Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: O sugestie Vin 12 Apr 2013, 22:49 | |
| Buna! As avea o sugestie , care sper sa fie pe placul vostru , mai ales graficienilor. M-am gandit ca am putea face o sctiune pe forum , in care graficieni sa posteze in fiecare saptamana cateva seturi , iar utilizatori de pe forum sa isi aleaga de acolo un set. Astfel graficieni nu ar fi atat de ocupati , iar noi nu am astepta atat de mult pentru un set . Uneori se intampla ca cei ce au cerut seturile nu le plac anumite lucruri in legatura cu el , astfel graficieni fiind nevoiti sa o ia de la capat. . Asa fiecare membru al forumului isi alege ce ii place , apoi setul va fi sters din acea sectiune , iar graficieni nu ar fi atat de ocupati. Daca vi se pare ceva inneregula cu sugestia mea , sau nu vi se pare o idee buna , imi cer scuze pentru deranj si rog ca sugestia sa fie trimisa la Sugesti respinse. |
|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: O sugestie Vin 12 Apr 2013, 23:02 | |
| Nu stiu... Daca am face asa ceva, atunci pentru ce mai avem sectiunea de cereri? Pe mine nu ma deranjeaza daca as face un set nou in caz ca acelui membru nu-i place. Multi vor ceva , noi stim sa facem, dar explicatu-i greu rau de tot si de aceea se mai intampla sa nu-i placa ceea ce facem noi. Chiar nu stiu ce sa zic... Raman indecisa, desi bat un pic mai mult sper contra :) |
|
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: O sugestie Sam 13 Apr 2013, 16:46 | |
| In calitate de grafician, cred ca am voie sa imi dau cu parerea. Eu nu sunt de acord. Daca membrilor nu le place ce le facem e vina lor, nu a noastra, avem un regulament in acea sectiune dupa care se face un model de cerere in astfel mod incat ei sa ceara exact ceea ce le trebuie. Ba din contra, graficienii ar fi mult mai ocupati daca ar pune seturile in acel topic. Caci ar trebui sa faca zilnic. In plus, ar fi un mare haos si o totala dezorganizare, deci eu sunt contra. |
|
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: O sugestie Sam 13 Apr 2013, 18:58 | |
| In primul rand doresc sa multumesc Annei si lui Ellie pentru ca si-au spus punctul de vedere. In al doilea rand as vrea sa imi cer scuze ca nu m-am gandit la consecinte si de faptul ca v-am irosit timpul cu sugestia mea. Ar fi trebuit sa fiu mai atenta si sa ma gandesc mai bine la aceasta sugestie , iar acum ca am facut acest lucru va inteleg perfect si imi dau seama ca nu e o idee buna ceea ce am propus eu. As dori ca aceasta sugestie sa fie adaugata la Sugestii respinse si imi cer scuze pentru nebagarea mea de seama.. Deny va si va ureaza succes in continuare |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O sugestie Sam 13 Apr 2013, 20:03 | |
| A fost o simpla sugestie, nu ai irosit timpul nimanui. Ideile pot fi acceptate sau nu, asta depinzand de cat de utile sau folositoare sunt, deci nu ai de ce sa iti ceri scuze.
>> Sugestii respinse. |
|