Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: One Shot Lun 01 Apr 2013, 02:01 | |
| Hei, am reuşit să scriu şi eu primul meu one shot care, printr-o simplă coincidenţă are acelaşi nume cu felul creaţiei. Acesta este o adaptare a melodiei One Shot a celor de la B.A.P. Probabil o să mai găsiţi unele cuvinte cu diacritice, altele fără, îmi cer scuze pentru asta, nu le-am mai folosit de mult şi mi-au mai scăpat. Sper totuşi să vă placă!
One shot
,,Are you gonna give in? Are you gonna be caught by the surrounding traps?"
  - Ai adus ce ţi-am cerut?
  A aruncat pe masa din faţa mea două pungi mici de un gri închis. Am luat una in mână, am desfăcut-o şi am examinat-o. Inăuntru se afla un praf alb care deşi era în cantitaţi mici, era extrem de scump. Praful din cele două pungi ar trebui să îmi aducă suficienţi bani încat să îmi plătesc oamenii pentru această săptămână. Am mirosit conţinutul primei pungi, apoi pe cea de-a doua.
 - Doar canabis?
  Yuki mi-a zâmbit nevinovat, ceea ce deja îmi oferise răspunsul.
  - Îmi pare rău, Itachi, e tot ce am putut găsii.
  Am luat pungile şi le-am pus în seif, apoi l-am încuiat. Nu e ca şi cum nu am încredere în oamenii mei, dar am mulţi duşmani care se pot înfiltra în clădire. Nu îmi permit să mai pierd bani, deja am pierdut destul de mulţi ultima data când mi-am riscat capul în operaţiunea cu Yakuza.
        Obişnuiam să fiu un om paşnic, văzându-mi doar de ale mele, dar atunci cand cineva se atinge de frumoasa mea, va avea de suferit. Nu acceptam ca cineva să o atingă pe frumoasa mea, era doar a mea, ştiam eu, ştia ea. Şeful bandei Yakuza începuse să îi facă curte iubitei mele, chiar în fata mea, la o întâlnire de afaceri. Nu am vrut ca ea să stea cu noi, dar ea a insistat. Aproape murisem eu încercând sa il împuşc pe şeful lor, dar oamenii mei m-au salvat, creând un total dezastru între cele două tabere.
  Am ieşit din birou şi m-am îndreptat spre dormitor. Inăuntru nu era nimeni, aşa ca m-am dus să vad dacă este cineva la baie. Nu era. M-am întors înapoi în birou şi m-am aşezat pe scaun.   - Unde e Sakura? l-am întrebat pe Yuki care verifica niste chestionare pe canapea.
  - A plecat acum aproximativ o jumătate de oră, a spus că merge singură la cumpărături. mi-a răspuns, dar nu a ridicat capul din acele hârtii.   Sakura obişnuia să meargă singură în majoritatea timpului, nu suporta ideea de a avea gărzi de corp, i se păreau prea evidente. Niciodată nu am fost de acord cu ea, avea nevoie de protecţie pe care nu şi-o poate dobândii singură. Am rămas amândoi în birou, verificând fel şi fel de chestionare şi conturi. Aveam nevoie de o ordine completă în documente, dar în acelaşi timp trebuia să verific fiecare lucru pe care l-am facut săptămâna asta. Orice tranzacţie, orice achiziţie. Yuki terminase înaintea mea, dar a venit şi m-a ajutat. Nu era o treabă chiar murdară, doar foarte plictisitoare. În mai puţin de o oră, toate hârtiile erau puse la locul lor. Era ora trei dupa-amiază. Destul de devreme pentru starea ce o aveam, îmi era somn. Am ieşit amândoi din birou şi l-am încuiat, metode de precaţie, din nou. M-am dus din nou în dormitor, căutând-o pe Sakura. Din nou, nici o urmă de ea. M-am aruncat în pat şi am aşteptat să cad pradă somnului, lucru ce nu se întâmplase. Continuam să mă gândesc la Sakura, lipsea de aproximativ două ore, nu ar trebui sa îi ia aşa mult să cumpere ce avea nevoie. Dar poate ar trebui să mă calmez, poate că e la prietena ei, Hinata Hyuga.
