Charlotte Sarkandy Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 158 Puncte : 260 Reputatie : 84
| Subiect: Heyy,O privire va rog! Lun 18 Mar 2013, 14:57 | |
| As dorii si eu daca cand aveti timp, un avatar si o semnatura daca nu cer prea mult. Cu o fata cu parul negru si ochii la fel de negrii.Nu am pretentia sa fie aceeasi fata,as vrea doar ca marginile sa fie rotunjite si TOATE acestea sa semnifice sinuciderea si toata ura de pe acest pamant.Glumeam,vreau sa semnificere fericire si pace :)).Daca s-ar putea si un text? Sper sa va puteti face putin timp si sa ma ajutati |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Heyy,O privire va rog! Lun 18 Mar 2013, 20:11 | |
| Mă ocup eu. Revin cu un edit când am făcut totul. <3 EDIT: sper să-ţi placă, dacă te deranjează ceva la set, îmi spui. <3❀ ❀ ❀ ❀ ❀ ❀ ❀ Smile for me little girl. Your lips like the most beautiful rose, the eyes like the deepest sea. ❀ ❀ ❀ ❀ ❀ ❀ ❀ |
|
Charlotte Sarkandy Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 158 Puncte : 260 Reputatie : 84
| Subiect: Re: Heyy,O privire va rog! Mar 19 Mar 2013, 20:03 | |
| Imi place , e foarte dragut mersi :* |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heyy,O privire va rog! | |
| |
|