DramaQueenxq Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Gorj Nr. mesaje : 18 Puncte : 28 Reputatie : 0 Hobby-uri : Statul pe calculator şi ieşitul în oraş cu prietenii . Stare de spirit : Melancolică
| Subiect: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 18:22 | |
| Hei ! As dori si eu o semnatura cu Erza Scarlet . |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 18:51 | |
| Eu! Ai vreo preferinta? Semnatura sa fie Gif sau editata? Vreo culoare dominanta sau lasi la latitudinea mea ?:) |
|
Sex : Varsta : 25 Localizare : Gorj Nr. mesaje : 18 Puncte : 28 Reputatie : 0 Hobby-uri : Statul pe calculator şi ieşitul în oraş cu prietenii . Stare de spirit : Melancolică
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 19:03 | |
| - Anna Dynamitte a scris:
- Eu! Ai vreo preferinta? Semnatura sa fie Gif sau editata? Vreo culoare dominanta sau lasi la latitudinea mea ?:)
Nu , nu conteaza dar sa fie frumoasa :) |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 20:14 | |
| Boon! Am venit cu semnatura :) Daca vrei, ti-am facut si un avatar pe care-l sa-l pui :) Daca da, iti voi da cum sa-l pui. Acesta e: Semnatura : •═•═══════════•═•Zambeste, chiar daca iti este greu! Fii fericit in orice moment! Fiecare clipa trebuie pretuita! •═•═══════════•═• |
|
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 21:19 | |
| Mulţumesc mult , sunt superbe |
|
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Vin 12 Apr 2013, 22:58 | |
| Dai quote si iei de acolo semnatura :) |
|
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura Sam 13 Apr 2013, 08:28 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: As vrea si eu o semnatura | |
| |
|