Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Deci set Lun 08 Apr 2013, 15:21 | |
| Sa vedem,oaia mea de la set este mult prea blanda.Nu e una cu adevarat turmentata asa cum imi trebuie. Las tema la alegerea graficianului dar, nu as vrea un mesaj bland si caldut. Imi doresc sa fie ceva mai zdrobitor, sa zic asa. Daca va fi cu oameni semnatura as prefera sa fie gif si totul sa aiba mult negru. Daca e anime, sa nu fie foarte colorat. Multumesc!
|
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Deci set Lun 08 Apr 2013, 15:23 | |
| euu EDIT: Am terminat. Sper sa iti fie de folos. Okei. Ai zis ca vrei set cu poza asta. Sper ca acum sa iti fie intr-adevar de folos. :))
Semnatura
Textul poate fi acesta:
Give me something to spark the flame Take away the pain, take it away I can feel the heat on my
Ultima editare efectuata de catre Ellie Dynamitte in Sam 13 Apr 2013, 18:03, editata de 1 ori |
|
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Deci set Sam 13 Apr 2013, 17:35 | |
| Elisor,daca nu te deranjeaza,as vrea alt avatar. Ediiiiit:Imi place Eli,multumesc!:*Ellie Dynamitte: Oricand Irii. Ma bucur mult ca iti place. |
|