| Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 02 Apr 2013, 13:51 | |
| Eu daca as putea sa vad orice zi din viitor as alege sa vad ziua in care voi muri! Pe toate celelalte le voi trai oricum! Dar voi? |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 02 Apr 2013, 14:35 | |
| Cred ca... ziua in care voi avea destul curaj sa-i spun ce simt :) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 02 Apr 2013, 22:58 | |
| Vreau sa vad ziua in care o sa ma casatoresc <3 |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mier 03 Apr 2013, 12:05 | |
| As vrea sa vad ziua in care sa'mi gasesc baiatul cu ochii albastrii si parul negru <3 |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 04 Apr 2013, 00:00 | |
| Eu personal as vrea sa vad ziua in care ma voi muta singura in propriul meu apartament (cu toate ca nu imi place sa stau singura =))) ) |
|
| |
×Lav.ii× Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : In my perfect dream . <3 Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 0 Hobby-uri : Dance . ;3 Stare de spirit : Índrăgostită .:>
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 04 Apr 2013, 16:48 | |
| As vrea să văd ziua in care o să mă căsătoresc . :x |
|
| |
ZoZoLe :D Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in my world... :D acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 265 Puncte : 278 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 04 Apr 2013, 20:55 | |
| Hmm.... prima data m-am gandit la ziua cand voi muri, dar apoi nu am mai fost atat de sigura. Sunt multe momente importante din viata mea ce vor urma si pe care as dori sa le vad... cred ca cel mai mult mi-as dori sa vad ziua in care ma voi simti implinita din toate punctele de vedere, cand voi putea spune ca sunt fericita cu adevarat |
|
| |
Fun♣ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractia♣ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 50 Puncte : 68 Reputatie : 6 Hobby-uri : Muzica Stare de spirit : Foarte tare.
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Vin 05 Apr 2013, 23:44 | |
| Ar fi ziua cand ia-si intalni pe cei de la SHINee(sunt c-am obsedata).:) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Dum 07 Apr 2013, 18:23 | |
| Hmm...cred ca mi-as dori sa vad ziua in care imi voi lua jobul vietii mele. Sunt foarte pretentioasa in legatura cu planul profesional, iar daca as vrea sa stiu ceva dinainte sa se intample, acest lucru ar fi cariera mea, caci toate celelalte le prefer drept surpriza.
Ultima editare efectuata de catre Danielle in Joi 11 Apr 2013, 19:19, editata de 1 ori |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
| |
Hanazawa Rin Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste. acebook : Hanazawa Rin Nr. mesaje : 825 Puncte : 1007 Reputatie : 122 Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing. Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mier 10 Apr 2013, 21:40 | |
| Eu as vrea sa vad ziua in care voi lua din nou 10 la mate!:)) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 11 Apr 2013, 19:51 | |
| Ziua in care voi absolvi liceul. |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 11 Apr 2013, 22:44 | |
| As dori sa vad ziua in care voi scrie o carte. :) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Vin 12 Apr 2013, 18:08 | |
| ziua in care voi... fi imbracata-n negru :-? |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 26 Dec 2013, 15:39 | |
| Pff... nu ma pot hotara. 1- Ziua nuntii-Oare cu ce gagauta ma marit ?? =))) 2- Ziua cand voi naste- Baiat sau fata? =))) 3-Ziua cand oi da coltu =)) Sa vad si eu cand mor ca sa ma distrez pana atunci =)))
=)) Cred ca aleg 3 =)) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Dum 26 Ian 2014, 12:48 | |
| Ziua în care se de mâncare gratis la Mec. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Dum 20 Iul 2014, 19:47 | |
| |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 23 Sept 2014, 21:46 | |
| Hmmm, greu de ales, cred ca ziua in care as gasi un baiat pe gustul meu, ca sa stiu sa ii anunt pe toti care ma stiu sa isi faca cruce de pe acum, dar totusi, nu vreau ceva imposibil. De asemenea as mai vrea sa vad si ziua lansarii primei mele carti, aia da fericire. In rest nu cred ca as mai vrea spoilere din propria viata. Ja ne ! |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 16 Oct 2014, 22:50 | |
| Vreau sa vad ziua in care o sa se legalizeze iarba in Romania. Can't wait man |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 16 Oct 2014, 23:05 | |
| Pai cred ca ziua de după moartea mea, sa văd și eu pe cine doare undeva de mine |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 28 Oct 2014, 11:27 | |
| Ziua de maine ca sa fiu sigur ca mai traiesc o zi sau nu :)) |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Mar 28 Oct 2014, 18:56 | |
| Ziua in care Sasuke si Sakura vor fi impreuna, ca sa stiu daca imi fac sperante desarte sau nu. |
|
| |
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Joi 30 Oct 2014, 11:53 | |
| Ziua de după operație |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| |
| |
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? Sam 08 Noi 2014, 21:46 | |
| Trebuie sa stiu daca o sa am vreodata un iubit. =)) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? | |
| |
|
| |
| Daca ati putea vedea orice zi din viitor, care ar fi aceea? | |
|