Pumpkin pie ♨ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Centrala din sforaiesti Nr. mesaje : 77 Puncte : 94 Reputatie : 5 Stare de spirit : Je suis lejer!
| Subiect: Un set pentru Cloe Lun 15 Apr 2013, 15:48 | |
| Buna as dori si eu o semnatura si un avatar cu sasuke si sakura in culorile roz pal si negru dar daca sar putea sa fie mai rare si un text despre iubire plz |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set pentru Cloe Mier 17 Apr 2013, 07:22 | |
| Preiau eu. Dar nu stiu daca o sa gasesc fix o imagine care sa aiba exact acele culori, gen roz totul sau negru, asa daca este o sa ajustez eu imaginile. ^^ |
|
Pumpkin pie ♨ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Centrala din sforaiesti Nr. mesaje : 77 Puncte : 94 Reputatie : 5 Stare de spirit : Je suis lejer!
| Subiect: Re: Un set pentru Cloe Mier 17 Apr 2013, 13:15 | |
| Nu trebuie neaparat cu culorile roz si negru la alegerea ta |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set pentru Cloe Dum 21 Apr 2013, 11:34 | |
| Ca să iei linkurile şi restul să dai un quote la postul meu. Sper să-ţi placă, dacă te deranjează ceva la set, îmi spui. <3 Pentru avatar să copiezi linkul şi să mergi la profil->avatar şi jos în căsuţa unde scrie în stânga = Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site; vei pune linkul.♡ ♡ We are meant to be forever together. We are meant to fly. We are meant to love each other. We are ment to be together. |
|
Pumpkin pie ♨ Genin
| Subiect: Re: Un set pentru Cloe Dum 21 Apr 2013, 21:50 | |
| OmG ce dragute sunt mersi mult de tot . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set pentru Cloe | |
| |
|