♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol Mar 09 Aug 2011, 13:22 | |
| Ce trist... Chiar nu vreau ca Sakura sa moara Firar al dracu Sasuke ca nu-ti mai aduci aminte de cat de handicapat ai fost Ma... concluzie: Imi place ficu Baga next repede Te pup Zbye |
|
D3In 3Ng3L Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste tot dar niciunde Nr. mesaje : 33 Puncte : 33 Reputatie : 0 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : intotdeauna perversa
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol Mar 09 Aug 2011, 13:34 | |
| am un sg cuv se spus NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pwp :-* |
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol Sam 12 Noi 2011, 10:45 | |
| Ma bucur ca a fost continuat ficul de cineva dar regret ca nu am vazut asta mai devreme. Felicitari persoanei care a avut ideea asta. Felicitari Voltura ca l-ai continuat faci o treaba foarte buna, cum povestesti. Ar fi frumos sa vad un film bazat pe ideea asta. M-as bucura daca m-ai a nunta cand postezi nextul |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol Vin 30 Dec 2011, 15:08 | |
| Fic BLOCAT din cauza inactivitatii. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol | |
| |
|