  - Itachi, vino repede jos! a spus Kiba deschizând uşa şi apoi închizând-o la loc.   M-am ridicat alarmat din pat şi practic am zburat pe usa. Am coborât scările în grabă, urmându-l pe Kiba până în garaj. L-am văzut pe Shino întins pe jos, inconştient, iar pe piept avea un plic alb. Am luat plicul, apoi l-am ajutat pe Yuki să îl ducă pe Shino în biroul meu, urmaţi de ceilalţi. Se pare că a fost rănit la cap, dar oare de cine? Certurile cu Yakuza le-am încheiat, aproximativ, dar atunci, care din celelalte bande au facut asta? Am deschis plicul, iar acolo se afla doar un stick. M-am aşezat pe fotoliul din centrul camerei, iar ceilalţi pe canapeaua din jurul mesei. Shiki a pus laptopul pe masă, iar eu am băgat în el stick-ul. Singurul lucru ce se afla pe el era un video. Din momentul în care secundele din video au început să treacă, am rămas şocat. În video-ul respectiv era Sakura legată şi bătută. La gâtul ei se afla o plăcuţă pe care scria "10,000,000 $". Am dat cu piciorul în masă, nervos. Nu mai voiam să văd nimic! De aceea, Sakura nu se întorsese mai devreme, a fost capturată de acei nenorociţi. Nu puteam sub nici o forma să mă calmez, aruncam tot ce vedeam. Am aruncat hârtiile ce zăceau pe birou, dar şi telefonul fix care acum zăcea pe jos. Am auzit ţipatul Sakurei, ceea ce m-a făcut să mă uit din nou la ecranul laptopului. Un bărbat scund şi gras a apucat-o de păr, în acelaşi timp în care îi tăia pielea de pe mână cu un cuţit. Sakura continua să ţipe şi să implore să o lase în pace, dar acel tip o rănea şi mai rău. Nu ştiu cum am putut rezista să nu sparg laptopul, nu voiam să o mai văd pe frumoasa mea suferind. Niciodată. Îi vedeam lacrimile curgând pe obrajii ei palizi şi eu nu puteam face nimic pentru a o scăpa de suferinţă. Celalalt tip care aparea în video, unul blond, a îndreptat camera spre el în aşa fel încat să nu o mai văd pe Sakura.
  - Sâmbătă, ora 21, la metrou, a spus.
  Acestea au fost ultimele cuvinte spuse înainte ca ecranul să se facă negru. Mi-am pus mainile în cap, încercand să mă calmez, dar aşa ceva nu era posibil. Acei nenorociţi au îndrăznit să se atingă de Sakura, iar pentru acest lucru nu vor mai avea zile de trăit. Cu siguranţă nu ştiu cu cine se pun, eu nu voi sta cuminte. Dacă ei cred că acesta este modul corect şi fără riscuri de a mă şantaja, atunci s-au înşelat amarnic.
  -Cred că mai bine ar trebui să le dăm banii, a spus Yuki, punându-mi mâna pe umăr.
  M-am uitat la el ca la un nebun, nu îi înţelegeam punctul de vedere. Îi voi omorî, ştie şi el asta.
  - Îi voi omorî, am şoptit.
  Am deschis sertarul de la biroul meu şi am luat pistolul meu pe care îl foloseam când mă grăbeam. Am vrut să plec, dar când am trecut pe lângă Yuki, acesta m-a prins de braţ.
  - Gândeşte-te, Itachi, dacă te vei duce să îi omori, Sakura ar putea avea de suferit. Nu vrei asta, nu?
  - Bineînţeles că nu! am ţipat fără să vreau.
  M-am calmat, fiind capabil să analizez situaţia cât de clar se putea în acel moment. Yuki avea dreptate. Trebuia să acţionez cu calm, altfel aş putea cauza mai mult rău decât bine.
  - Trebuie să le dăm banii, a spus Kiba, venind şi el lângă mine.
  - Nu avem suficienţi, am spus simplu, în timp ce căutam în toate seifurile din casă.
  I-am adunat pe toţi într-un loc şi i-am numărat. Aveam aproximativ 50,000 $ bani lichizi, dar trebuia să mai strâng.
  - Kiba, ocupă-te de canabis.
