Buna!Sunt Amy si as vrea sa va arat un nou fic.Sper sa va placa :).
~Povestit de Allan~
M-am saturat sa astept atat!!!Toata lumea imi spune :"AI AUZIT DE NOUA COLEGA??",si nimeni nu imi spune nimic de ea.Inulucep sa cred ca ceilalti ascund ceva....Suna telefonul:
-Alo?
-Buna,sunt eu,Sally...Allan,poti veni putin in parcul central?Trebuie sa iti spunem cu totii pana la urma despre noua colega.
-Bine,Sally,un moment mai stupid nu puteai gasi?
-Haide odata!
Off!!!Colegii astia...Intodeauna sunt asa de "amuzanti".
~Povestit de autor~
Allan pleca din casa,foarte agitat.Ajuns in parc,nu vazu pe nimeni si nimic.Deodata,din spatele lui:
-Surpriza!!!
Era ziua lui Allan!
-Si noua colega?
-Nu e nici o noua colega!Te-am mintit ca sa iti facem o surpriza!
-Ah,multumesc.
Sally il lua in brate pe Allan,si il saruta.
-La multi ani,Allan.
-Me...rsi,spuse Allan socat de reactia lui Sally.
Toti i-au oferit cadouri si imbratisari.Doar Sally,fata de care era indragostit la nebunie i-a oferit ceva special:O plimbare numai in doi pe plaja...Cat de romantic!
-Sally?
-Da?
-Vroiam sa iti zic ceva...Eu...te iubesc din clipa in care te-am vazut intrand in clasa.
-Si eu te-am iubit de cand mi-ai facut cadoul acela cand am indeplinit 13 ani...Bratara aceea a fost ceva superb.
Dupa ce au terminat plimbarea pe plaja,cei doi erau la apus.Sally se uita in ochii lui Allan,si privi cum el o lua in brate.O saruta exact la momentul apusului...
-Sper ca si eu ti-am oferit un cadou frumos,zise Allan vrajit de frumusetea lui Sally.
Sally era tacuta si rusinata.Dar inca era indragostita.
La un moment dat,Sally alerga inaintea lui Allan,catre mare.
-Haide,Allan,vino cu mine!
El fugi si o lua in brate pe Sally,cazand amandoi in marea cristalina.Dupa 20 de minute,Sally spuse:
-Allan,mergem acasa?
-Da...Imediat.
El o lua in brate pe Sally si o urca in masina.Ajunsi acasa,Sally il ruga pe Allan sa adoarma la ea.
-Doar daca parintii tai sunt de acord.
-Am vorbit de mult cu ei.
Parintii lui Sally ii intampina calduros in casa,cu ciocolata calda si imbratisari.Cei doi porumbei se asezara pa canapea,langa soba,privind un film la televizor.Allan o alinta pe Sally,cu mangaieri.
-Allan,eu...
Continuarea o veti vedea maine!!!Sper ca v-a placut si daca nu,indicati-mi ce ar trebui sa schimb sau sa adaug.Ne mai citim!
P.S.:Daca a fost prea scurt,sorry all!!!