| Semnaturi facute de mine. <3 | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Semnaturi facute de mine. <3 Sam 13 Apr 2013, 23:32 | |
| Buna, oameni. Am venit cu un topic in care va voi arata niste semnaturi facute de mine intr-un program de modificat si editat, Photoshop Cs5. Nu ma prea pricep, sunt la inceput si recunosc ca nu sunt asa de ''slefuite'' ca sa zic asa, insa ma straduiesc in continuare. :)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - cea mai reusita dupa parerea mea.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] - pe aceasta am avut-o ca semnatura. :)
Sper ca v-au placut. Astept pareri si critici. :) |
|
| |
¤Kiira¤ Academy Student
Sex : Localizare : In your mind .:3 acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 43 Puncte : 56 Reputatie : 3 Stare de spirit : Indragostita . =p~
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Mar 16 Apr 2013, 17:07 | |
| Sunt foarte drăguţe . Chiar mi-au plăcut . Să mai aduci . PS : Super prima .
Să mă anunţi .
Te pup , pa pa ! :x |
|
| |
Matabi Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Ninja World acebook : Matabi Deea Nr. mesaje : 258 Puncte : 275 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Vin 03 Mai 2013, 14:24 | |
| Sunt foarte frumoase mie imi plac, dar as vrea sa postezi mai multe. |
|
| |
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Vin 03 Mai 2013, 18:57 | |
| Hey, Ele . Doamne sunt foarte dragute semanturile tale , chiar mai vreau cat mai repede si sper sa ma anunti si pe mine . Arpopo prima e super draguta Lots of kisses from Lola |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Vin 03 Mai 2013, 18:59 | |
| Ele, îmi plac semnăturile pe care le-ai postat, sunt frumos făcute aşa că mai pune. Curiozitatea mă macină şi vreau să mai văd astfel de creaţii din partea ta, fiindcă te pricepi, nu glumă. <3 |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Sam 11 Mai 2013, 12:28 | |
| Postez si eu dupa 1000000000 de ani inca o semnatura. :))))))) Si Crii mersi pentru incurajare. >:D<
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Cam mare, stiu. :))) Insa nu am putut s-o fac mai mica, sorry. |
|
| |
AviiLvee Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : La mare, la soare :3 Nr. mesaje : 59 Puncte : 70 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music <3 Stare de spirit : Bună :]
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 Mar 14 Mai 2013, 18:39 | |
| Wow. Chiar te pricepi mie, sincer. mi-au plăcut toate. Să ne mai aduci.
Avi's |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnaturi facute de mine. <3 | |
| |
|
| |
| Semnaturi facute de mine. <3 | |
|