Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Abducted [+16] Lun 24 Feb 2014, 09:56 | |
| Hey, scumpo! Scuze ca am trecut tarziu. Capitolul postat este cel mai frumos din tot ficul tau! Sasuke este atat de dulce, retrag lucrurile rele pe care le-am spis despre el. Nu mai pot de bucurie pentru ca el o iubeste pe Sakura! <3 Abia astept capitolul urmator, in care cred ca cei doi vor fi impreuna. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc si data viitoare. Te pup! :* |
| | | Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: Abducted [+16] Lun 24 Feb 2014, 21:25 | |
| Heeeiii.... neata.... e seara. Mdeeaaa... Pai... capitolele au foat minunate. Mi-a placut declaratia de dragose de la sfarsit. Doamneee.... ce dlagut a putut sa fieee! Imi place felul in care te exprimi, ma faci sa ma simt in pielea personajelor. Adica, felul in care povesteai toate sentimentele Sakurei... este minunat... te face sa te simti de parca tu ai fi personajul... de parca tu ai face actiunea. Tu simti totul! Imi place ca ficul tau nu este doar de comedie, sau drama sau etc. Tu le amesteci pe toate. Nu pot sa zic ca nu.mi plac ficurile amuzante, din contra... le iubesc. Drama... doamneee... este atat de dlaguta si de lovely dovely.... stiu ca vorbeam despre DRAMA. Mdeeaaa... romance nu mai zic si horror mereu mi.a placut. S.ar putea ca acest comentariu sa aibe foarte multe greseli... poate cele mai multe de tastare... dar sunt pe telefon... si... iti dai seama... Bine... deci... stiu ca am venit dupa foarte mult timp cu (,) comentariul... numai ca nu am avut chef de citit... NESIMTIRE... nu??? Bine... deci.... merci de anunt... sper sa continui. Mi.au placut foarte mult capitolele. Abia astept next! Savvy! |
| | | Johanna Academy Student
Sex : Localizare : Conteaza? acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 10 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Abducted [+16] Mier 26 Feb 2014, 18:54 | |
| Ai un fic frumos.L-am citit cu sufletul la gura.Sper sa aduci nextul curand!Spor la treaba! |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 27 Feb 2014, 18:37 | |
| Odododododoododooooooo ! Ce draguuuuuuuuuuuut ! Nu pot sa cred ca a spus asta :') Scuze de intarziere, Kathy, iti multumesc ca m-ai anuntat ca de fiecare data. Asta a fost un capitol sublim, mi-a mutat inima din loc si a facut-o sa planga de fericire, adica la ultima parte. Ca de obicei, iti ador fic-ul si nu imi doresc sa se schimbe, chiar deloc. Iti respect decizia de a nu schimba pov-ul, si nici nu cred ca e nevoie sa il schimbi, noi simtim tot ce trebuie prin intermediul Sakurei, iar daca ai povesti din punctul de vedere al lui Sasuke ar mai taia din misterul care il invaluie. Capitolul asta a fost genial, ca intodeauna, dar un piculet cam scurt, stiu ca este greu sa scrii capitole lungi, te inteleg, dar asta a trecut parca prea repede, deobicei ma afund in sentimente si ma trezesc cand se termina capitolul, acum s-a terminat imediat. Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-a deranjat in vreun fel comm-ul meu, daca da, imi cer scuze. Multumesc mult pentru anunt, sper sa il primesc si data viitoare. Pupicei de la Demy ;*** Ja ne ! |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 02 Mar 2014, 14:56 | |
| Bună! Îmi pare rău că am întârziat cu next-ul destul de mult timp, dar în acest week-end a fost ziua mea de naştere şi am dat o petrecere, deci nu am prea avut timp să scriu. Cât despre săptămâna trecută, am dat o groază de teste şi a trebuit să învăţ ceva-ceva. Dar acum am revenit cu next-ul, şi e doar pentru voi! Enjoy! Povestea mea [+16] Capitolul 26 M-am uitat la el derutată, încercând să-mi estompez vocea inimii ce-mi spunea să-l cred. Dar, privindu-l, îmi dădeam seama că este ceva la el ce pur şi simplu nu mă lasă să renunţ, ceva ce mă face acum să mă apropii de el, să-mi încolăcesc braţele în jurul gâtului său şi să-i şoptesc: -Te iubesc mai mult decât mă gândesc că ar trebui.. A zâmbit ştrengar, lăsându-mă încet să alunec pe pat. Poate că, în alte circumstanţe, nu aş fi recunoscut niciodată că îl iubesc, sau că îl iert, dar fiecare cuvânt pe care-l rostea, vocea lui puternică şi totuşi dulce, mă îmbăta şi mă făcea să uit în ce joc mizerabil mă învârteam, unde eram de fapt sau ce avea să se întâmple cu mine. Dar acum, pe bune, întotdeauna am un plan B. Orice s-ar întâmpla, o s-o scot la capăt. Până la urmă, sunt Sakura Haruno, sunt o supravieţuitoare. Mi-a muşcat încet lobul urechii, dându-mi