  Am deschis seiful cu pungile cu canabis, apoi i le-am înmânat lui Kiba, care imediat dupa asta a plecat. La fel ca el, toţi ceilalţi au părăsit biroul, lăsându-mă singur pentru a-mi pune ordine în gânduri. Încă nu puteam să cred că situaţia luase o altă tornură într-o perioadă atât de scurtă de timp. Îmi era ruşine pentru propria persoană, îi promisesem Sakurei că niciodată nu voi lăsa pe nimeni să se atingă de ea. Am eşuat lamentabil, eram un prost. Eu eram vinovatul, dacă nu eram iubitul Sakurei, acest lucru nu se întampla niciodată.
  Căutam prin dosarele cu misiuni închise pentru persoane ce imi datorau bani. Găsisem în jur de zece persoane ce îmi erau datoare, dar suma de bani nu era mare, deci nu mă ajuta foarte mult.
  - Abonatul Vodafone nu răspunde, vă rugăm reveniţi!
  Nu cred că am urât niciodată vocea de robot mai mult ca acum. Nu răspunde, la naiba! Am înjurat atât în gand cât şi cu voce tare, încât erau singurele cuvinte pe care le mai puteam spune.
  Trecuseră câteva ore bune de când stăteam pe scaunul uzat al biroului şi înjuram încontinuu, nimic nu se schimbase. Aveam aceiaşi nervi ce nu voiau să mă lase în pace, dar nici eu nu voiam să scap de ei. Voiam doar ca totul să se termine şi să o am pe Sakura alături de mine, din nou.
  Yuki a întrat în cameră cu un dosar în mână, pe care l-a pus pe birou, apoi a scos o foaie din el.
  - Veşti bune, a spus, iar eu am răsuflat uşurat. Banca Nomura din oraş va face un transfer de bani lichizi la cea din Yokohama, asta e şansa noastră de a strânge suficienţi bani pentru răscumpărarea Sakurei.
  L-am privit pe Yuki cu ochii îngustaţi. Nu mai făcusem niciodată aşa ceva, noi nu ne ocupam cu furtul, făceam totul cât de legal posibil, având iîn vedere că lucram cu droguri. Dar situaţia cerea asta, iar eu aveam de gând să fac orice e posibil pentru a o salva pe Sakura.
  -E decis, am spus şi m-am dus în garaj.
  Le-am spus oamenilor mei ce aveam de făcut, iar ei au fost de acord fără a avea vreo obiecţie. Sasori a adus o hartă a regiunii, fiindu-ne mai uşor să realizăm un plan de atac. Totul trebuia să fie pus la punct într-o ordine corectă şi cât se poate de uşor pentru noi, cei ce trebuiam să fim pe teren. Era misiunea mea, nu îmi puteam lăsa oamenii să se ocupe singuri de asta, eu nu aveam de gând să stau deoparte.
  -Aici va parca maşina, a spus Yuki, arătând cu degetul pe hartă o potecuţa de a cărei existentă nici nu ştiam. Având în vedere că e o tranzactie secretă, dar şi nocturnă, nu cred că vor fi atât de mulţi paznici. Trebuie doar să avem grijă la camerele de supraveghere, nu ne putem lăsa filmaţi.   Am aprobat cu o mişcare a capului, iar ceilalţi au făcut la fel. Primul pas va fi să dezactivăm camerele din acea zonă. Neji a întrat în garaj şi ne-a prezentat situaţia locului ales.   -Nu sunt multe locuri pe unde putem să scăpăm, dar este unul foarte aproape de intrarea prin spate în bancă. Îi vom adormii, de data asta nu se merită să îi ucidem, sunt doar oameni nevinovaţi care pur şi simplu merg la muncă. Ar trebui să fie uşor, vor fi cel mult patru persoane, dar pentru orice eventualitate, vor merge şase persoane în primul rând, iar încă patru vor sta în al doilea rând, la o distanţă considerabilă.
