Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Ficuri Animate Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Ficuri Animate Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Ficuri Animate

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ChrisMixt2001
Genin
Genin
ChrisMixt2001

Sex : masculin Varsta : 23
Localizare Localizare : Slatina,Romania
acebook acebook : Dobroiu Cristiian Tamer
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Fotbal,Naruto,Facebook,Scriere,Jocuri,
Stare de spirit Stare de spirit : Perfecta

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Joi 11 Apr 2013, 19:47

Am si eu o sugestie:

Folosind Pivot Stick Figure sa facem figuri animate.Va intrebati ce este Pivot Stick Figure nu?Va raspund eu.Este un program care face animatii cu ajutorul Stick.Pentru a realiza acestea nu e mare lucru.Ai nevoie doar de Pivot Stick Figure si de paint.Daca nu sti cum sa foloseti Pivot Stick Figure se gasesc tutoriale pe net.

Pasi:

1.Deschizi programul
2.Iti alegi cuvintele in Paint
3.Faci animatia.

Reguli:

1.Continutul Fic-ului v-a fi scris.
2.Doar scenele de lupta si cele mai speciale v-or fi postate.

Sper ca acest proiect sa fie aprobat.Va multumesc ca ati acordat atentie acestui mesaj.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Joi 11 Apr 2013, 19:52

Buna, ChrisMixt2001 . Sincera sa fiu, chiar mi se pare o idee foarte interesanta. Eu sunt PRO, insa sa vedem ce zic si membrii din staf happy2 . Sper sa se aprobe ;;)
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :
Ficuri Animate Asss10Ficuri Animate J5fdba

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Joi 11 Apr 2013, 20:59

Sunt pro ~ imi place. Asa poti afla mai pe scurt ce se intanpla in fic =)) Si chiar ma gandeam si eu intr-un timp la aceasta idee think

Sunt contra ~ Care ar mai fi placerea de a citi? Unde vor mai fi sentimentele sau privirile lor ? Am vizionat imediat dupa ce ti-am citit ideea cateva clipuri si chiar nu cred ca s-ar putea face intr-un timp scurt - pentru a-i multumi pe toti cei ce vor- un capitol animat si care sa arate in totalitate ce simt acele personaje ...

Nu stiu... eu raman indecisa pentru un moment ^^
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Joi 11 Apr 2013, 21:06

Eu, sincer, n-am inteles mai nimic din ce ai explicat tu acolo. Cum adica ficuri animate? rolling on the floor Da, stiu, sunt grea de cap, insa chiar n-am inteles la ce ai vrut sa te referi tu. Cand spun "animatie" ma gandesc la ceva miscator, imagini, texte, chestii de genul asta. Ce ai vrea sa animezi mai exact? Replicile personajelor, tot ficul? Sa nu uitam ca un fic nu e format numai din dialog, ci si din descriere si naratiune, ceea ce ma pune putin pe ganduri. Ai putea sa explici mai in detaliu, te rog? lough Poate voi intelege si eu la ce te referi. Pana atunci, eu sunt neutra!
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Joi 11 Apr 2013, 22:28

Aceasta idee pare sa fie promitatoare, iar eu la mijloc: care va mai fi placerea de a citi, placerea de lectura? Adica, de ce se mai numesc scriitori cei care fac ficuri animate?
Defapt, ca sa ma gandesc mai bine, sunt contra. Pana la urma, acestea pot fi numite si seriale animate, in nici un caz ficuri.
Oricum, sa vedem ce hotarasc membrii din staff. happy
*kiss*
Sus In jos
ChrisMixt2001
Genin
Genin
ChrisMixt2001

Sex : masculin Varsta : 23
Localizare Localizare : Slatina,Romania
acebook acebook : Dobroiu Cristiian Tamer
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : Fotbal,Naruto,Facebook,Scriere,Jocuri,
Stare de spirit Stare de spirit : Perfecta

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Vin 12 Apr 2013, 09:16

Anna Dynamitte a scris:
Sunt pro ~ imi place. Asa poti afla mai pe scurt ce se intanpla in fic =)) Si chiar ma gandeam si eu intr-un timp la aceasta idee think

Sunt contra ~ Care ar mai fi placerea de a citi? Unde vor mai fi sentimentele sau privirile lor ? Am vizionat imediat dupa ce ti-am citit ideea cateva clipuri si chiar nu cred ca s-ar putea face intr-un timp scurt - pentru a-i multumi pe toti cei ce vor- un capitol animat si care sa arate in totalitate ce simt acele personaje ...

Nu stiu... eu raman indecisa pentru un moment ^^

Pai continutul si povestirea v-a fi scrisa.Doar scenele importante si scenele de lupta le v-om creea
Sus In jos
Renésmee
Legend
Legend
Renésmee

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : prin jur ...
acebook acebook : Renesmee
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2168
Puncte : 2451
Reputatie Reputatie : 179
Hobby-uri Hobby-uri : Fotografia
Stare de spirit Stare de spirit : Visatoare

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Vin 19 Apr 2013, 00:33

Toti cei care se pricep la asa ceva si care doresc sa ne arate si noua, caci pana nu vad mi-e imposibil sa-mi dau seama ce si cum :)), pot posta la categoria "creatiile voastre".
Acolo nu cred ca trebuie nimic aprobat in acest caz.
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Sam 20 Apr 2013, 17:55

Renesmee are dreptate. Daca cineva doreste sa faca un fic animat, poate pune creatia sa la topicul cu videoclipuri. Sincer, nu cred ca este nevoie de o categorie aparte, pentru aceasta idee.
Eu sunt contra.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Ficuri Animate Asss10Ficuri Animate J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19Vin 07 Iun 2013, 15:22

Sugestie respinsa.
Pentru ceea ce doresti tu, poti deschide un topic la Creatii, asa cum a spus si Bella.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Ficuri Animate Empty
MesajSubiect: Re: Ficuri Animate   Ficuri Animate I_icon19

Sus In jos

Ficuri Animate

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-