fiori în întreg corpul. L-am sărutat încet şi apăsat, realizând că devenisem oarecum dependentă de el. Şi acesta reprezenta un dezavantaj, dar viaţa e plină de întorsături şi am învăţat că e atât de uşor să-ţi fie teamă, dar atât de greu să lupţi să fi puternic. -Semeni foarte mult cu viitoarea mea iubită, mi-a spus şi am început să râd, aruncându-i tricoul pe jos. --- Îl priveam în timp ce dormea, asemenea unui copil mic, fără probleme. Puteam să fug oricând din braţele lui, dar erau atât de strânse în jurul meu, încât nu mi-era teamă de ele, pentru că îmi inspira siguranţă. Ceva ne adusese împreună şi ne lega acum. Nu ştiam dacă era adevărat, sau îmi impuneam să cred acest lucru, dar ajunsesem la acel punct în care nici nu-mi mai păsa. Voiam doar să evadez din rutină. Pentru câteva momente. Să uit cine eram. Pentru că meritam asta, meritam ca după tot ce mi s-a întâmplat să păşesc pentru puţin peste graniţa dintre vis şi realitate, şi să-mi las dorinţele să se îndeplinească. Unul dintre cele mai curajos lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să-mi continui viaţa atunci când voiam să mor. Am apreciat întotdeauna persoanele care erau puternice, deşi aveau tot dreptul să cedeze, izbite de o lume ce nu am crezut că era cu putinţă să existe. Şi fără să-mi dau seama, devenisem una dintre acele persoane. Eram eroul meu. Şi nu înţelegeam cum în tot acest timp nu am văzut asta. Sau poate că Sasuke m-a ajutat să fiu aşa? Totul părea atât de uşor.. Însă cineva a bătut la uşă, şi mi-am adus aminte de vorbele mamei. Când lucrurile sunt perfecte, ei bine, atunci viaţa te va face să înţelegi că nu e bine să crezi în aparenţe. Niciodată să nu ai impresia că totul e bine, pentru că nu e. Cineva, acolo, afară, îţi pregăteşte finalul. M-am îndreptat din nou spre fereastra mare, ascunzându-mă în spatele perdelelor. Aleea părea pustie, încât mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că bărbatul scund şi plinuţ stătea în faţa uşii, ciocănind la fel de puternic ca şi acum câteva zile. Dar atunci când mă pregăteam să plec spre Sasuke, privirea lui s-a aţintit spre geamul în care mă aflam. Am rămas încremenită, înghiţind în sec. Murmuram ceva indescifrabil, şi bănuiam probabil că-l strigam pe Sasuke. Eram albă ca varul, iar bărbatul a făcut câţiva paşi mai aproape, zâmbind diavolesc. Mi-a făcut cu mâna, ca şi unui prieten, încălecând motocicleta pe care nici n-o auzisem. -Sasuke.. mi-am pus mâna pe umerii săi goi, încercând să-l trezesc. Te rog, te rog, Sasuke! Şi în acel moment am început să plâng. Nu am vrut, dar nu m-am putut opri. Auzindu-mă suspinând, brunetul s-a ridicat din pat imediat, ştergându-mi lacrimile îngrijorat. Mă întreba încontinuu ce am, dar îl ignoram. Uram când încercam să vorbesc atunci când plângeam. -Şhhh, totul o să fie bine. Sakura.. Tot ce am putut să fac a fost să arăt spre fereastră şi şi-a dat imediat seama despre ce vorbesc. S-a desprins din braţele mele, uitându-se la mine şi spunându-mi din priviri să nu mă mişc de-aici, după care i-am auzit paşii pe scări, pe hol şi la parter, apoi uşa trântită şi liniştea. To be continued… P.S: Ştiu că este cel mai scurt capitol EVER, dar n-am avut nici timp, nici inspiraţie de mai mult. |
| | | Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 02 Mar 2014, 15:11 | |
| Heyyy buna :** ! Vreau sa stii ca ti-am citit ficul de la primul capitol dar mia fost lene sa comentez.Cat despre fic si capitol,evident este g-e-n-i-a-l! As vrea sa pui next-urile mai repede,pentru ca ai un fic genial si chiar ma ,,hranesc cu el'' :)).Puuups <3 |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 02 Mar 2014, 20:22 | |
| Buna, Kathy ! Multumesc mult pentru anunt. Deci, cel mai scurt capitol ever, dar vad ca ai reintrat in joc, sper sa readuci suspansul de care ne-ai cam lipsit in ultimele capitole, pentru ca imi plac in special capitolele acelea. Si eu am sa scriu un comm scurt pentru nu stiu ce as mai putea zice. Stay chill, nici eu nu mai am asa de mult timp si nu vreau sa pierd prea multe capitole, asa ca din partea mea poti sa le aduci si mai rar. Ja ne ! |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 02 Mar 2014, 20:59 | |
