Shadow Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Calare pe un unicorn -___- acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 111 Puncte : 115 Reputatie : 0
| Subiect: Cateva desene Vin 22 Mar 2013, 20:52 | |
| E prima data cand postez ceva desenat de mine. Stiu ca nu sunt prea reusite dar asta e. fiecare se descurca cum poate [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Shiseru Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Sorry, lume, nu am. Nr. mesaje : 156 Puncte : 177 Reputatie : 7 Hobby-uri : Sa ies cu prietenii Stare de spirit : Indragostita lulea
| Subiect: Re: Cateva desene Sam 23 Mar 2013, 10:48 | |
| Ba e foarte reusit,mi-ar placea si mie sa desenez asa. chiar foarte mult. Cand mai postezi spune-mi. |
|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Cateva desene Mar 09 Apr 2013, 15:42 | |
| Foarte frumos. Imi place foarte mult cum desenezi, Shadow. Imi place expresivitatea desenului pe care o ai cand schitezi. Sa ne mai aduci. *kiss* |
|
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Cateva desene Joi 11 Apr 2013, 23:17 | |
| Tu vrei sa spui ca acest desen nu este reusit? Te-ai lovit cumva la cap? Acesta este un desen superb pe care sunt sigura ca nu multi ar reusi sa il faca. Imi place foarte mult cum desenezi si chiar as vrea sa mai vad si alte desene de ale tale. |
|
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Cateva desene Mar 16 Apr 2013, 17:05 | |
| Foarte frumos ! Cică nu e reuşit ! Desenezi foarte frumos . Să mă anunţi . Te pup , pa pa ! :x |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cateva desene Mar 16 Apr 2013, 18:13 | |
| BAi Mihai. Traim in aceasi casa.... Mancam la aceasi masa... Da nici eu nu stiu cand ai facut desenu... Ce sora buna sunt =)) Serios acum e superb. Nu stiu de ce ai conceptia asta ca desenezi urat pt ca eu iti stiu toate desenele si nahh.... sunt foarte reusite. Sa vezi ce bataie o sa primesti tu de la mine Sisu te pupaceste Imi e dor de tine Mihaituu |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cateva desene | |
| |
|