  Ipoteza lui Neji era bună, chiar foarte bună, şi începeam să am încredere că asta va merge. Voiam să fiu şi printre cei ce se vor afla în primul rând, dar Yuki nu a fost de acord. Mi-a spus că dacă tot vreau să particip, deşi nu e nevoie, eu voi sta ascuns şi le voi îndruma mişcările. Am acceptat, deşi nu voiam să fiu cel ce nu se implică mai deloc. Ceilalţi îşi riscau propriile vieţi, doar pentru mine, doar pentru că eu nu am ştiut să fiu mai protector cu Sakura. Ştiam că nu vor să rişte să fiu rănit pentru că eu eram liderul lor, dar ăsta nu era un motiv pentru mine.   - Şi nu uitaţi, dacă nu reuşim, totul va fi pierdut, a spus Neji, privindu-ne pe fiecare în parte.
  Privirea lui s-a oprit asupra mea, iar eu am aprobat. Ştiam că are dreptate, aşa că nu ne permiteam să dăm greş.
*
  Neji avea dreptate, un bărbat ducea în brate două plase în care, bănuiesc, erau bani. Alţi doi mergeau în spatele lui, având atitudinea de gărzi de corp. Shikamaru mi-a făcut semn că a dezactivat camerele de supraveghere, iar eu continuam să le analizez celor trei orice mişcare. Au băgat banii în spate, apoi s-au urcat în maşină.
  -Acum! am spus în staţie, aşteptând ca ceilalţi să apară.
  O maşină a oamenilor mei s-a oprit în faţa lor, iar cealaltă în spate, blocându-le calea. Văzând cele două maşini, cei trei bărbaţi au ieşit din maşină, vrând să vadă ce se întâmplă. În momentul în care şi-a dat seama că era o ambuscadă, a scos telefonul din buzunar, vrând să apeleze poliţia, dar Neji s-a năpustit asupra lui, punându-i o batistă cu somnifer la gură. În mai puţin de un minut, bărbatul a căzut jos, inconştient. Yuki şi Lee le-au pus şi celorlalţi câte o batistă la gură, iar acelaşi proces urma şi în cazul lor.
  Yuki a luat cheile de la unul dintre ei şi a deschis uşa dubei, scoţând de acolo cele două plase. Nu mai puteam pierde mult timp, s-ar putea ca cineva să fi observat faptul că au fost oprite camerele de supraveghere şi să fi anunţat poliţia. Am urcat toţi în cele două maşini şi am plecat, fără a lăsa vreo urmă în spate.
  Totul mersese conform planului, singurul lucru ce mai trebuia făcut era salvarea Sakurei din mâinile nenorociţilor ălora. Mai era doar o jumătate de oră până la ora la care trebuia să fim prezenţi la metrou. Fizic, eram pregătiţi, psihic, eram terminaţi. Totul trebuia să meargă conform planului, trebuia.
  Coboram scările de la metrou cu băieţii pe urma mea şi ţineam servieta plină cu bani în mână, ca şi cum nu voiam să îi dau drumul. La început nu i-am văzut, dar după ce am ajuns la staţie, am observat aproximativ şase persoane în faţa mea. Nu am văzut-o pe Sakura printre ei, asta pentru că stăteau unul lângă altul, creând un perete uman pentru cele două sau trei persoane care erau în spate. Liderul bandei, din câte îmi puteam da seama, era un bărbat de vârsta a doua cu mustaţă şi ochelari. Avea un zâmbet sadic pe faţa care cerea un pumn, asta era sigur. El era în faţa grupului, iar când am ajuns la o distanţă de aproximativ trei metri de ei, peretele uman s-a despărţit în două, permitându-mi să o văd pe Sakura. În momentul în care am văzut-o plângând cu nenumărate răni pe corp, am avut tendinţa să îmi scot pistolul şi să îi omor pe toţi cei care i-au făcut rău. M-a privit, apoi a zâmbit. Se bucura să mă vadă.