| editHei, sweety! Am reusit sa ajung si eu azi cu (,) comentariul ramas.. As vrea sa-ti marturisesc un lucru (pe langa faptul ca ficul tau ma lasa fara cuvinte), de fiecare data cand citesc simt niste fiori prin tot corpul, ma crez!? Deci e ceva..wow! Continuand...ma tot intriga cine-i piticul de gradina care-i tot deranjeaza :-w Oricum, eu tot sper ca vor avea un sfarsit fericit si bla bla..de obicei sunt mai optimista, vad numai partea plina a paharului (cand e nevoie ) Bun, cam atat am avut de spus (app Sasuke e genial! -gata-) Te pup si astept cu aceeasi nerabdare nextul! P.S.-> Nu uita sa ma anunti |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Abducted [+16] Vin 07 Mar 2014, 09:58 | |
| Buna, scumpo! Capitolul este genial, dar scurt. As fi vrut sa fie mult mai lung. Nu stiu cine este omul acela sau de ce a speriat-o atat de tare pe Sakura. Poate are legatura cu trecutul ei. :-?? Macar Sasuke s-a comportat ca un barbat si a iesit sa-si apere iubita. Multumesc pentru mesaj si sper sa-l primesc in continuare. Spor la scris si la idei! Te pup! :* |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 09 Mar 2014, 00:34 | |
| Anneyong!! Chiar e un capitol foarte scurt, dar este si foarte reusit!! <3 Sincer nu cred ca Sakura ar trebuii sa aiba atata increfere in Sasuke...adica doar zic si eu... :-/ Deci...sper ca urmatorul capitol sa fie mai lung si sa vina mai repede!!! Sa ma anunti si pe mine la.nezt!! :o3 Spor la scris!! :* |
| | | Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Abducted [+16] Dum 09 Mar 2014, 01:04 | |
| Îmi pare sincer rău că nu am dat edit mai repede, însă abia azi am luat o mică vacanță. Nici nu mi-am dat seama că a trecut o lună și îmi pare sincer foarte rău de chestia asta. Apreciez faptul că ești o drăguță și te rog să mă ierți și de această dată. Nu te condamn pentru capitolul scurt de data trecută, deoarece știu foarte bine cum e să nu ai timp și nici inspirație pentru a scrie/face ceva. Când ai început să descrii cum îl privea Sakura pe Sasuke, m-am pus în locul ei și am simțit acel sentiment absolut divin ca și atunci când ești satisfăcut de ceea ce ai primit. Ea a suferit foarte mult în acest fic și, pot spune, că în sfârșit este fericită. Mai rămân doar probleme brunetului, care, probabil le va rezolva în felul lui. Oricum, apreciez faptul că l-ai conturat, pe parcurs, în așa fel încât să îi uimești pe toți cu caracterul său, adevăratul său eu. Mulțumesc pentru mesaj și, încă o dată, îmi cer scuze pentru întârziere.
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 10 Apr 2014, 21:29, editata de 1 ori |
| | | Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 13 Mar 2014, 17:41 | |
| Katy... imi pare rau ca n-am putut comenta dar am avut olimpiada la vioara su n-am apucat. Oricum... capitolul a fost dement! Super! Cel mai mult mi-a placut faptul ca i-a spus ca-l iubeste. Ca sa nu ma mai lungesc iti urez bafta la scris!Ja ne! |
| | | Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Abducted [+16] Sam 29 Mar 2014, 12:22 | |
| Hellau, Katherine! >:D<
Ştiu că am fost absentă în ultmul timp, dar iată-mă acum aici! Mă bucur să văd că nu am ratat decât 2 capitole pe care am reuşit să le citesc în sfârşit. Ohh, Sasuke, scumpule, vodkă, a? Off, nu mă pot supără pe tine pentru asta având în vedere cât de dulce i-ai spus Sakurei ce simţi pentru ea. Era şi timpul să o faci -să o faceţi mai bine spus-, căci aşteptam asta de ceva timp. Se pare că acel pititc de grădina le tot face vizite, dar sunt sigură că totul se va rezolva. Aştept next-ul cu nerăbdare, deci, draga mea, pune-te pe tastat. :o3 Bisous. |
| | | Raluca :D Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Oradea-Bihor acebook : Raluca Nr. mesaje : 583 Puncte : 647 Reputatie : 66 Hobby-uri : Mai multe :) Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 03 Apr 2014, 12:07 | |
| Hei. Mersi ca mai auntat de next si scuze ca vin asa tarziu cu com'ul Capitolul a fost foarte dragut. Tine'o tot asa Acum te'am lasat. Ceau |
| | | Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 03 Apr 2014, 17:34 | |
| OMG!E un fic foarte frumos am ramas muta nu stiu ce sa zic felul cum descrii are un aer aparte care te atrage cu fiecar rind pe care il citesti.Continua sa ne uimesti astfel ca e o senzatie foarte tare. |
| | | Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: Abducted [+16] Lun 07 Apr 2014, 17:17 | |
