|
Autor | Mesaj |
---|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Filmulete Mar 26 Mar 2013, 21:48 | |
| Este primul meu filmulet... e facut pentru a invata Propozitiile in mare sunt d ela un prieten care are postat pe facebook ceva asemanator. Asteptc omentarii , pareri si evident critici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 17:50 | |
| Mie imi place foarte mult aceasta poveste. Trist, dar adevarat. Multi 'prieteni' care se palc, prefera sa pastreze acest lucru ca si un secret. In loc sa isi elibereze sentimentele, le inchid, acolo intr-un coltisor de suflet. Si astfel, este prea tarziu sa isi mai spuna sentimentele. Trist, atat de trist.
|
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 18:42 | |
| Imi place nespus de mult povestea si mesajul pe care aceasta vrea sa-l transmita. Ma bucur ca ne-ai prezentat-o si ca ai imbracat-o intr-un AMV. Sa mai faci :) |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 19:43 | |
| buna Geo ♥
era sa plang :)))) =)))) bine ca nu s-a intamplat nenorocirea asta.. imi place foarte mult..sa mai faci sunt dragute povestile astea.. te-am pupacit |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 19:49 | |
| Imi place foarte mult povestea si imaginile pe care le-ai folosit :X. A fost foarte trist :(. Trebuie sa iti spui sentimentele atunci cand simti..cat nu e prea tarziu ^^. |
|
| |
Xenon Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Braila Nr. mesaje : 19 Puncte : 50 Reputatie : 27
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 20:21 | |
| Interesanta povestioara... |
|
| |
JoaquiN Sensei
Sex : Varsta : 28 Localizare : Iasi acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk Nr. mesaje : 1300 Puncte : 1642 Reputatie : 194 Stare de spirit : Fomista
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 21:29 | |
| Stii doar ca imi plac atat imaginile, cat si povestea. Foarte trist, dar, de asemenea, foarte frumos. Mai vrem, mai vrem :> =)) |
|
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 22:23 | |
| Awww!! Mi-ai dat lacrimile, pe bune! Omo, a fost atat de genialll!!:x Esti super geniala, vreau sa mai apara filmulete din astea sunt foarte frumoase si interesante!:x Te pup:* |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Filmulete Mier 27 Mar 2013, 23:16 | |
| Hellau. :) Am zis sa comentez si eu la acest topic, desi nu pot spune ca sunt o maestra in domeniu. In ultima parte ai pus niste linii mai lungi pe care trebuia sa le citim, insa timpul de derulare al imaginilor era acelasi ca la inceput. Lungeste mai mult pauzele intre imagini ca sa am timp sa citesc tot. De asemenea, ai putina grija la gramatica, caci nu arata foarte bine daca nu scri corect. In rest, eu una n-am nimic de comentata. Este prima ta incercare, asa ca iti urez succes in continuare si sa ne mai aduci creatii de-ale tale. :) |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Filmulete Joi 04 Apr 2013, 12:12 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Filmulete | |
| |
|
| |
|