Doody Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : undeva in lume acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 88 Reputatie : 6 Hobby-uri : dansul, cantatul, desenatul, compusul Stare de spirit : depinde
| Subiect: Re: Te iubesc! ...in ciuda diferentelor si a defectelor (+16) Mier 17 Iul 2013, 17:32 | |
| |
|
FreakaDaMenta Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : ..In padurea cu alune... Nr. mesaje : 198 Puncte : 212 Reputatie : 14 Hobby-uri : sa ascult muzica, sa rad pana raman fara aer fara niciun motiv Stare de spirit : se putea si mai bine :-??
| Subiect: Re: Te iubesc! ...in ciuda diferentelor si a defectelor (+16) Joi 18 Iul 2013, 14:42 | |
| Hei! Am ajuns si eu pe la ficul tau, si chiar imi palce ideea ta. In sfarsit s-au apropiat si ei mai mult unu de altu... Cum am spus, imi place ficul, si astept sa vii cu next-ul! Spor la scris! |
|
Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Te iubesc! ...in ciuda diferentelor si a defectelor (+16) Dum 04 Aug 2013, 12:18 | |
| |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Te iubesc! ...in ciuda diferentelor si a defectelor (+16) Mier 09 Oct 2013, 17:04 | |
| Fanfic blocat din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Te iubesc! ...in ciuda diferentelor si a defectelor (+16) | |
| |
|