| Auzi! Vezi că dai in BULANGEALĂ!!! Da' poi ce... crezi că te las aşa... Ai pus un next cât 10! Gata cu gluma, dar ce-i asta?? Măăă, ai aduc un next nici cât negrul de sub unghie! Bine... n-aş fi reacţionat aşa de obieci, dar acum sunt... cred ca în formă... şi am chef de comentat! Păăăi... mă cam enervează să scriu cu diacritice şi am chef de un Metin. Deci s-a cam dus cheful! Păăăi... chiar dacă a avut aproximativ doar 15 rânduri... şi nici alea întregi... capitolul a fost dlăguţ. Eu mă apuc de volei şi afară e urât deci o să fac mâine curat în săptămâna altfel. Stiu ca propozitia asta n-a avut nici-un sens dar aveam chef sa vorbesc ca proful de fizica! Gata... m-am lepadat de diacritice. Bine... eu o sa termin commul... daca urmatorul capitolul nu e CEL PUTIN dublu fata de asta eu nu mai comentez. Savvy! |
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Abducted [+16] Mier 09 Apr 2014, 00:02 | |
| Nu e nevoie să-mi spuneţi, ştiu că a trecut mai bine de o lună de când nu am mai postat, şi chiar aveam de gând să renunţ, dar apoi m-am gândit: „Nu eu, nu munca mea.”, şi m-am decis să revin. În plus, au fost nişte săptămâni lungi, atât din punct fizic cât şi psihic, şi, mai presus de toate, am aflat că un membru al familiei mele este bolnav de cancer în ultimă fază, şi că… Lucrul acesta a contribuit la absenţa mea îndelungată. Dar iată-mă aici! Aşa că, enjoy! Povestea mea [+16] Capitolul 27
Nu a mai ajuns acasă în acea seară, şi mă gândeam că poate plecase pur şi simplu cât mai departe de acest loc blestemat, lăsându-mă lipsită de apărare pentru oricine urma să vină, şi nu am putut să-mi reţin sentimentul de trădare, ce-mi apăsa ca un lanţ pieptul şi gâtul. Dar nu l-am condamnat, nici eu nu m-aş fi ajutat. Nu avea, până la urmă, vreo îndatorire faţă de mine. Însă, atunci când a ajuns acasă şi m-a îmbrăţişat protectiv, am fost cea mai fericită persoană pentru că mă înşelasem. M-a lăsat să alunec uşor în pat, poziţionându-se între coapsele mele şi zâmbindu-mi uşor. -Am vorbit cu cineva care o să ne asigure un loc drăguţ în Republica Dominicană, undeva unde n-o să mai existe un risc pentru o perioadă. O să plecăm în două zile. Stai liniştită, Sakura, n-o să-i las să te rănească. Am zâmbit, întinzâdu-mi gâtul spre buzele lui, şi atunci când le-am simţit peste ale mele, am mârâit fericită. Era linişte şi pace, făcându-mă să uit pentru moment că orice se poate întâmpla într-o zi atât de frumoasă ca asta. Mi-a mângâiat obrazul cu nasul, sărutându-l din când în când. Această mişcare reuşea să-mi împrăştie fiori prin tot corpul, făcându-mi pielea de găină, iar momentul în care mi-a muşcat cu dinţii lobul urechii m-a făcut să înghit în sec, afundată în visare. Limba lui a trasat o linie umedă de la gât în jos, până în decolteul meu, acolo unde s-a oprit o clipă, parcă adulmecându-mi pielea în căutarea mirosului meu tipic. Un mic zâmbet mi s-a imprimat pe piele, format de buzele lui, apoi l-am simţit cum explorează mai departe acea zonă, făcându-mă să murmur lucruri prosteşti, lipsită de conştienţă. -Mă faci să-mi amintesc de cine eram înainte, Sakura, şi acesta e un lucru mare, pentru că nu am crezut că voi mai fi eu vreodată. Când am intrat în această lume periculoasă, am ştiut la ce trebuie să renunţ, şi aceea a fost inima mea. Fără milă, fără sentimente. Dar tu mi-ai adus aminte că încă mai bate ceva acolo în pieptul meu, şi pentru asta îţi mulţumesc, a făcut o mică pauză, după care a adăugat, cu o voce blândă: Te iubesc! Mi-am ridicat braţele şi i-am dat jos tricoul printr-o mişcare grăbită, stângace. Eram mai înfierbântată ca niciodată şi simţeam cum sângele îmi pulsează rapid prin tâmple. Şi-a deschis fermoarul, aruncând pantalonii negri pe jos şi înşfăcându-mă brutal, trântindu-mă printre pernele patului. Acesta era Sasuke pe care-l ştiam şi-l iubeam. Un tigru fără milă. Şi atunci când l-am simţit înăuntrul meu, nu am putut să-mi abţin geamătul puternic ce l-a provocat şi mai tare. Se mişca rapid, formându-mi picături de transpiraţie pe frunte. Puterea mi se scurgea din trup după fiecare mişcare, lăsând o ceaţă densă, ameţitoare, să se instaleze în faţa ochilor. Era un sentiment plăcut. Îmi plăcea să mă pierd departe de realitate, şi acest lucru era posibil doar alături de el. A doua zi dimineaţă m-am trezit dezbrăcată, strânsă de nişte braţe puternice, alintătoare. Am încercat să mă strecor din ele, însă erau prea stând încolăcite în jurul trupului meu firav, aşa că m-am lăsat să cad înapoi lângă brunet, admirându-i faţa. Am zâmbit încet, şoptindu-i „Bună dimineaţa”. A deschis rapid ochii, surprinzându-mă. -De unde ştiai că sunt treaz? m-a întrebat. -Cine a spus că ştiam? Am chicotit, ridicându-mă rapid de lângă el şi fugind spre toaletă. Aveam nevoie de un duş cald şi lung. În timp ce picăturile curgeau într-o cascadă peste mine, am fost surprinsă să văd că Sasuke