Flore Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva unde nu este nimeni si nimic inafara de muzica acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 10 Puncte : 15 Reputatie : 1
| Subiect: An avatar and a signature please Dum 28 Apr 2013, 19:36 | |
| Hello! A-si dori un avatar si o semnatura. Tema : Nu am pretentii l-as la alegerea Graficianului. Daca nu am facut bine cererea va rog sa imi spuneti si o voi remedia.
Multumesc anticipat. Goodbye! |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: An avatar and a signature please Dum 28 Apr 2013, 20:35 | |
| Preiau eu. Revin când o să termin.
Să dai un quote la postul meu ca să iei linkurile şi restul. ~~~~~~~۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰~~~~~~~ Beauty has its own path to take you to infinite. ~~~~~~~۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰~~~~~~~~~~~~~~۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰~~~~~~~ The mirror may lie sometimes, but the person's nature, doesn't. ~~~~~~~۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰ ۰۪۪۫۫●۪۫۰~~~~~~~ |
|
Flore Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva unde nu este nimeni si nimic inafara de muzica acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 10 Puncte : 15 Reputatie : 1
| Subiect: Re: An avatar and a signature please Mar 30 Apr 2013, 16:07 | |
| Buna ,sper sa nu te superi.:( Sar putea ceva mai Vintage?
Multumesc inca odata.Si imi pare rau ca iti iau din timp. |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: An avatar and a signature please Mar 30 Apr 2013, 16:18 | |
| Sper că aşa merge. |
|
Flore Academy Student
| Subiect: Re: An avatar and a signature please Mar 30 Apr 2013, 17:29 | |
| Multumesc,foarte mult.Setul este superb.Ja Ne. Thank you very much, the set is very nice. goodbye |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: An avatar and a signature please | |
| |
|