Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
| Subiect: Un set va rog. Mier 03 Apr 2013, 16:25 | |
| Buna, as dori si eu avatar, semnatura si scris. Sa fie cu L ( Ryuzaki) din Death Note. Culori inchise, ceva misterios. Multumesc mult celui care se va ocupa de cerere. |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Un set va rog. Mier 03 Apr 2013, 16:41 | |
| |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Un set va rog. Joi 04 Apr 2013, 17:57 | |
| Avatar: Semnatura: ♦♦♦♦♦♦----------------------------------♦♦♦♦♦♦Moartea are o mie de usi prin care lasa viata sa iasa. Nu este intelept sa preferam moartea, moartea ingrozitoare si rece, cu eterna ei tacere, oricarei suferinte fizice sau morale care o poate intarzia.♦♦♦♦♦♦----------------------------------♦♦♦♦♦♦Imi pare sincer rau ca nu l-am facut ieri. Am fost plecata pana azi. Sper ca-ti place :) Pentru semnatura dai 'quote'. Link-ul avatarului il pui in ultima casuta: Profil ~> Avatar ~> Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set va rog. | |
| |
|