  Am deschis servieta şi am pus-o jos, în faţa mea. Tipul cu ochelari l-a trimis pe subalternul său să verifice banii. Acesta se apleacă, pune mâna pe câteva fişicuri, închide servieta şi se întoarce spre şeful său. Tipii aceia i-au dat drumul Sakurei, care se îndrepta cu paşi mărunţi spre mine. Aş fi vrut să mă duc şi să o iau în braţe, curmându-i suferinţa, dar nu era posibil, trebuia să rămân pe poziţie până când va ajunge la mine. Tipul cu servieta i-a pus mâna pe umăr şi i-a făcut un mic avânt, dar nu i-a fost de ajutor, mai mult dezechilibrând-o. În acel moment, m-am gândit ce s-ar întampla dacă ar trage în Sakura, luându-i şi ultima fărâmă de viaţă din corpul său. Aş fi fost şocat, dar în acelaşi timp terifiat. Aş fi scos pistolul ascuns în toc şi aş fi tras la întâmplare, neavând exact o ţintă. Toţi erau ţinta mea. Ei, la rândul lor, m-ar fi împuşcat până când aş fi căzut jos. Oamenii mei nu ar fi stat cu mâinile în sân şi ar veni unul câte unul să îi doboare. Neji ar fi sfârşit mort, la fel şi Yuki, iar mai târziu toţi ar fi căzut, fără pic de vlagă. Liderul lor ar fi reuşit să pună mâna pe servietă, încercând să scape cu banii, iar eu, cu o ultimă putere, l-aş fi împuşcat, nelăsându-l să scape.
  Am clipit de două ori, trezindu-mă din coşmarul pe care mi-l imaginasem. Sakura reuşise să ajungă la mine, iar eu am luat-o în braţe, oferindu-i, în sfârşit, protecţie.   -Totul va fi bine, iartă-mă! am şoptit.
  Am vrut să o sarut, dar înainte să mai pot face vreo mişcare, am văzut zeci de jandarmi venind din ambele părţi şi cu arme în mână. Inamicii mei se uitau urât la mine, crezând că eu i-am chemat, dar nici măcar eu nu ştiam ce se întâmplă. Câte doi jandarmi i-au imobilizat pe fiecare, iar Sakura s-a depărtat de mine. Am văzut cum un jandarm a venit şi i-a dat o insignă, apoi zâmbind, ea mi-a arătat-o. Mi-aş fi putut vedea faţa pe care o aveam în acel moment, era o urmă de şoc combinat cu multă confuzie. Era poliţistă. Am vrut să o intreb cum s-a întâmplat asta, cum s-a putut ca iubita mea să fie o poliţistă, iar eu, un traficant de droguri şi arme. S-a întors cu spatele şi a început să păşească cu mersul ei de felină, spre banda adversă. Am vrut să fug până la ea, dar doi jandarmi m-au trântit la pământ, imobilizându-mă. Am vrut să urlu, dar fiecare sunet pe care voiam să îl scot a dispărut în momentul în care i-am văzut sărutându-se. La început nu mi-am dat seama cine este acel băiat, dar în momentul în care s-a întors cu faţa spre mine, i-am putut vedea chipul fratelui meu, Sasuke Uchiha. Aceştia mi-au zâmbit, s-au luat de mână şi au plecat, lăsându-mă singur şi dorindu-şi să putrezesc în puşcărie.
  - Please, don’t go! am şoptit, înecându-mă în lacrimile ce deja formau cascade pe obrajii mei.
There’s no second chance.
|
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 09:32 | |
| Buna ! Mesi ca m-ai anuntat ! A fost extrem de fumos ! Mi-a parut rau de Itachi, el doar o iubea ! Cum a putut fi asa cruda, Sakura ? Ea il inseala cu Sasuke pe bietul Itachi ! Oricum esti geniala si capitolul a fost superb ! Astept cu nerabdare continuarea. Spor la scris ! Anunta-ma te rog cand pui nextul ! Te dulce ! |
| | | Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 12:06 | |
| Cât de trist și de emoționant! Îmi este atât de milă de săracul Itachi! Și el făcuse toate astea pentru că o iubea. Ce aș bate-o pe nemernica aia de Sakura! Însă nu pot -scuze Itachi- pentru că e polițistă. Oricum, te-ai depășit pe tine însăți ca de fiecare dată de altfel. Ești genială! Te iubesc! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 12:27 | |
| Doamneeee. Totul a fost neasteptat, evenimentele au curs ca pe banda rulanta, unul dupa altul lasandu-ma cu gura cascata si cu sufletul la gura. Sfarsitul a culminat intreaga poveste, chiar nu ma asteptam la asta. Esti o scriitoare desavarsita, ma bucur nespus ca imparti si cu noi ceea ce scrii. |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 14:34 | |
| Oh my God D: Cat de genial, imi dau lacrimile . ;~~~~; Nu mai citisem de un car de ani un oneshot Naruto . THIS IS EPIC. FML .-. genial, nu am cuvinte. Felicitari ! |
| | | Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 16:35 | |
| Foarte reusit acest prim capitol. Ma bucur ca mi--ai zis si mie ca ai inceput un one shot. Chiar a meritat sa-l citesc. Imi place foarte mult cum scrii si te felicit pentru asta. Daca nu e un deranj prea mare, sa ma anunti si pe mine cand pui nextul. |
| | | Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: One Shot Lun 01 Apr 2013, 19:33 | |
| Hei.
