Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestii. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestii. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestii.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
DeeaRuby
Academy Student
Academy Student
DeeaRuby

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4
Puncte : 6
Reputatie Reputatie : 0

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 19:12

Buna. Am si eu cateva sugestii pentru cristici.
Am vazut ca sunt mai multe ficuri blocate decat ficuri in desfasurare sau terminate. Unele le-am citit si eu si erau chear bune . Multe dintre ele erau banate din cauza limbajului neagvat. cele mai multe dintre ele erau +16 . In unele ficuri critici au gresit pentru ca limbajul nu era asa de neadegvat.
Eu sugerez criticilor sa nu mai fie atat de severi si sa tina cont si de parerea celor care apreciaza povestea si nu le deranjeaza limbajul ba chear il sustin . Vorbim despre cei care doresc ca un fic sa fie cat mai pervers si cu cuvinte cat mai vulgare. Desigur puteti sa acceptati limbajul pana la limita adegvata.
Aceasta a fost doar parerea mea.
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 19:27

Într-un fel îţi înţeleg punctul de vedere, sunt anumite cuvinte pe care nu avem voie să le folosim şi totuşi sunt "inofensive", aş putea spune. Dar asta nu înseamnă că totul trebuie scăpat de sub control. Dacă această sugestie ar fi acceptată, imaginează-ţi cum ar deveni ficurile, cat mai perverse şi cu (,) cuvinte cât mai vulgare, ceea ce nimeni nu îşi doreşte. Nu spun că nu ar fi interesant de citit anumite situaţii, dar un începător (mă refer la cei care sunt la primul fic) ar putea face abuz de situaţie, crezând că aşa este corect, şi transformând ceva ce trebuia a fi o creaţie într-o nebunie curată. Eu sunt neutră( asta doar pentru cuvintele pe care eu le-am numit "inofensive")

PS. Îmi dai senzaţia că te-ai înregistrat pe acest forum doar pentru a sugera criticilor să permită şi un limbaj vulgar, ceea ce e scris şi în Regulament că nu este permis, şi te-ai gândit că ai putea tu să schimbi asta?

Ultima editare efectuata de catre Hanazawa Rin in Vin 12 Apr 2013, 20:03, editata de 2 ori
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sugestii. Asss10Sugestii. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 19:35

In calitate de critic, banuiesc ca am dreptul de a-mi spune si eu parerea, nu? In primul rand, pe forum se incearca a se vorbi o limba romana cat mai corecta, lizibila, logica si coerenta. Asta ca o paranteza la mesajul tau.

In al doilea rand, nu vad de ce am permite dezvoltarea unui limbaj vulgar cu cine stie ce fel de cuvinte, caci nu asta ne e scopul. De ce am vrea ca un copil de 11, 12 ani, caci inca mai esti copil la acea varsta, sa citeasca ficuri care contin un limbaj pe care nici eu, la cei aproape 16 ai mei, nu as vrea sa il folosesc. De ce sa promovam ceva ce oricum nu ne ajuta? Si daca sunt anumite persoane care vor sa citeasca ficuri cu scene si limbaj de +17, +18 ani, atunci se pot inscrie pe alte forumuri, ca Doamne-ajuta, sunt o multime care sa aiba asa ceva.

"Vorbim despre cei care doresc ca un fic sa fie cat mai pervers si cu cuvinte cat mai vulgare. " La varsta de 13 ani vrei sa vezi lucruri cat mai vulgare si perverse? Atunci iarta-ma ca-ti spun, dar te-ai inscris pe forumul gresit. Citeste Regulamentul si vezi cam ce lucruri se posteaza pe aici si vei vedea ca noi incercam sa promovam lucrurile bune din acesta lume si de la noi din tara si incercam sa ne stabilim modele bune de urmat, nu te miri ce persoane care ajung pe unde ajung numai datorita banilor. Daca vrei sa iti umpli mintea cu imagini care mai de care mai fierbinti si sa citesti ficuri care descriu lucrurile astea in amanunt, atunci din partea mea ai toata sustinerea, dar nu cat timp te afli pe forumul asta.

Nu cred sa mai fie nevoie si de parerea altora, caci imi cunosc "colegii de lucru", alias criticii si moderatorii de pe forum si nu cred sa fie unul dintre ei de acord cu asa ceva. Las totusi aceasta sugestie deschisa pentru a le afla parerile, caci tin mult la opinia publica, cat si la opinia individuala. :)
Sus In jos
DeeaRuby
Academy Student
Academy Student
DeeaRuby

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4
Puncte : 6
Reputatie Reputatie : 0

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:28

A fost doar o sugestie. Si nu m-am inscris doar ca sa sugerez asta. Nu am zis cu rea intentie . Doar ca sunt 25 de pagini cu pagini blogate in care unele povesti nici nu au mai avut timp sa evolueze , sa corecteze toate greselile. Nu am zis-o cu rea intentie si sper ca veti intelege asta. happy
In plus nu am spus sa permiteti limbajul vulgar ci sa fiti putin mai indulgenti sa lasa-ti povestile sa evolueze. iar daca la ele nu se va schimba nimic si va continua acelasi limbaj neadegvat sa fie blocate.
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:39

Poate că unele au fost blocate pentru că autorii au vrut acest lucru. Te-ai gândit la asta?
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 21:04

Multe ficuri sunt blocate pentru inactivitate, altele la cererea autorului, nu neaparat de limbajul vulgar. Nu e ca (,) critici sunt severi , ci ca ei se conformeaza Regulamentului :)
Nu cred ca ai citit tu poezii sau povesti (de scriitori deja consacrati) in care sa existe un limbaj vulgar. Eu una nu l-am vazut niciodata pe Eminescu sa scrie intr-o poezie 'fah' sau mai stiu eu ce cuvinte 'moderne'. =))) Ar fi culmea =))
Eu una n-as schimba regula pentru o astfel de sugestie. Sunt copii mici care mai intra pe aici si poate nu au dorinta asta de a citi ficuri cu limbajul dorit de tine si poate mai mult de atat :) Eu am aproape 15 si nu-mi doresc =))
Choco, ne cunosti bine! kiss
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Vin 12 Apr 2013, 21:07

Hahaha, dar daca autorul vrea sa isi redeschida ficul o poate face, nu e ca si cum ar fi numai vina noastra ca paginile alea sunt pline de fanficuri blocate. Majoritatea au fost lasate in paragina, deci nu vad care ar fi problema noastra. Si vizavi de cealalta sugestie, niciodata pe forumul asta nu s-a permis limbajul mult prea vulgar si scenele duse la extrem. Cum a spus si Choco, la 12-13 ani vrei sa citesti asa ceva? lough
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19Sam 13 Apr 2013, 13:04

Acesta fiind spuse, sugestie respinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sugestii. Empty
MesajSubiect: Re: Sugestii.   Sugestii. I_icon19

Sus In jos

Sugestii.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-