| Vita de Vie - praf de stele | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Vita de Vie - praf de stele Lun 29 Apr 2013, 22:00 | |
| O melodie de dragoste atat de frumoasa ... |
|
| |
Cerculeț Academy Student
Sex : Varsta : 22 Localizare : Argeș Nr. mesaje : 8 Puncte : 16 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Mier 22 Mai 2013, 20:58 | |
| Hello, hello. Eu una ador toate melodiile de la trupele rock românești, mereu sunt cele mai frumoase. *love* |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Mier 03 Iul 2013, 23:28 | |
| Uuu! Melodia este geniala, cred ca de jumatate de ora ii tot dau replay, replay, replay si inca nu m-am saturat de ea. I love this song. :D |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Mier 03 Iul 2013, 23:32 | |
| Asculta de la ei si: Ganduri / Basul si cu toba mare / Sunetul mai tare Sunt foarte tari! :DD |
|
| |
Mădă ● Jōnin
Sex : Localizare : ●Wonderland● acebook : ● Nr. mesaje : 1308 Puncte : 1367 Reputatie : 25 Hobby-uri : ●Chocolate. ●Music. ●Books. Stare de spirit : Ah! whatever.. boring
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Joi 04 Iul 2013, 01:18 | |
| Ei bine, nu stiu pentru cine era comentariul, dar eu am ascultat melodiile si mi s-au parut destul de tari, n-am ce comenta, absolut geniale. Ei bine, ideea mea este ca rock-ul romanesc depaseste multe, dar aici in tara nu este atat de promovat ca si toate prostiile ce se cer pe piata, dar acesta e doar punctul meu de vedere si m-am abatut de la subiect, eh, ce sa si faci, defect profesional. :D Oricum, melodiile sunt super-duper-mega-extra-hiper tari. Love them. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Joi 04 Iul 2013, 02:35 | |
| Eu nu mai ascult rahaturile comerciale de mult. Tot ce ascult e rock / trance si din cand in cand un dubstep, drum&basse. Rockul romanesc merita ascultat gen Vita de Vie, Alternosfera, Cargo sau Vama Veche. Nu toate melodiile lor sunt faine dar sunt multe foarte tari! :D |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| |
| |
Mădă ● Jōnin
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Joi 04 Iul 2013, 21:04 | |
| Stii, as avea multe de spus despre minunata muzica ce se vinde in zilele de astazi, dar... ma pedepsiti :D . Oricum de Vama Veche si Cargo stiu, printre ei mai sunt si Holograf impreuna cu Iris, sunt foarte dragute trupele si au niste melodii superbe la care nu ai nimic de comentat, de Vita de Vie am mai auzit, dar am evitat-o ( pana acum ) , dar de Alternosfera nu am auzit si ma bucur ca mi-ai spus tu acum, deoarece au melodii foarte tari. Apf... parerea mea despre rock-ul romanesc ramanea aceiasi, dar imi place la nebunie si AC/DC, Scorpions, Guns and Roses, Nickelback, Paramore, Evanescence si multe altele, dar nu mai imi vin acum in minte. Hehe, iar m-am abatut de la subiect.
P.S. ca sa dau si eu niste recomandari romanesti - Holograf si Iris, au niste melodii foarte tari. ^^ |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Joi 04 Iul 2013, 22:14 | |
| da , spre rusinea mea am uitat pe IRIS sa mentionez |
|
| |
Mădă ● Jōnin
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele Joi 04 Iul 2013, 22:32 | |
| Exact, exact. Cum ai putut sa uiti de ea? Ma dezamagesti , hehe glumeam. P.S. nu am incalcat nici o regula postand asa comentariile? Adica nah daca da, preiei tu toata vina ca esti admin si asa scapam amandoi. hehe, glumeam, iar. :D Arcade: deloc ! o:) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vita de Vie - praf de stele | |
| |
|
| |
| Vita de Vie - praf de stele | |
|