nu mi s-a alăturat sub duş, aşa cum obişnuia să facă, şi m-am bucurat de câteva momente singură, fără atingerile lui încărcate de lăcomie. Dar atunci când am închis robinetul, nu am rămas în liniştea deplină a casei, auzind nişte bubuituri puternice şi brusc, uşa s-a deschis larg zărindu-l pe brunet agitat. -Sakura, pune repede ceva pe tine. Trebuie să plecăm acum. Când am părăsit grăbită toaleta, nu am putut să-mi reţin privirea din a nu fugi pe geamul imens din dormitor. Patru maşini negre se vedeau venind cu viteză din depărtare, şi mi-am dat seama că nu făceau parte din echipa noastră- oricare ar fi fost aceea. Mi-am adus aminte de o vorbă pe care una dintre prietenele mele din Italia o folosea atunci când ceva neplăcut era pe cale să se întâmple. „Închide ochii şi imaginează-ţi că totul este un vis urât. Eu aşa trec peste.”, dar mi-am dat ochii peste cap gândindu-mă la asta. M-am îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză neagră. Mi-am tras o pereche de ghete în picioare, aducându-mi aminte de un loc în care ştiam că Sasuke îşi ţine ascuns unul dintre cele multe pistoale pe care le deţine. L-am scos din sertar, ştiind vag cum trebuia să verific dacă mai are gloanţe. M-am grăbit, ştiind că în orice moment acele maşini puteau să oprească în faţa casei, pregătite să omoare pe oricine avea să vadă. Când Sasuke a intrat în cameră, îndesându-şi pistolul său undeva la spate şi văzând că şi eu ţineam în mână aşa ceva, m-a privit aspru. -Ce? Le-ai văzut şi le-ai făcut pe toate! E o chestie de supravieţuire. -Nu e doar despre supravieţuire, Sakura, e despre puterea de a trăi cu tine însăţi pentru totdeauna. Dacă ar trebui să împuşti pe cineva în cap, ai putea să trăieşti cu un asemenea lucru? L-am privit preţ de câteva clipe. Eram pregătită să trăiesc cu aşa ceva? Mi-am lăsat capul în pământ, strângând puternic pistolul între degete. -Nu am de gând să mor, am spus, nu încă. Din doar doi paşi mari era lângă mine, sărutându-mă încet, trecându-şi limba peste buza mea inferioară. Când am avut curaj să-l privesc în ochi, mi-am dat seama că nimic din ceea ce urma să se întâmple nu era o joacă, şi că nu doar eu eram speriată. Dar uitându-mă în abisul întunecat al ochilor săi, ştiam că el urma să facă tot ce-i stă în putinţă pentru a ne proteja, pe amândoi. Înainte să încep să cred că atingerile lui tandre pe spatele meu reprezentau doar cuvântul „Adio” nespus, m-am desprins de lângă el aruncându-mi privirea din nou pe geam, poate pentru ultima dată. Am apucat doar să văd cele patru maşini negre aliniate acum în faţa casei, când am auzit zgomotul unei arme descărcate şi apoi ceva nevăzut a zburat în aer, înfigându-se în geamul de lângă mine şi creând în cele din urmă o cascadă de cioburi peste trupul meu, ce-mi zgâriau faţa şi braţele. Sasuke m-a prins de mână, trăgându-mă rapid afară înainte ca eu să-mi privesc rănile, şi deşi nu o făcusem, simţeam subţiri firicele de sânge prelingându-mi-se în palmă, peste pistol. Ne-am ascuns în toaletă, stingând lumina, şi am aşteptat cu inima în gât să aud paşii grei, care nu au întârziat să apară. Putea să fie oricine, un atacator cu un copil ce-l aşteaptă acasă, sau care urmează să se căsătorească. Un adolescent obligat să-şi părăsească mama spre o astfel de misiune sau un bărbat ce oricum nu mai are nimic de pierdut. Dar oricum ar fi fost persoanele ce aşteptau să ne facem apariţia, mi-am dat seama că eram mult prea egoistă ca să-mi fie frică să apăs pe trăgaci; o să fac tot ce-mi stă în putinţă, chiar dacă va trebui să omor, pentru că mai presus de întreaga lume acum sunt eu- eu şi Sasuke- şi fericirea ce mă aşteaptă să-i ies în întâmpinare. Când Sasuke a ieşit brusc pe hol, împuşcând persoanele ce se îndreptau neştiutoare spre dormitor, am rămas pentru doar câteva secunde singură. Şi privind în spatele meu, la oglinda mare ce se întindea pe jumătate din perete, am văzut cele două chipuri de fete zâmbind malefic, Ino şi Hinata, şi mi-am dat seama că se bucurau. În sfârşit fata care nu merita să trăiască o să păşească în nefiinţă, nu o să le mai aduc aminte de şansa pe care au avut-o dar de care nu au profitat. Eram nervoasă şi asta m-a determinat să iau ceva la nimereală şi să sparg oglinda, pentru că zâmbetele acelea lacome şi ochii goi ce mă priveau nu le aparţineau prietenelor mele, şi nu vreau să-mi aduc aminte de ele aşa. Ele nu sunt prietenele mele. Am inspirat încet, calmându-mă, înainte să păşesc pragul şi să ies pe hol, în urma brunetului.
