Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O Iubire Adolescenta - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O Iubire Adolescenta - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O Iubire Adolescenta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

O Iubire Adolescenta - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Sam 06 Apr 2013, 15:20

Super.....Mersi de anunt......Deci si Sasuke?...Avem un triunghi amoros..=))))
Sa ma anunti cand pui cap urmator...
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
-.Miko.-
Academy Student
Academy Student
-.Miko.-

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : In Stele
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 36
Puncte : 44
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Aikydo . Desen
Stare de spirit Stare de spirit : Nebuna ? Putin Spus

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 10:02

Sakura ;

La scoala cam la fel .. Ba , nu ! Kakashi nu a mai intarziat ! A venit la 08:30 in loc de 08:00 ! De obicei venea cu 5 minute inainte de a se termina ora . E oricum ne da ceva de lucru , isi pune picioarele pe catedra si adoarme . Imediat dupa asta Lui Naruto ii vine o idee . Il ia pe Gaara si pe Kiba si ii cer lu Ino rujul ei . Se duc la profu si vor sa-i de masca jos , dar acesta se scarpina pe la nas , dar nu se trezste . Gaara ii zice lui Naruto sa-i dea peste masca . Asa a si facut . In tot timpul asta Kiba a filmat cu mobilul . Se duc cei trei in banca si ca idiot ce e Naruto tipa : '' Direct pe Face**ok te duci ! '' Normal fiindca Naruto a tipat profu' s-a trezit , insa nu observase . O , da ! Se sunase ! Kakashi zice el acolo plictisit '' Of.. iar am adormit , eh liberi ... '' Sarim toti din banci si iesim repede din clasa .
Pe drum le-am invitat pe fete la mine , dar ele au zis ca e o zi prea frumoasa si ca ar fii bine sa ne intalnim in parc . Le-am dat drebtate si m-am despartit de ele fiindca asunseseram .
E .. Intru in casa si Zuko se da jos de pe canapea si vine la mine . Imi dau jos hanoracul si ii fac semn lui Zuko sa m-il duca in camera . El face intocmai si se aseaza cu mine pe canapea . Eu imi iau tableta si intru pe chat si incep sa ma uit la poze . Cand imi aduc aminte de Gaara . Adica aproape ne-am saru(tat) .... Cand sunt intrerupta de Telefon . Ma suna Temari . Imi spune ca o sa vina si baieti cu noi in parc si ca ar trebui sa plec fiindca acum o sa ne intalnim . Il iau pe Zuko si plec .
In vreo 5 minute ajung in parc unde erau deja Hinata , Temari si Gaara , o si desigur Lino . Cand il vede , Zuko m-io ia in fata si se duce fix la Lino. Imediat ajung si eu si ii salut pe copii. Dupa vreo doaua minute Zuko sare pe Gaara si il tranteste pe banca , incepand sa-l linga , ceea ce ne amuza foarte tare pe toti . Zuko la tot chinuit pe Gaara pana s-a plictisit si l-a lasat in pace .
Am stat acolo in zona aia ore bune , jucand adevar sau provocare . O , dar o provocare chiar m-ia placu . Naruto a primit o provocare cum sa o sarute pe Hinata ! El , nici macar nu s-a gandit sa refuze . Ei oricum , acum era noapte se inserase . Felinarele parcului erau singura lumina . Cand devine bezna ! Se luase curentul in tot orasul ! Acum singura sursa de lumina erau astrii ceruluii . Majoritatea au zis ca pleaca acasa ... Iar , la lumina lunii am mai ramas doar eu , Gaara , Naruto si Hinata . Dupa 5 minute , Naruto sparge tacerea . Ne spune ca (,) casa lui nu e departe de aici si ca afara devine frig si ca ne invita la el . Desigur toti am acceptat si am mers la el .
Intradevar casa lui nu se afla departe de parc deci am ajuns in circa 5 minute . Naruto a descuiat usa si toti (desigur si Lino si Zuko ) intram inauntru . Toti 6 ne asezam pe caneapea si ne uitam unul la altul . Naruto sparge tacerea :
- Eu ma duc la etaj unde e bucataria sa iau niste sucuri , ok ? Hinata , vii cu mine ?
- Desigur !
Si asa am ramas eu si Gaara singuri . Si aici ca si in parc singurii care luminau erau astrii . Acesta era cu vreo 5 cm mai departe de mine , dar s-a apropiat din ce in ce mai mult .
Se pare ca scarile erau coborate de Hinata si Naruto . M-a fac ca nu-I observ si la fel face si Gaara . Il aud pe Naruto soptindui Hinatei ca ar trebuii sa ne lase singuri , iar Hinata aproba asta . Acestia urca scarile catre dormitorul lui Naruto . Cine stie ce s-a intamplat acolo ... Dar revenim la mine si Gaara . Deci ne uitam la luna . iar Gaara ........ SUSPANS !

