Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Am revenit din nou... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Am revenit din nou... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Am revenit din nou...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Am revenit din nou... Empty
MesajSubiect: Am revenit din nou...   Am revenit din nou... I_icon19Vin 26 Apr 2013, 17:25

Buna, deci cum sa va zic, din nou am revenit. :)) De data aceasta vreau sa se ocupe Crii de setul meu. :) (daca poate)
As dori un set cu marginile normale. Setul sa fie cu Kaya Scodelario si in imagini sa predomine culoarea gri. Un text mic care sa se potriveasca si cam atat. Semnatura poate sa fie si gif, si normala, nu conteaza.
Multumesc anticipat! :)
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Am revenit din nou... Empty
MesajSubiect: Re: Am revenit din nou...   Am revenit din nou... I_icon19Vin 26 Apr 2013, 18:00

Oww. *hug* O sa revin cu un edit cand am terminat.

Uite cum faci cu avatarul: https://2img.net/h/i1191.photobucket.com/albums/z461/Loli-Loli-Pop/re_zps3ba470c7.gif copezi acest link şi îl pui la Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site, Astfel încât să se vadă că e gif.
Jos e imaginea, cum arată ea.

Am revenit din nou... Re_zps3ba470c7

Am revenit din nou... Tumblr_mihx37xwkk1rv0soro1_500_zpsfea224bc
I'll say: Mâriawww!
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/

Am revenit din nou...

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Cereri de avatare și semnături :: Cereri rezolvate-