`Kidda-Raluk` Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 175 Puncte : 229 Reputatie : 21 Hobby-uri : Muzica,Anime... Stare de spirit : Hmm.......
| Subiect: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 08:43 | |
| She said to me...
Come on senorita I wanna feel your rhythm I wanna see you dancin` So come into my room Give me satisfaction and positive reaction I`m feeling the atraction So come into my room
Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` oooo
Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` oooo Music make me loose control
Music make me loose control
She said to me...
Come on senorita I wanna feel your rhythm I wanna see you dancin` So come into my room Give me satisfaction and positive reaction I`m feeling the atraction So come into my room
Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` oooo Music make me loose control Music make me loose control
Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` la la la la Singin` oooo Musïc make me loose control |
|
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 10:17 | |
| Vai fetita mea nici nu sti cat ador melodia asta :X |
|
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 10:19 | |
| Ufuf ce frumose suunt! Mhm imi plac muult! |
|
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 10:34 | |
| Imi place mult |
|
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 15:01 | |
| mai mult lala decat versuri dar draguts
|
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mier 23 Mar 2011, 18:36 | |
| Imi place muult melodia asta:X |
|
mary97 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : calarasi Nr. mesaje : 164 Puncte : 183 Reputatie : 9 Stare de spirit : crazy
| Subiect: Re: Inna-Senorita Mar 18 Oct 2011, 20:58 | |
| Este tare melodia chiar daca incepe mai greu sa cante si tine cam mult cu la la la |
|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Inna-Senorita Vin 21 Oct 2011, 19:09 | |
| Imi place mult melodia asta ! <3 Desi, e cam veche. Dar, merge !
Electronic :) |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Inna-Senorita | |
| |
|