To be continued…
Ultima editare efectuata de catre Katherine Pierce in Joi 10 Apr 2014, 15:13, editata de 1 ori |
| | | OrangeAndBlue Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 188 Puncte : 208 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Abducted [+16] Mier 09 Apr 2014, 15:42 | |
| |
| | | Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: Abducted [+16] Mier 09 Apr 2014, 16:56 | |
| Mi-a placut mult Katy!!! Abea astept sa vad continuarea!! Te rog sa ma anunti ! Ja ne! |
| | | Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Abducted [+16] Mier 09 Apr 2014, 17:27 | |
| Dar tu mi-ai adus aminte că încă mai bate ceva acolo în pieptul meu, şi pentru asta îţi mulţumesc, a făcut o mică pauză, după care a adăugat, cu o voce blândă: Te iubesc!-Fraza asta ma dat pe spate.Capitolul ca intodeauna genial. Astept mult continuarea. Sper sa ma anunti. |
| | | crisalex Chūnin
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 10 Apr 2014, 12:57 | |
| Buna, scumpo! Deci, am citit capitolul de doua ori cu aceeasi placere si tot nu pot sa cred cat de grozav este. A fost asa romantic, in prima parte, Sasuke chiar o iubeste, nu pot sa cred! Iubesc momentele SasuSaku din ficul tau, sunt foarte reusite. Revenind, sper ca cei doi vor scapa teferi din lupta aceea. Multumesc pentru mesaj si te rog sa-l primesc si data viitoare. Kiss! :* |
| | | Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: Abducted [+16] Joi 10 Apr 2014, 16:47 | |
| Bunaa:*. Imi pare rau pentru acea ruda a ta, cred ca ti-a fost foarte greu si te inteleg de ce nu ai mai postat. Mi-a placut fff mult capitolul, imi si imaginez cum Sasuke o tavalea printre cearsafurile albe, goi si excitati. Cand Sakura a luat pistolul, mi-ai adus aminte de adevarata Sakura, cea din anime. Vreau totusi sa mentionez, imi place asa de mult ficul, incat l-am mai citit odata, acele momente perverse, palpitante si romantice, m-a facut sa etichetez acest fic ca preferatul meu, + ca linku-ul ficului tau este postat pe pagina mea de fb. Sper ca nu o sa-l termini prea curand, este asa de frumos si se vede ca ai muncit foarte mult la el si ar fi pacat, sincer. Mersi pentru anunt, sa o faci si data viitoare, spor la scris si idei ^_^. Puuuups <3. |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Abducted [+16] Lun 14 Apr 2014, 14:09 | |
| Anneyong! A fost....prea...genial! *-* Dar sincer ma intreb ce o sa se intample in continuare! :-? Nu cred ca o sa moara Sakura, dar in legatura cu Sas'ke...ei bine, aici mi-e cam frica! :-s Sper ca urmatorul capitol sa fie mai lung si sa vine mai repede, desi nu te judec, pentru ca stiu cat de urate sunt ultimele saptamani de scoala, si mai ales ca ai avut si niste vesti proste, apropo imi pare rau pentru ruda ta! :(Oricum, cand aduci next-ul te rog sa ma anunti si pe mine! Spor la scris! :* |
| | | Miranda. Genin
Sex : Localizare : Langa tine. Nr. mesaje : 57 Puncte : 63 Reputatie : 2 Hobby-uri : Sa visez, sa cred in imposibil, sa cred in bine. Stare de spirit : Schimbatoare
| Subiect: Re: Abducted [+16] Vin 18 Apr 2014, 17:17 | |
| Trebuie sa recunosc ca am observat ficul tau acum mult timp, dar numele vechi, POvestea mea, nu m-a impresionat, am crezut ca o sa fie o alta poveste plictisitoare. Nu-ti poti inchipui cat de uimita am fost cand am citit primele randuri si am realizat ca ideea este una profunda, tragica si, pur si simplu, horror. Poate toate astea ma imboldesc sa citesc, nu cred ca ficul tau ar fi fost mai placuta, pentru mine, daca surprinderea asta nu ar fi avut loc. Scena asta este demna de un film slab, pentru e imposibil ca doi oameni sa invinga "trei masini negre", ma refer la cantitatea de oameni care ar trebui sa fie acolo. O sa aiba loc o tradare, o intorsatura, ceva. Te rog sa ma anunti |
| Subiect: Re: Abducted [+16] Sam 19 Apr 2014, 17:25 | |
| Bună, scumpilor. După cum puteţi observa, am revenit mai repede cu next-ul, şi sper să nu mai vin niciodată cu el aşa de târziu ca data trecută. Am schimbat şi titlul, care sper să fie mai sugestiv. Acum se numeşte „Abducted”, adică răpită. Mulţumesc pentru comentarii şi sper să vă placă şi acest capitol. Enjoy! P.S: Acum îmi dau seama că s-a împlinit un an, pe 23 martie, de când am postat primul capitol din acest fic, care la început se numea „Împreună, da?”