|
Autor | Mesaj |
---|
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: O sugestie Dum 07 Apr 2013, 22:36 | |
| Ei bine, am venit si eu cu o sugestie: Sunt sigura ca toata lumea urmareste si alte anime-uri inafara de Naruto si ma gandeam ca la sectiunea ,, Alte anime pentru fanul din tine'' sa mai adugam niste anime-uri, pentru ca si mine cred ca sunt multi care ar dori sa afle de mai multe anime-uri care merita vazute . Nu o sa dau exemplu de un sigur anime sau doua pentru ca atunci nu si-ar avea rostul sa creati un alt rand la acea sectiune cu unu sau doua. Lista mea ( daca doriti mai veniti si cu alte pareri) : 1. Kimi ni Todoke 2. Tonari no kaibutsu-kun 3. Kamisama Hajimemashita 4. Sukitte ii na yo 5. Fullmetal Alchimist 6. D.Gray-Man 7. Ao no Exorcist 8. Shakugan no Shana Cam atat, dar mai pot veni si cu altele, dar consider ca acestea sunt chiar super si merita vazute Astept pareri
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Mar 09 Apr 2013, 20:41, editata de 1 ori |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: O sugestie Lun 08 Apr 2013, 23:56 | |
| Buna, Lola. Sugestia ta mi se pare chiar interesanta, insa Full Metal Alchimist cred ca este deja, oricum nu stiu sigur. Eu sper ca sugestia ta sa fie luata in considerare, iar eu sunt PRO acestei idei. ^^ |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 08:37 | |
| Ma bucur ca esti de acord Ela, iar FMA nu este trecut acolo, pentru ca am avut grija ca nu cumva sa repet vreun anime Edit ( ca nu vreau sa fac nu stiu cate post-uri ) : Soricel nebun sunt happy ca si tu esti de acord si sincera sa fiu chiar uitasem de acele anime-uri care sunt super tari mai ales Shugo Chara si Special A
Ultima editare efectuata de catre ~Lola~ in Mar 09 Apr 2013, 18:19, editata de 1 ori |
|
| |
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 18:15 | |
| Eu sunt de acord. Voi adauga si eu o mini lista daca nu te superi: -Another -Inu X Boku SS -Shugo Chara -Special A -Uta no prince sama -Amnesia |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 19:26 | |
| Si mie mi se pare o idee buna, insa ar interveni problema cu creearea unei a doua pagini. Au mai fost sugestii pentru adaugarea altor anime-uri , dar majoritatea - daca nu toate - au fost blocate , deoarece staff-ul a considerat ca nu ar trebui sa se creeze inca o pagina pentru cateva anime-uri. De data asta cred ca e un pic diferit. Si tu si Soricel aveti cateva serii pe care le vreti incluse la sectiune. Sunt 13 serii, un numar destul de mare, si cred ca staff-ul va lua si asta in considerare. Eu mi-am spus deja parerea , sunt de acord, sa vedem si staff-ul ce va zice.
Ar mai exista totusi ceva. Fiecare serie are cate un sef de zona. Sa speram ca sefii se vor putea impartii sa poate cuprinda toate seriile si sa nu cumva sa existe problema cu faptul ca nu au timp si de asta. Trebuie sa ne gandim si la ei... Chiar as vrea ca sugestia sa fie aprobata, deoarece in listele voastre sunt anime-uri care imi plac deosebit de mult. |
|
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 20:44 | |
| Hey, ma bucur ca ma sustii si tu iPrieten? .... Mmmm, ma intrebam daca de aceste serii nu am putea noi unii utilizatori sa ne ocupam ? Bine nominalizati de catrei membrii staff-ului, ei ar putea crea topic-ul daca necesita de niste lucruri in plus, iar noi am veni cu informatiile si asa mai departe.. Bine acum astept sa-si dea cu parera moderatorii, criticii, etc |
|
| |
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 21:19 | |
| Ar fi o idee buna si ca membrii sa se poate ocupa de cate o serie , daca e cazul. :) |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: O sugestie Mar 09 Apr 2013, 21:35 | |
| Hmm..sincer, mie nu mi-se pare o idee buna. Pana la urma, acesta este un forum bazat pe anime-ul "Naruto". Sunt destule anime-uri in acel topic care sunt inactive. Majoriteatea topicurilor de acolo sunt inactive, asa ca nu prea cred ca cele propuse de tine vor fi active. Sper ca nu te-am suparat, este doar parerea mea. Dey was here. |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O sugestie Joi 11 Apr 2013, 16:05 | |
| Îmi pare rău, dar, sincer, eu nu sunt de acord cu adăugarea atâtor anime-uri. Consider că cele mai cunoscute au fost deja incluse și orice altă completare ar însemna să exagerăm. Ce e prea mult strică. Nu văd ce rost ar avea să creăm zeci de astfel de categorii, din moment ce nici măcar cele actuale nu excelează în activitate. |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| |
| |
Simon Says Jōnin
| Subiect: Re: O sugestie Mar 16 Apr 2013, 19:53 | |
| Nu, sigur ca nu o iau si daca stau sa ma agndesc pana la urma aveti dreptate cu acest lucru, pentru ca nici anime-urile de acum nu sunt frecventate asa ca treceti-mi sugestia la cele respinse |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: O sugestie Vin 19 Apr 2013, 00:26 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O sugestie | |
| |
|
| |
|