Kony` Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Chisinau acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa enervez lumea .Profesoarele in mod special Stare de spirit : Rea
| Subiect: Un set daca nu deranjez Dum 21 Apr 2013, 01:03 | |
| Daca nu deranjez asi dori un avatar si o semnatura care la tema sa fie SHInee ori K pop ul. Las la alegerea graficianului care din teme le v-a folosi.
Daca exista ceva ce nu intelegeti astept sa imi spuneti. Multumesc.
Ciau |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set daca nu deranjez Dum 21 Apr 2013, 11:35 | |
| Preiau eu.
Uite linkul de la imaginea pentru avatar -->> http://img.exs.lv/tmp/gif_200x200_992f6f.gif Te vei duce la profil - avatar şi în căsuţa unde scrie = Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site vei pune linkul imaginii. Este gif ca să ştii. Acum pentru semnătură. Va trebui oricum să dai quote la postul meu ca să iei linkul de la ea. Şi să o pui centrată , adică imaginile aşa cum sunt aşezate să fie centrate. dar dai direct copy şi apoi paste. Semnătura: |
|
Kony` Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Chisinau acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 11 Puncte : 17 Reputatie : 0 Hobby-uri : Sa enervez lumea .Profesoarele in mod special Stare de spirit : Rea
| Subiect: Re: Un set daca nu deranjez Dum 21 Apr 2013, 12:38 | |
| Multumesc foarte mult.Sunt geniale. Scces cu cea ce faci!
Ciau |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set daca nu deranjez Dum 21 Apr 2013, 13:21 | |
| Mă bucur să aud că îţi plac. Te mai aşteptăm pe aici când ai nevoie de un set. :3 |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set daca nu deranjez | |
| |
|