Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Lun 19 Aug 2013, 19:48

Si eu sunt PRO acestei sugestii si de asemenea sunt de acord si cu ceea ce a spus Cocktail mai sus,doar ca ea a spus-o putin cam dur.Sondajul ar trebui sa conteze 50%(mai mult sau mai putin) din nota,astfel concursul ar fi mai correct.Este adevarat, critici sunt si ei oameni si obosesc dar si pentru asta ar putea exista o solutie.Criticii ar putea sa citeasca cate 2 maxim 3 ficuri din cele inscrise si sa le dea note iar apoi a doua zi sa continue cu cele ramase.Bineinteles ca nu poti citi la comanda,daca chiar nu ai chef sa citesti sau sa critici iti vine greu si este obositor.Oricum,sugestia mi se pare foarte buna si este pacat sa zaca aici dupa ce a strans atatea PRO-uri de la membrii.Ramane la alegerea Staff-ului daca va fi luata in considerare sau nu.
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Mar 27 Aug 2013, 21:29

Mie una mi se pare o idei buna, 
Dar totusi si asi ramane la voturi , sunt membra pe acest forum de aproape 6 luni si am  multi in lista de prieteni dar niciodata nu am stat de vorba cu nimeni , ma tot intreb de ce ii mai am la prieteni daca nu vorbesc cu ei.Cei care fac aceasta prostie de a trimite mesaje  prietenilor pentru un vot e de ne iertat , ar trebui sa le fie rusine  si cei care isi voteaza prieteni  ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a o face.Se fac greseli , asta se stie .Cei care primesc astfel de mesaje  ar trebui sa anunte un moderator / critic ca sa se faca ceva in legatura cu asta.Nu e drept sa castige pe nedrept daca nu merita eu sincer nu as face asa ceva cat oi trai 
As ramane la voturi , este doar o parere.
Sus In jos
Marilyn
Genin
Genin
Marilyn

Localizare Localizare : Happy Land
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 126
Puncte : 186
Reputatie Reputatie : 12

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 14:29

Cred ca este o idee buna , dar este datoria staff ului de a decide. 
Acest lucru nu se intampla doar la acest concurs  dap ! .... oricum ar fi greu si pentru juriu care ar avea o gramadaa de citit , ar incurca ideile intre ele etc . Stiu ca asa fac eu cand citesc mai multe fic uri unu dupa altu le incurc intre ele :| .

Edit:
Ar trebuie sa ramana sondajul , iar cei care primesc mesaje gen ''vreau si eu un vot etc etc'' sa ii faca print s ciel care a trimis mesajul sa fie sanctionat ...de exemplu sa fie descalificat ce ziceti?
Si nu doar la acest concurs .
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 15:55

Votul este o modalitate folosită într-o mulțime de domenii, iar eu cred că este util pentru departajare. De acord că se poate decide câștigătorul printr-o banală medie aritmetică, dar, așa cum am mai zis de nenumărate ori, degeaba un fic este sclipitor, dacă nu are "lipici" la cititori. Și eu sunt frustrată când văd că un fic de-al meu, scris și corectat cu minuțiozitate, are mult mai puține vizualizări decât unul încropit în bătaie de joc, dar popular doar pentru că este mai "accesibil", ca să spun așa. Cu toate acestea, susțin sondajul, pentru că îi realizez importanța, dincolo de nemulțumirile personale legate de preferințele unora. 

Singurul compromis pe care vi-l pot propune este să stabilim un prag, în funcție de care scriitorii să treacă de etapa jurizării. Spre exemplu, doar cei cu nota finală peste 9 să ajungă în sondaj. Ce spuneți?
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 16:58

Eu sunt de acord cu metoda propusa, Ilinca. Zic ca merita incercat :)
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 Asss10Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 18:17

De acord. :)
Sus In jos
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Vin 06 Sept 2013, 22:52

Şi pe mine mă încântă ideea. Fiind vorba de un concurs ca Fic-ul lunii, concurs care impune nişte anumite standarde din partea participanţilor, 9 cred că este cea mai potrivită notă pentru a face diferenţa.
Sus In jos
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19Sam 07 Sept 2013, 10:19

Ok atunci. Știu că regulile nu se schimbă niciodată în timpul jocului, dar cred că această modificare trebuie introdusă imediat, fiind un subiect dezbătut de atât de mult timp.

Având în vedere că această sugestie a influențat într-un fel sau altul mersul concursului, o putem considera acceptată. dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"   Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-