. Huh, a fost mult de muncă şi multe dăţi fără inspiraţie, dar ce contează?? Totul a meritat şi nu regret că am început să scriu acest fic, doar pentru voi. Vă iubesc! Abducted [+16] Capitolul 28 Nu m-am putut abţine să nu privesc înapoi atunci când străbăteam holul. Mi-am întors capul doar atât cât să văd două trupuri fără viaţă, împrăştiate pe jos şi firicelele de sânge ce se scurgeau pe covorul odinioară crem. Am înghiţit în sec, ştiind că acestea erau doar două dintre numeroasele cadavre ce vor cădea în această zi superbă. Şi speram doar să nu ne numărăm şi noi printre ele. Când am ajuns la capătul scărilor, Sasuke m-a oprit în loc, făcându-mi semn să mă opresc atunci când s-a asigurat că nimeni nu ne aşteaptă la parter. Pentru câteva secunde, în acea linişte deplină, mă gândeam. Pot să rămân aici, să aştept, să renunţ. Or să mă găsească şi o să mă scutească de atâta efort. Nu e oare prea târziu? Nu am ştiut de la început că aşa se va termina totul? Şi chiar am ştiu că aşa se va întâmpla, doar că o altă voce tuna în mintea mea că mă înşel. Dar dacă fugeam acum, oricum urmau să se întoarcă. Măcar câştig puţin timp. Mi-am scuturat capul, încercând să trec peste toate îndoielile. Eram suficient de puternică. Şi aş fi putut să distrug totul în jurul meu, dar sunt o fată bună. Jos, după un perete, ne aştepta un bărbat înalt şi musculos, încât, dacă m-ar fi atins, probabil că aş fi căzut din picioare. Dar asta nu l-a oprit pe Sasuke să-şi scoată din nou pistolul şi să-i înfigă glonţul în frunte, iar atunci când a căzut, am putut să jur că podeaua s-a cutremurat. Alţi doi bărbaţi s-au năpustit spre noi, aproape dărmânu-l pe brunet din picioare. Am vrut să-mi scot de data asta pistolul, dar am întâlnit privirea ameninţătoare a lui Sasuke şi m-am oprit. De ce nu mă lăsa să-l ajut? Şi de ce mă aflam eu aici? De ce eu? Niciodată nu m-am mai gândit la asta până acum. Nu m-am gândit dacă am greşit cu ceva, sau dacă am meritat-o, dar acum o fac. Pentru că nu înţeleg ce caut aici, de ce îmi risc viaţa, pentru a mia oară, în loc să fiu acasă şi să-mi termin temele pentru a doua zi, când urma să merg la şcoală. Nu ştiu, dar înainte, nu am preţuit ce aveam. Treceam pe lângă fiecare magazin sau persoane fără să-mi pese, fără să realizez că într-o clipă totul se poate frânge, iar eu voi dispărea. Şi dintr-o dată, mi-e dor. Mi-e dor de barul vechi de unde cumpăram cafeaua cu lapte şi cu frişcă în ceştile albe, alături de Hinata, pe canapelele cu buretele ros de timp şi miros ce prăjituri cu multă ciocolată. Mi-e dor de casa mea mică, de camera mea decorată exact cum îmi place, păstrându-mi mirosul tipic. Mi-e dor de străzile aglomerate, şi de gălăgie, de şcoală, teme şi de profesori. Mi-e dor de tot. Şi le vreau pe toate înapoi. Vedeţi voi, acum încă mai caut răspunsuri. Încă mai vreau să ştiu de ce. De parcă urmează ca cineva să-mi răspundă la întrebări, de parcă orice răspuns mi-ar fi de ajuns. Dar după aceea am început să mă gândesc la timp şi la cum continuă să se deplaseze, cum secundele devin minute care devin zile şi apoi ani, şi totul duce în acelaşi loc. Şi toţi continuăm să mergem, ajutându-l să se scurgă în aceeaşi direcţie. Ce vreau să spun este că: poate îţi permiţi să aştepţi. Poate pentru tine există ziua de mâine. Poate că pentru tine mai există un milion de zile de mâine, car vor fi la fel de unice şi de preţioase. Poţi să ai atât de mult timp încât să-ţi permiţi să faci orice, poţi să te cufunzi în el, atât de mult, că îl poţi irosi. Dar pentru cei ca mine, care fac parte dintr-o astfel de lume, poate să existe doar ziua de azi. Şi adevărul este că nu poţi şti niciodată. Şi în timp ce mă gândeam la fiecare mod posibil în care am clacat, durerea unei lovituri m-a izbit din plin, trântindu-mă fără suflare la podea. Nu puteam să cred că am fost atât de neatentă, încât să nu observ gorila care mă atacase. Când m-a apucat de bluză, ridicându-mă în aşa fel încât picioarele mele nu mai atingeau decât aerul, am început să mă smucesc privind peste umărul său spre podea, acolo unde se afla Sasuke. Am gemut când am văzut sângele ce i se prelingea pe braţ, şi am închis ochii, încercând să respir. Dar oricât de tare mă străduiam, lacrimile şi golul din stomac nu-mi permiteau să iau gura de aer vitală. Şi brusc m-am simţit aruncată în perete, iar lumea a început să se învârtă cu mine. Cele două braţele butucănoase mă apucă din nou de bluză, şi de data asta am simţit şi altceva: ţeava rece a unui revolver ce-mi apăsa tâmpla. Când mi-am ridicat din nou privirea, Sasuke scăpase de cel ce îl atacase, care acum zăcea într-o baltă de sânge. În schimb, pistolul său era îndreptat spre cel ce mă ţinea, care însă mă folosea pe post de scut, astfel încât pistolul brunetului era îndreptat spre pieptul meu. Aş fi vrut să-i spun „Trage”, chiar dacă am fi murit amândoi, dar nu am putut, pentru că nu voiam să mă sacrific, întrucât ceva din mine se agăţa de viaţă, si am închis ochii, lăsând ca vocea bărbatului mulatru din spatele meu să tune spre el: -Lasă pistolul jos, şi ieşi afară din casă, dacă nu trag în ea. Ai cinci secunde. Nu glumea. Ca dovadă că îşi fixase degetul peste trăgaci. Un fir de transpiraţie mi s-a prelins pe frunte, când mi-am dat seama că acesta e momentul adevărului. Mă iubeşte sau nu. Şi oricât de tare aş fi urât asta, trebuia să recunosc că acum sunt la mâna lui, şi că orice aş face, nu mă mai pot salva. Nu şi de data asta. Dar a lăsat ca pistolul să-i alunece printre degete, aterizând cu un Poc pe podea şi imediat după aceea, Sasuke şi-a ridicat mâinile în aer, ieşind din casă, nu înainte să se asigure că ţeava revolverului nu