| Poze create de mine cu photoscape si instagram | |
|
Autor | Mesaj |
---|
dumy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Paris acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 1
| Subiect: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 16:38 | |
| |
|
| |
dumy Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Paris acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 82 Puncte : 91 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 16:47 | |
| Inca cateva[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Biancabby Academy Student
Sex : Localizare : undeva acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 30 Puncte : 47 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 17:48 | |
| Foarte reusite sunt pozele tale sincer chiar imi plac le editezi chiar foarte bine ,dar sti ca mereu e loc si pentru mai bine...ce sa zic, sincer sunt mooooooooortale * * * |
|
| |
dumy Genin
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 17:48 | |
| Mersi foarte mult esti o draguta |
|
| |
Raikiri Genin
Sex : Localizare : Arad, Romania acebook : Sneider Arpi Nr. mesaje : 115 Puncte : 127 Reputatie : 4 Hobby-uri : Dansatul , cantatul , Karate, Jocuri pe PC Stare de spirit : foarte buna , fericit , prietenos
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 18:03 | |
| Acum am citit pm-ul si mam grabit sa vad cum le-ai facut , ma bucur ca iti place sa faci dinastea, am niste critici care ar trebui sa le ei in considerare:unele poze nu sunt editate de loc , si vreo 20 de poze ai pus aceeasi text cu aceelasi efect , incearca si tu ceva mai nou si eu am photoscape si sunt o groaza de chestii ce te-ar mai putea ajuta. Te rog sa treci si tu pe la Fic-ul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
dumy Genin
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mar 07 Mai 2013, 18:43 | |
| |
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Mier 08 Mai 2013, 19:36 | |
| Bună. Well, cum ţi-am promis am trecut şi eu pe aici, pe la tine pe la poze. Ce pot spune, sunt foarte frumoase pozele, dar nu uita să iei în considerare sfatul lui @Raikiri, este unul bun. Sunt foarte frumoase imaginile alese. Abia aştept să ne mai aduci poze. |
|
| |
dumy Genin
| |
| |
Tiger. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Craiova acebook : Andreea Iulia :3 Nr. mesaje : 71 Puncte : 99 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Joi 09 Mai 2013, 15:00 | |
| Imi plac pozele, dar nu cred ca Raikiri este destul de capabil sa dea o critica, mai ales ca nu detine acest rang. Ai grija pe viitor! |
|
| |
dumy Genin
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Joi 09 Mai 2013, 15:09 | |
| Ok,mersi mult ca ai gasit timp sa treci si pe la mine. |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram Joi 09 Mai 2013, 17:07 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poze create de mine cu photoscape si instagram | |
| |
|
| |
| Poze create de mine cu photoscape si instagram | |
|