Capitolul 1 Nebunia incepe
Sakura
Pe strazile Tokioului era o liniste morbida de oare ce afara era noape.In capatul orasului intr-o vila mare cu trei etaje de culoare lila stau eu.Buna ma numesc Sakura Haruna si am 17 ani,am parul de culoare roz natural,lung pana la nivelul taliei,ochii de culoarea smaraldelor,o piele destul de alba si un corp frumos .Sunt o fire rebela,nebuna in sensul bun al cuvantului...cred,nenfricata,destul de batausa cand este cazul,doar cand este cazul si daca este nevoie pot fi destul de perversa.Cam atat cu mine de ocamdata,sa va spun si despre familia mea,nu am frati sau surori,tata este om de afaceri asa ca (imi pare rau pentru cacofonie) calatoreste foarte mult deci nu il vad foarte des,mama mea a murit cand eu aveam 8 ani si nu a fost deloc usor nici pentru mine,nici pentru tata sa trecem peste dar cu chiu cu vai am reusit cat de cat.Cum tata este plecat eu satau singura in casa,defapt nu chear mai este si Kasima manajera pe
care pot sa spun ca o iubesc mult de oare ce de cand a murit mama mea ma ajutat si ma sfatuit.
Cum am mai spus este noapte si eu stau in camera mea si ascult muzica,dar hai sa va descriu si camera mea: este mare,in mijloc este patu meu de doua persoane pe care este pusa o lenjerie mov cu inimi negre,pereti sun i doua culori,doi sunt mov si doi roz,in partea drepta este un birou de sticla pe care este asezat un leptop de culoare mov,usa de la baia mea si de la dulapul meu pot spune ca imens,in stanga este un televizor cu ecran plat pus pe perete,doua fotoli roz si usa de la balcon.Acum cred ca ar fi mai bine sama culc de oare ce maine incep clasa a 11 si tre sa ma scol devreme,jur ca daca las prinde pe ala care a invetato las scalpa si las ingropa.
Afara pasarile cantau si razele soarelui luminau intreg orasul doar ca una mai neastanparate a intrat in camera mea si ma trezit.Cand maa uitat la ceas era 06:30,mam ridicat lenesa din pat si ma inderep spre baie unde am ramas 15 minute,cand am iesit mam indreptat spre sifonierul meu din cae mi-am ales:o perechie de pantaloni scurti,un maieu bej cu modele negre si un decolteu generos,o vestuta mica neagra si in picioare o pereche de cisme fara toc de culoae bej.Machiajul nu era unul strident era format din:rimel,dermatograf de ochi,fond de ten si luciu de buze,mi-am luat o granta bej in care am pus tot ce aveam nevoie si am iesit val vartej din casa fara a lua micul de jun.Nu eram in intarziere dar stateam la 30 de mers de scoala si nu doream sa merg cu masina asa ca trebuia sa ma grabesc pentru nu a intarzia din prima zi ca dupa aceia nu mai conteaza.Am mers o vreme pana am ajuns in fata scoli,cand am intrat majoritatea privirilor au fost atintite asupra mea dar nu aveam nici o problema cu asta eram chear obisnuita.Am inceput sa le caut cu privirea si imedeat leam zarit,erau toate acolo cele mai bune prietene alemele:Hinata,o fata cu parul negru albastrui si ochi lila,mai timida de fel,Ten Ten o fata cu par brunet prins mereu in doua cocuri,ochi caprui si o fire foarte dar foarte nebuna,Ino are parul blond si ochi albastri si o fire nebunatica si Temari o fata cu parul blond si ochi caprui si o fire exact ca a mea ele sunt cele mai buni prietene ale mele de cand ma stiu.
-Hei fetelor,strig eu la ele pentru a le atrage atentia ca am ajuns si eu la scoala.
-Saku!!!striga toate in cor.
-Fetelor ce ati mai facut de cand nu ne am mai vazut?
-Pai nu prea multe,imi raspund ele incercand sa evite subiectul.
-Serios?
-Pai...
-Hai pe bune suntem cele mai bune prietene de cand aveam 5 ani spunetim ce se intanpla!
-Bine iti vom spune,spune Ino lasand capul in jos.
-Pai eu Ten Ten si Tenmari avem prieteni.
-Pai asta este minunat,cine sunt?
-Sai,Sikamari si Neji.
-De la noi din clasa?
-Da chear ei,dar nu am putut sa terminam discutia de oare ce a sunat clopotelul si a trebuit sa intrem in clasa.
Imediat dupa noi a intrat si dirigu Kakasi insotit de doi baieti de 17-18 ani.Unul dintre ei avea parul galben ca spicele graului si ochi de un albastru intens,celalalt avea parul ca tachiunele si ochi negri ca pana corbului.
-Dragi mei nebuni scapati de la ospiciu anul acesta vom avea doi colegi noi dar ii voi lasa pe ei sa se prezinte.
-Ma numesc Naruto Uzumachi,am 17 ani si imi place sa merg prin cluburi si cursele de masini.
-Pe mine ma cheama Sasuke Uchiha am 18 ani si imi plac iesirile prin cluburi si nu suport oameni care pun intrebari asa ca tinetiva gura inchisa.
-Bine sa vedem unde veti sata gata stiu,mergeti in in ultima banca de langa geam.
http//www.youtube.com/watch?v=A1UYrUosF4g