Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Personaj favorit Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Personaj favorit Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Personaj favorit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
VMVDD ♛
Sennin
Sennin
VMVDD ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1587
Puncte : 2106
Reputatie Reputatie : 340

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Vin 12 Apr 2013, 20:44

Nu cred că mai este vreun astfel de topic, dar mi se pare interesant. Puteți spune ce personaj v-a lăsat o impresie puternică și de ce.

Să vedem...

Personajul meu preferat - și carte și film - este Hannibal Lecter. Probabil majoritatea ați auzit de el, eu l-am descoperit citind Tăcerea mieilor de Tomas Harris. Pe scurt este un psihiatru canibal aflat în închisoare, iar ce mă atrage așa mult este mintea sclipitoare. Felul său de a gândi este uimitor. În afară de asta, faptul că este psihopat, sociopat, nebun, oricum ați vrea să îl numiți, definiția nebuniei, mă fascinează și mai mult. Chiar pare că este o formă a diavolului uman, însă mult mai mult decât un simplu psihopat, reușea să vadă frumusețea numai însoțită de moarte. E ceva diferit, genul ăsta de om se poate mula, aparent, foarte ușor după standardele normalității, nimeni nu și-ar da seama de ce se ascunde în într-o astfel de minte, nu dacă ar lăsa de bună voie să se întâmple. Sincer, chiar mi-ar fi plăcut să fiu Lecter.

Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Sam 13 Apr 2013, 15:00

Personajul meu favorit din carte ar fi Beatrice din Divergent. Mă regăsesc în ea, iar trăsătura ei principală ar fi că nu se dă înlături de la nimic şi acceptă orice provocare. Din acest punct de vedere, chiar mi-aş dori să semăn cu ea.
Nu am un personaj favorit dintr-un film, căci nu prea vizionez, însă o pot propune pe Christina Yang pentru acest titlu. Ştiu că este dintr-un serial, însă nu prea urmăresc filme. O ador pe Christina, fiind un personaj foarte complex, ironic şi insensibil, exact ca mine. rolling on the floor
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
¤Kiira¤
Academy Student
Academy Student
¤Kiira¤

Sex : feminin Localizare Localizare : In your mind .:3
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 43
Puncte : 56
Reputatie Reputatie : 3
Stare de spirit Stare de spirit : Indragostita . =p~

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Mier 01 Mai 2013, 17:54

Personajul meu favorit este Klaus din The Vampire Diares pentru că în faţa oamenilor este rece şi aşa. cum să zic foarte indiferent iar în singurătate este sensibil.Şi este aşa de frumos.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Sam 01 Iun 2013, 18:42

Eu am foarte multe personaje preferate, dar, in acest moment, in mod clar, Hercule Poirot este pe primul loc. Felul in care gandeste este de-a dreptul fascinant, atat de logic, de limpede, de perfect. Ador modul in care vede fiecare detaliu ca fiind important pana cand I se dovesdeste ca nu este asa. Are o inteligenta remarcabila, se prinde extreme de repede de tot, este de-a dreptul uimitor. Este politicos si excesiv de curios, curiozitatea lui amintindu-mi de a mea. Tot timpul calm, prietenos si observator, m-a facut sa il indragesc peste masura.
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Dum 23 Iun 2013, 20:14

Personajul meu favorit este Patch din seria de carti Ingerul noptii, de Becca Fitzpatrick. Felul sau de a fi ma atrage complet, pur si simplu ma inebuneste. Tot misterul care il invaluie si felul in care gandeste ma faschineaza de-a dreptul. Sa nu mai zic de felul in care vorbeste, cum te poate face pur si simplu sa crezi ceea ce vrea el sa crezi, cum poate schimba subiectul si cum te poate inchide. Inca un lucru care imi place la el este faptul ca nu isi lasa chipul sa ii dezvaluie adevaratele sentimente si intentii. Nu am citit inca toate cele 4 volume din seria Ingerul noptii, dar cu-siguranta iubesc acest personaj. Daca ar exista cineva ca el in realitate, mama ce n-as da sa fie al meu. 
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Lun 01 Iul 2013, 18:02

In momentul de fata, o ador pe Cammie, din seria Fetele Gallagher, scrisa de Ally Carter. E cu picioarele pe pamant, lucreaza bine ca si spion, si nu se lasa dusa de nas de baieti. b-)
Sus In jos
dayanacrazy
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Ploiesti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 46
Puncte : 76
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : citit
Stare de spirit Stare de spirit : ok

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Vin 12 Iul 2013, 19:46

Daca ar fi sa aleg dintr-un film/serial personajul meu preferat este Effy Stonem din Skins, pur si simplu ii admir foarte mult modul de gandire si comportamentul, pe deasupra mai este draguta si sic.
Sus In jos
Thunder
S-Class
S-Class
Thunder

Merite deosebite :
Personaj favorit J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind.
acebook acebook : Andreea

Nr. mesaje Nr. mesaje : 4074
Puncte : 4605
Reputatie Reputatie : 205

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Sam 13 Iul 2013, 22:30

Hinata. Da, ea imi place din animeul Naruto si Naruto Shippuden, iar din punctul de vedere al cartilor... Pai, ador personajul Luke Sheldon ( Capcana).
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Mier 31 Iul 2013, 16:28

Personajul preferat dintr-o carte, caci la filme nu prea ma uit. E mult de gandit pentru ca am multe personaje care imi plac, dar dintre toate (desi poate suna copilaresc) cel mai mult imi place Victor din Ciresarii, ador felul lucid in care gandeste si acele explicatii pe care le da. Eu nu as putea niciodata sa gandesc atat de logic fara sa ma abat de la subiect, de aceea il admir.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Mier 31 Iul 2013, 17:27

Personajul meu favorit din carti este Christian Grey (Fifty Shades Of Grey), un tanar miliardar frumos, destept, perspicace si amabil cu doamnele. Intotdeauna ii voi adora modul de gandire, chiar daca copilaria lui a fost foarte crunta inainte sa fie adoptat. Personal, consider ca el este cel mai bine definit personaj din toate personajele din cartea Fifty Shades. Il voi adora mereu. <3

Personajul meu preferat din filme este este atat actrita Alexis Bledel, cat si Kaya Scodelario. Nu pot alege intre ele. Le ador amandurora felul de a gandi si modul in care trateaza lucrurile.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Personaj favorit Asss10Personaj favorit J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Lun 14 Apr 2014, 12:27

Jack Sparrow - Pirates of the Caribbean Personajul acesta e mult prea perfect interpretat! Jonny Depp e un geniu!
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Personaj favorit J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19Mier 14 Mai 2014, 23:07

Ilie Moromete - pentru multitudinea înjurăturilor pe care le deține și indiferența cu care le adresează oricărei persoane, indiferent că este copilul/soția acestuia, vecinii sau chiar și niște necunoscuți. 
- Personaj favorit momentan -
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

Personaj favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personaj favorit   Personaj favorit I_icon19

Sus In jos

Personaj favorit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-