Sper ca va placut !
Sus In jos
Adda Bunny
Genin
Genin
Adda Bunny

Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : Alexandra Brujban

Nr. mesaje Nr. mesaje : 409
Puncte : 452
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 10:24

Bai.... ce mumos e!!!!!
Mai cearta-te si tu cu suspansu asta! :|
Mdeeaa, imi place foarte mult.
Sper sa aduci repede next si sa ma anunti si pe mine in continuare. Merci!
Ja ne! in love a hug kiss
P.S: PRIMA!!!!!!!!!!! nr1 nr1 nr1
Sus In jos
Angel 1311
Genin
Genin
Angel 1311

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Oriunde dar nu acum
Nr. mesaje Nr. mesaje : 61
Puncte : 75
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : Citesc ficuri de calitate!
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare printre lumi interzise

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 10:46

Uhhhhhhhhhhhhh....Urasc suspansul asta in care ne tot lasi...il urasc dar iti iubesc ficul. Gaara, nebunule ce vrei sa faci? Abia astept sa pui nextul si sa ma anunti si pe mine.
Te saluta Angelyy!!! Pupici!!!
Sus In jos
Katherina
Academy Student
Academy Student
Katherina

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Intr-un vis
Nr. mesaje Nr. mesaje : 38
Puncte : 45
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Apr 2013, 11:16

Adica tu faci d-astea?Asa mult suspans la sfarsit... Jesus, ce bataita o sa-ti dau! Si sa nu zici ca nu meriti! N-o sa te bat pana-ti suna apa-n cap pentru ca vreau si eu, bineinteles sa scrii urmatorul capitol PRONTO!
Sus In jos
-.Miko.-
Academy Student
Academy Student
-.Miko.-

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 11:36

Capitolul VIII

Sakura :

Deci ne uitam la luna . Iar Gaara se apleaca spre mine si . . . isi uneste buzele de ale mele . . . Era un sarut dulce si fin care cred ca a durat mai mult de un sfert de ora . Cand ceva ne intrerupe . . . Nu era Naruto si nici Hinata , era curentul . Revenise . Asta a fortat sarutul sa inceteze .
Mai stam 5 minute in tacere asteptandul pe Naruto , care se pare ca nu mai venea . Atunci Gaara se duce sa ia o foaie , iar eu dupa un pix si am scris pe foaie :
'' Naruto noi o sa plecam
Gaara&Sakura ''
Apoi am plecat . Pe drum am fost amandoi tacuti . Gaara a fost primul care a spart tacerea :
- Auzi , Sakura . . . Nu vrei tu sa te conduc pana acasa ?
La auzul acestor cuvinte tot ce reusesc sa spun este un mic '' Da. . . '' . Ajunsesem in fata casei mele , iar Gaara imi da un trandafir alb pe care fara sa observ il culese dintr-o tufa de pe drum . Ii multumes , iar acesta se indeparteaza . . . Intru in casa si ma uit la Zuko . Acesta nu are nici o reactie si ne indreptam spre camera mea . unde prima mea reactie este sa ies pe balcon unde asez trandafirul . Normal ca Zuko vine dupa mine si incepe sa urle la luna . Am stat destul de mult si eu si el pe balcon pana cand telefonul a inceput sa sune . Era Tsunade , directoarea . Ii rasspund si se aude o voce blanda :
- Buna Sakura ! Sper ca nu te-am trezit , dar trebuie sa-ti spun ca de maine in 2 saptamani scoala se inchide .
Si apoi imi inchide .
Il iau pe Zuko si intram in camera mea .
Intru in baie si pun dopul cazii si las apa sa curga . in apa imi pun gelul meu cu aroma de cirese si ma asez usor in cada . Chiar daca revenise curentul eu nu aprinsesem lumina , in schimb am lasat gemuletul de la baie deschis . Doar luna lumina incaperea ca atunci . . .
Ma gandeam . . . Oare Gaara era alesul ? Oare suntem impreuna ? Oare la ce s-ar fii ajuns daca nu ar fii revenit curentul ? Si ma mai gtandeam . . . la ce s-a intamplat la Naruto . . . La trandafir . . .
Dupa vreo o ora realizez ca Zuko tot latra la usa baii asa ca ies din cada si ma invelesc in capodul meu din puf roz si ies din baie . La usa ma astepta Zuko . Se uita la mine . Eu ii fac semn sa iasa putin din camera fiindca vreau sa ma schimb . Acesta iese , iar eu ma indrept spre sifonierul meu din lemn de cires si imi iau pijamalele . Ma schimb si il chem pe Zuko inauntru . Aleg sa las usile balconului larg deschise ca razele luni sa ma atinga .
Ma asez in pat cu Zuko si o lacrima imi apare in ochii . . .