Oh, doamne ! Imposibil sa ma supar ca mi-ai dat mesaj, chiar iti multumesc. A fost atat de superb, nu-mi vine sa cred. Toate aceste lucruri pe care le-a facut pentru Sakura, iar ea... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu-mi vine sa cred, a fost plin de actiune, iar cand am vazut cum s-a sfarsit, am ramas socata. I'm gonna kill that bitch. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Inca sunt in soc. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Evolutia ta in materie de scris e evidenta. Ideea e foarte tare, originala, desi la un moment dat imi aducea aminte de un film, la sfarsit m-am convins. Mi-a placut foarte mult. Nu stiu ce sa mai spun. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] SOC. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
| | | andreutza_cata13 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 529 Puncte : 589 Reputatie : 50 Hobby-uri : să cânt şi să mă distrez cu pretenii mei :love:
| Subiect: Re: One Shot Mar 02 Apr 2013, 16:36 | |
| eu în general nu prea citesc one shots dar al tău e splindid! Îţi mulţumesc din inimă ca m-ai anunţat de prezenta lui ! Sper că vei mai scrie în continuare şi am umila rugăminte de a mă anunţa şi pe mine în continuare ! |
| | | Sengni S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : • România Nr. mesaje : 3191 Puncte : 3381 Reputatie : 74 Hobby-uri : Să stau pe forum • Stare de spirit : Many Many Happy •
| Subiect: Re: One Shot Mar 02 Apr 2013, 20:32 | |
| Hi my baby ! Ma bucur ca am avut sansa sa iti citesc one shot'ul ♥ Intr-adevar, povestea este fixata pe videoclipul celor de la B.A.P. Splendidul, magnificul, supraextraordinarul videoclip a celor de la TSENT Povestea este si foarte emotionanta, ce imaginatie au avut oameni astia >.< Si baieti au jucat foarte bine^^
☺https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1zRzl1d5vNU☻
Trebuie cu adevarat sa te felicit ca ai ai incercat sa reproduci cele vazute, si chiar ti-a iesit. Ai fost atenta si la cateva mici detali, dovedind ca nu doar ai scris ce ai vazut, fara interes. Imi place si cum ai ales rolurile personajelor. Totul a decurs perfect, felicitari. Oricum, multumesc de anunt ! Sper sa ne mai uimesti si cu alte one shot-uri de ale tale ♥ |
| | | Sasuke. Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cluj-Napoca acebook : -.-'' Nr. mesaje : 231 Puncte : 319 Reputatie : 42 Hobby-uri : In the club \m/ Stare de spirit : indiferent
| Subiect: Re: One Shot Mar 02 Apr 2013, 22:36 | |
| Uhm, cred ca o sa incep cu un salut "Buna! ". In continuare o sa-ti transmit parerile mele si gandurile sinucigase ce mi-au trecut prin minte cand ti-am citit creatia. Ai un stil frumos, bine dezvoltat si, din cate am observat nu duci lipsa de descriere, ai replicile bune la punct, iar actiunea decurge ok si totusi grabita in anumite parti. Faza cum ca adoratul meu Itachi :3 este un traficant nu ma pot impotrivi. Imi place actiunea si adrenalina, chestiile obraznice si delictele, deci aici ai picat la tanc. Ideea oneshotului nu am mai vazut-o nicaieri desi am mai intalnit eu cuplul ItaSaku, dar eu am avut o asemenea idee si nu in totalitate ca a ta. Deci e original, bravo bella. Cu grupul mafiot Yakuza am mai avut de-a face de-a lungul timpului si nu ma pot plictisi de el. Ba Sasuke era conducatorul sau "vanatul", merge cred ca ai inteles ideea. Si acum vine revolta mea. Cum ti-a putut trece vreo secunda prin capsorul tau adorabil de femeie diavoleasca sa-l faci pe adoratul meu sa sufere?! Nu sti tu ce am simtit eu cand am citit acolo si mi-am