iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Un set micuţ Mar 30 Apr 2013, 22:36 | |
| Păi aş vrea un set in care să fie o fată din anime veselă. Părul orice culoare doar să nu fie blond şi verde. Vă mulţumesc anticipat pentru că vă faceţi timp să vă ocupaţi de aceste cereri >:d< . |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Un set micuţ Mar 30 Apr 2013, 23:44 | |
| Preiau eu.
Sa dai un quote la postul meu ca sa iei linkurile si restul. Sper sa-ti placa. <3 Little by little i see the light fall. I run through it ,to share a kiss with the sun. * * ** * * What a magic moment i've caught in my hand. I smile so much because i can feel the warm breath of the light. |
|
iMinnie Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In gandul tău <3 Nr. mesaje : 445 Puncte : 504 Reputatie : 35 Hobby-uri : Să mă distrez . Să stau cu prietenii . Să ascult muzică <3 . Să zâmbesc .Şi multe altele . Stare de spirit : Nebunăă .
| Subiect: Re: Un set micuţ Mier 01 Mai 2013, 15:50 | |
| Mulţumesc pentru că te-ai ocupat . Îmi place foarte mult >:d< . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un set micuţ | |
| |
|