| Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Lun 19 Aug 2013, 19:48 | |
| Si eu sunt PRO acestei sugestii si de asemenea sunt de acord si cu ceea ce a spus Cocktail mai sus,doar ca ea a spus-o putin cam dur.Sondajul ar trebui sa conteze 50%(mai mult sau mai putin) din nota,astfel concursul ar fi mai correct.Este adevarat, critici sunt si ei oameni si obosesc dar si pentru asta ar putea exista o solutie.Criticii ar putea sa citeasca cate 2 maxim 3 ficuri din cele inscrise si sa le dea note iar apoi a doua zi sa continue cu cele ramase.Bineinteles ca nu poti citi la comanda,daca chiar nu ai chef sa citesti sau sa critici iti vine greu si este obositor.Oricum,sugestia mi se pare foarte buna si este pacat sa zaca aici dupa ce a strans atatea PRO-uri de la membrii.Ramane la alegerea Staff-ului daca va fi luata in considerare sau nu. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Mar 27 Aug 2013, 21:29 | |
| Mie una mi se pare o idei buna, Dar totusi si asi ramane la voturi , sunt membra pe acest forum de aproape 6 luni si am multi in lista de prieteni dar niciodata nu am stat de vorba cu nimeni , ma tot intreb de ce ii mai am la prieteni daca nu vorbesc cu ei.Cei care fac aceasta prostie de a trimite mesaje prietenilor pentru un vot e de ne iertat , ar trebui sa le fie rusine si cei care isi voteaza prieteni ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a o face.Se fac greseli , asta se stie .Cei care primesc astfel de mesaje ar trebui sa anunte un moderator / critic ca sa se faca ceva in legatura cu asta.Nu e drept sa castige pe nedrept daca nu merita eu sincer nu as face asa ceva cat oi trai As ramane la voturi , este doar o parere. |
|
| |
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| |
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Vin 06 Sept 2013, 15:55 | |
|        Votul este o modalitate folosită într-o mulțime de domenii, iar eu cred că este util pentru departajare. De acord că se poate decide câștigătorul printr-o banală medie aritmetică, dar, așa cum am mai zis de nenumărate ori, degeaba un fic este sclipitor, dacă nu are "lipici" la cititori. Și eu sunt frustrată când văd că un fic de-al meu, scris și corectat cu minuțiozitate, are mult mai puține vizualizări decât unul încropit în bătaie de joc, dar popular doar pentru că este mai "accesibil", ca să spun așa. Cu toate acestea, susțin sondajul, pentru că îi realizez importanța, dincolo de nemulțumirile personale legate de preferințele unora.
       Singurul compromis pe care vi-l pot propune este să stabilim un prag, în funcție de care scriitorii să treacă de etapa jurizării. Spre exemplu, doar cei cu nota finală peste 9 să ajungă în sondaj. Ce spuneți? |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Vin 06 Sept 2013, 16:58 | |
| Eu sunt de acord cu metoda propusa, Ilinca. Zic ca merita incercat :) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Vin 06 Sept 2013, 18:17 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Vin 06 Sept 2013, 22:52 | |
| Şi pe mine mă încântă ideea. Fiind vorba de un concurs ca Fic-ul lunii, concurs care impune nişte anumite standarde din partea participanţilor, 9 cred că este cea mai potrivită notă pentru a face diferenţa. |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" Sam 07 Sept 2013, 10:19 | |
| Ok atunci. Știu că regulile nu se schimbă niciodată în timpul jocului, dar cred că această modificare trebuie introdusă imediat, fiind un subiect dezbătut de atât de mult timp.
Având în vedere că această sugestie a influențat într-un fel sau altul mersul concursului, o putem considera acceptată. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" | |
| |
|
| |
| Sugestie privind concursul "Fic-ul lunii" | |
|