imaginat lacrimile ce-i brazdau chipul asa perfect... cum am urlat de una singura in fata monitorului ca ma are pe mine, iar mama m-a numit nebuna :)): Nu stii! Personal, imi place mult Sakura, dar aici a avut un minus de la mine. Cum cum sa faca asa ceva?! De Sasuke nu ma mir, dar si Sakura?! Vaaaai vaaaaaaai. Imi vine sa te strang de gat pentru suferinta pe care i-ai pricinuit-o brunetului meu <3; dar o sa te iert pentru ca m-am gandit si la o continuare. Cum ca o sa evadeze din parnaie si-o sa ii sfasie pe amandoi :)) ce sadica sunt,nu? Te-ai obisnuit oricum. In rest totul mi-a placut, rapirea tot! Esti un geniu malefic care-mi place. Creatiile tale sunt absolut impecabile si te mai astept cu oneshot-uri, asa ca mobilizeaza-te! Da? Te pup si iti urez succes in continuare si sa-ti continui fic-urile ca altfel ne suparam :o3 Kissez. Ceao Bella! |
| | | Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Re: One Shot Joi 04 Apr 2013, 21:13 | |
| |
| | | SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: One Shot Dum 07 Apr 2013, 11:05 | |
| Băăăi !!!! Mulțumesc mult pentru mesaj :x !! Cum să mă supăr ? Tu nu vezi ce minunăție ai creat aici ??? Băi ști ce bună mai ești la One Shot ? Pff .... mor ! Sunt total captată de acest capitol perfect, este mult prea PERFECT ! Nu mai rezist sincer x _ x . Să mai faci ! Revenind acum .. Sakura .... cred că este pentru prima dată când vreau să o omor pe tipa asta . Alteori mi se părea cea mai inocentă, acum am o părere groaznică despre ea . Itachi săracul a făcut totul pentru ea, era capabil să îți dea și viața ! Băi da chiar îmi pare bine pentru ce i-au făcut ăia Sakurei . Mai vreau :))) ! Îți mulțumesc mult mult mult pentru că m-ai anunțat și te rog să aduci cât mai repede următorul capitol ! Ai avut o descriere perfectă, precum o picătură de apă . Tot ce te mai rog este să mă anunți de next dacă poți, să aduci next-ul și dacă vrei să faci o rundă cu întrebări deoarece tare aș vrea să îl mai întreb pe Itachi, Sakura și domnu Sasuke câteva lucruri . Baftă în continuare și multă înspirație !!! |
| | | ¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: One Shot Mier 01 Mai 2013, 17:08 | |
| Awwei. Ce trist a fost la sfârşit. Să mai ne încânţi cu creaţiile tale aşa de frumoase. Te pup. *hugs* |
| | | Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: One Shot Joi 02 Mai 2013, 11:03 | |
| Ăm, tocmai ascultat melodia celor de la B.A.P şi am spus că nu se poate să nu intru aici. Personal, pe mine m-a impresionat acel video şi chiar eram tristă, pentru că mă gândeam că vei da acelaşi final, iar Sakura să fie împuşcată şi bla, bla. Dar tu ai făcut totul şi mai fascinant. :)) Cum ţi-a trecut prin cap ca Sakura să lucreze pentru poliţie ? o.o Ei, de fapt, l-au băgat pe Itachi în închisoare. -.- Săracul, el chiar o iubea şi era terminat psihic, iar ea era de fapt iubita fratelui lui. Urât din partea ta, Sakura. A fost frumos şi nu am cuvinte de laudă pentru tine. :) |
| | | AviiLvee Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : La mare, la soare :3 Nr. mesaje : 59 Puncte : 70 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music <3 Stare de spirit : Bună :]
| | | | Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: One Shot Vin 13 Sept 2013, 23:06 | |
| Incredibil, ncredibil, incredibil! N-am cuvinte. Iubesc melodia asta şi combinată cu acestone shot, wow. O.o Eşti un geniu ce scrie ficuri si one shoturi geniale. :3 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: One Shot | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|