentii astia ar fi bine sa scrie corect. In plus, strica estetica. Punctele de suspensie ocoleste-le. Sti macar la ce folosesc? Inaintea cuvantului ``si`` nu se pune virgula, ai invatat asta pe clasa a doua, cel tarziu. Fara apostrofuri. ``Dintr-o``, nu ``dintr'o`` Dupa semnele de punctuatie, apasa ``space``. Daca nu te imbunatatesti, data viitoare iau tot capitolul la corectat. Next. >.< EDIT: P.S.: Citeste si tu un fic ca lumea de pe forum. v.v |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Love four a one minut. Sam 11 Iun 2011, 00:29 | |
| Buna am adus eu nextul pentru ca .. Of .. poveste lunga .. So .. Enjoy !
Acela imi spune :
- Buna ma numesc Deidara Ryoushi . tonul sau era atat de cald si placut , dupa ce spune asta adauga : - Sper ca esti bine , si daca vrei poti sa imi spui si mie numele tau ? - Sunt bine , multumesc e intrebare si numele meu este Rin Uchiha . ii spun eu un pic rosie in obraji dar chiar nu stiu de ce ...
Dupa asta ma ia imbratele sale puternice in care ma simt in al noualea cer , ia stai un pic si cu Gaara ce facem ? Mai bine il intreb pe Dei-kun [ insser me : Hopa ! Am auzit eu cumva cuvantul " Dei-kun" ? Cineva este indragostita .. Ba nu sunt si lasama o data in pace ! " . Dupa ce il intreb , acesta imi raspunde ca il va pune pe bancheta din spate si il va duce la spital . Blondul il ia pe acest om bun de nimic si il pune pe bancheta din sapte a masinii , dupa ce face asta , imi deschide portiera apoi intra si el in masina . In timp ce ne indreptam spre spital ne mai aruncam cate o ochiada . Uite ca am ajuns ! Blondul isi deschide portiera , apoi pe amea si dupa aceea se duse in spate sa il ia pe Gaara No Sabaku , care Doamne Sfinte inca mai este lesinat ! Ma rog intram repede cu el in spital , unde ne intreaba o asistenta ce a roscatul acesta , iar eu experta in minciuni spun ca a fost la o petrecere si sa luat la harta pe acolo , femea care cred ca nu avea mai mult de 20 de ani cu parul blond prins in patru chodite si ochii de un albastru minunat ne conduce spre camera de spital in care o sa stea Gaara . Dupa ce il lasam acolo ii dam domnisoarei asistente care se pare ca o chema Temari Hyoku numarul lui Deidara de telefon apoi dam o fuga pana acasa la Deidara de unde luam niste pijamale negre u "BOOM !! " pe ele si un tricou mov pe care scria I'm a boy , I'm just a boy ! " , o pereche de blugi stransi pe picior negri si niste tenesi de la Nike negrii , apoi Deidara cand iesim pe usile de la spital ma intreaba :
- Rin-chan vrei sa stai la mine in seara aceasta ? vocea lui era asa de fericitra incat facea sa zambeasca si un om cu cele mai multe necazuri de pe lume . Apoi eu raspund cu un " da " fericit .
Dupa aceast dialog intram in masina sa Calibra Opel neagra . Dstinatia era casa lui Dei-kun . Cand ajungem acolo de data aceasta imi deschid eu singura portiera pentru ca ma simt ciudat cand cineva imi deschide usa , poarta , portiera asa sa revenim apoi intram in casa . Eu il intreb pe baiat unde voi dormi eu , acesta imi spune ca eu o sa dorm in camera de langa el , acesta imi da un tricoul XXL de al lui apoi imi spun un " Noapte buna " plin de iubire , apoi eu ii raspund la fel . Dupa aceea am intrat in camera mea unde m'am trantit in patul meu mare si pufos apoi cad prada viselor . Sper ca va placut ^-^ ! |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| |
| |
ѕωєєту«3! Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Monetan .. Pai .. In Alaska dupa Deidara cu tigaia :)) Nr. mesaje : 226 Puncte : 270 Reputatie : 29 Hobby-uri : Cantatu` la chitara bee <3 !! Stare de spirit : Super buna Beiibi` :x
| Subiect: Re: Love four a one minut. Sam 11 Iun 2011, 19:33 | |
| |
|
| |
ѕωєєту«3! Genin
| Subiect: Re: Love four a one minut. Joi 23 Iun 2011, 10:48 | |
| Deci sa inteleg ca nu vretsi` nextu` ? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Love four a one minut. | |
| |
|
| |
|