mai era îndreptată spre mine. Am expirat uşurată, urmând cu privirea bărbatul ce acum se îndrepta spre uşă, în urma brunetului. Dar înainte de a ieşi, s-a întors, dându-mi un pumn în maxilar. Tot ce îmi amintesc este duritatea parchetului atunci când m-am izbit de el şi pânza neagră din faţa ochilor. Înainte să păşesc peste pragul inconştienţei, am auzit o voce atât de cunoscută strigându-mi numele, dar pânza aşternută peste mintea mea nu mi-a permis s-o mai recunosc. Auzeam sunetul unui lucru din metal alunecând în jos şi în sus pe o masă, şi când am deschis ochii, am văzut degetele cuiva jucându-se cu un glonţ. Un zâmbet larg m-a întâmpinat, dar puteam să văd clar ironia şi duritatea din el. E o ameninţare, nu un zâmbet prietenesc. În afară de bărbatul din faţa mea, mai era un trup aflat în întuneric, care mă înspăimânta şi mai tare. Deodată, încăperea era lipsită de aer şi mult prea încinsă, încât îmi auzeam sângele clocotind în vene. -Am crezut că o să fi mai mult timp inconştientă. Dar, ştii, nu e nicio problemă. Aşa o să ne distrăm mai mult, vorbea cel din faţa mea şi nu mă concentram la ceea ce spunea, dar îi citeam cuvintele pe buze. Uită-te la tine, eşti aşa o copilă. Urăsc să mi se spună că sunt copilă, nu după toate prin care am trecut. Eşti micuţă şi slabă, chiar nu înţeleg ce a văzut Sasuke la tine. Şi-a strecurat mâinile pe sub bluza mea, ajungând până la sâni. A început să râdă, strângându-i cu putere. Nu am putut să-mi abţin geamătul de durere şi scârbă. -Frank, poate că ai avut dreptate. Nu e chiar o copilă, a început să vorbească cu celălalt. Hm, poate chiar ar trebui să încerci şi tu. Am mârâit spre cei doi, muşcându-mi buza pentru a-mi abţine lacrimile. Îşi băteau joc de mine, mă umileau. Nu suport asta, vreau să se termine. Îl voiam pe Sasuke, acum, să le dea un pumn, pentru că ei nu au dreptul să mă atingă. Dar sunt singură, şi niciodată nu m-am simţit mai singură decât acum. Eram condamnată la ceva ce nu avea nicio relevanţă. Când Dumnezeu a creat Pământul, a vrut să ne facă să trecem printr-un infern, înainte de a ajunge în cel real. Asta cred. Toţi au spus că avem un Dumnezeu bun, care se află peste tot şi care ne protejează. Dar unde este El acum? De ce refuză să mă ajute? -Termină cu prostiile, i-a spus cel din umbră bărbatului care continua să mă atingă. Singurul motiv pentru care încă suntem aici este pentru că trebuie să o executăm. Hai să terminăm cu asta odată! Să fiu executată? Nu. -Ce păcat. Îmi pare rău scumpo, dar distracţia noastră s-a încheiat. Oh, Frank, uită-te la ochişorii ăştia de căprioară. Dar bărbatul din umbră, Frank, a părăsit tunând camera, spunând că-l aşteaptă pe hol. Am gemut înfundat când lama unui cuţit s-a apropiat de faţa mea, trecând peste buzele mele pline, simţind lama cum mă apasă într-un mod periculos, şi nu o simţeam doar peste piele, ci şi în adâncul meu, până în inimă. Dar când am simţit lama tăindu-mi lent pielea gâtului, atât de lent încât aş fi putut număra ore, şi sângele curgându-mi peste gât, încât am început să ţip. Şi apoi, un singur gând mă mistuie. Nu vreau să mor. Tot ce am făcut în viaţa mea a fost să-mi aştept sfârşitul, rugându-mă încontinuu ca acesta să vină şi să mă fure atunci când dormeam liniştită. Niciodată nu mi-a dat nimeni un motiv pentru care să trăiesc, şi am crezut că doar moartă aş fi putut să găsesc acea cale spre fericire, de care viaţa m-a lipsit. În fiecare noapte adormeam cu gândul de a nu mă mai trezi, dar în zori, lumina orbitoare mă ardea. Am fost sigură că asta vreau, că asta e soluţia. Dar nu. În mine, dorinţa de a trăi este mai mare decât o pot controla. Nu vreau să mor, vreau să trăiesc, nu vreau să mor. Cuţitul îmi părăseşte pielea însângerată şi coboară mai jos, înfigându-se mai adânc decât prima dată, făcându-mă să ţip din nou şi din nou. Ochii căprui ai bărbatului străluceau de plăcerea de a mă vedea torturată, şi în corpul meu, fiecare celulă striga Trăieşte, trăieşte, trăieşte! Am crezut întotdeauna că mai mult de a trăi, îmi doresc să păşesc liberă în nefiinţă, dar m-am înşelat. Acum am pentru cine să trăiesc- pentru Sasuke. Acum am pentru ce să trăiesc- pentru mine. Bărbatul înfige din ce în ce mai adânc cuţitul, la fel de încet, lăsându-mă parcă să savurez acest lucru ca şi când aş savura o bucată de ciocolată. Şi simt lama intrând prin straturi şi straturi, atingându-mi nervii ce pornesc, transmiţând unde de durere pretutindeni, încât nu îmi mai puteam aduce aminte cum era să trăieşti fără această durere. Devenise o parte din mine. N-am terminat! urlu în mintea mea. Încă mai am câteva treburi de rezolvat pe-aici! Dar durerea e mai puternică, mai apăsătoare decât a fost vreodată. Şi simt cum ameţesc şi zâmbetul rece se întoarce cu susul în jos. Închid ochii. Dacă asta e moartea, atunci chiar nu am de gând să o îmbrăţişez. To be continued… |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Abducted [+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|