crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii Dum 31 Mar 2013, 18:32 | |
| Buna ! Ms ca m-ai anuntat ! Mi-a placut capitolul ! Ce vor face Sasuke si Sakura ? Astept cu nerabdare continuare. Spor la scris ! Anunta-ma cand pui nextul,plz ! Te dulce ! |
|
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii Dum 31 Mar 2013, 20:19 | |
| mesc,ca my anuntat.astept asta in continuare de la tine.Akatsuki_lavy |
|
Kate Uchiha Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world acebook : Monica Nr. mesaje : 304 Puncte : 333 Reputatie : 33 Hobby-uri : Reading, Writing, Drawing Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii Mier 03 Apr 2013, 17:44 | |
| Excelent! Scuze ca am luat pauza de la comm-uri, dar mai deranjaza-te si tu sa ma anunti, te rog. Mi-au placut mult capitolele si sper sa postezi cat mai rapid pe urmatorul. Si te rog sa ma anunti. Spor la scris. Te dulce. Sayonara! |
|
Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii Joi 04 Apr 2013, 19:59 | |
| Hy!Mi-a placut mult! Merci de anunt! Scz ca nu ti-am mai comentat in prima,dar nu prea am timp sa intru pe net.Sunt tot pe tell, promit ca imediat ce imi repar netul aduc capitolul urmator. Despre capitolul tau:Momentele celor 2 sunt asa dragute!Imi place ca ai adaugat si faze amuzante.Sunt curioasa ce idee i-a venit Sakurei! Astept next! |
|
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii Dum 23 Iun 2013, 00:47 | |
| Fan fic inchis din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locul Iintai In Clasamentul Demnitatii | |
| |
|