Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Am venit cu o noua cerere Mier 01 Mai 2013, 16:10 | |
| Buna, lume !!! Lola's back . Ei bine de data aceasta as dori un set ( avatar + semnatura + text-engleza ) care sa aiba drept tema: copilarie combinata oarecum cu fericirea, culorile as vrea sa fie pastelate, nu prea stridente, iar textul sa fie unul sugestiv pentru tema . Cam atat, daca nu ati inteles sau vreti mai multe detalii imi puteti zice ca nu ma supar . Va multumesc anticipat |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Am venit cu o noua cerere Joi 02 Mai 2013, 13:04 | |
| Preiau eu.
Copilăria este tărâmul viselor şi speranţelor. ~~**~~~~**~~ Locul unde inocenţa predomină, iar magia este legea. Un loc fără de griji, plin de farmec şi iubire. De ce îţi doreşti să creşti? Când poţi rămâne aici. |
|
Simon Says Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Craiova Nr. mesaje : 1380 Puncte : 1693 Reputatie : 149 Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on Stare de spirit : always HAPPY :D:
| Subiect: Re: Am venit cu o noua cerere Sam 04 Mai 2013, 15:49 | |
| Mersi mult sunt absolut superbe. Am sa mi le pun imediat ce intru pe laptop |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am venit cu o noua cerere | |
| |
|