Stiu ca este scurt rau de tot dar nu am o stare buna acum . . .

Sus In jos
Ari'
Genin
Genin
Ari'

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Pe Marte.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 94
Puncte : 110
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Mult dans.
Stare de spirit Stare de spirit : H, normală? Cred.

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 12:09

Hei Deny.
Wow, cate capitole am ratat.
Imi place mult continuarea.
Multumesc de anunt, sper sa o faci si data viitoarea
. Te-am pupacit.
Muahhh. O Iubire Adolescenta - Pagina 2 208323
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
O Iubire Adolescenta - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Lun 08 Apr 2013, 12:34

Conform regulamentului general Fan-Ficuri un capitol trebuie să aibă minim 25 de rânduri, lucru ce la tine nu se regăseşte. Treci şi pe la citeşte înainte de a posta pentru a te pune la curent cu tot ce ţine de un fic.

A doua avetrizare. La trei avertizări se primeşte ban.

Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
BangJimin
Academy Student
Academy Student
BangJimin

Localizare Localizare : Narnia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 31
Puncte : 31

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Mier 10 Apr 2013, 01:54

Hey am picat si eu pe la ficul tau si tot ce pot sa spun e WOW sunt curioasa ca se intampla intre cuplul NARUHINA si NU POT SA CRED gaara a sarutato pe sakura DE ABIA ASTEPT SA VAD CE SA MAI INTAMLPA INTRE CUPLURILE GAASAKU SI NARU HINA[e doar o presupunere faza cu,cuplurile] nu uita sa ma anunti
P.S. citeste ce e scris cu litere mari . spor la scris si la ideei te pucices pa pa hi! i love you
Sus In jos
-.Miko.-
Academy Student
Academy Student
-.Miko.-

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Sam 13 Apr 2013, 18:44

Imi pare rau sa va anunt , dar as vrea sa inched acest fic fiindca nu stiu cum sa-l mai continui . . . As vrea sa considerati acest fic terminat .

Va pup dulce si o sa-mi fie dor de voi !
Sus In jos
saku22criss
Academy Student
Academy Student
saku22criss

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ilfov
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5
Puncte : 10
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : sa cant sa desenez si sa inot
Stare de spirit Stare de spirit : destul de happy

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Iun 2013, 15:17

tare ficu, sa-l continui:):

Evelina Dynamitte: Un comentariu dat unui FanFic/OneShot trebuie sa aiba cel putin 10 cuvinte, aici neincluzandu-se emoticoanele.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O Iubire Adolescenta - Pagina 2 Asss10O Iubire Adolescenta - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19Mier 11 Sept 2013, 09:22

FanFic Blocat din cauza inactivitatii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O Iubire Adolescenta   O Iubire Adolescenta - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

O Iubire Adolescenta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri originale :: Fan Fic-uri originale blocate-