Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Un nou concurs - Sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Un nou concurs - Sugestie Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Un nou concurs - Sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Un nou concurs - Sugestie Empty
MesajSubiect: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Sam 11 Mai 2013, 14:34

Bun. Deci stateam eu azi si ma plictiseam. Am trecut pe la concursul ''Ficul lunii'''si mi-a venit marea idee! O.O
Ce-ar fi sa facem un nou concurs denumit ''Ficul Anului'' in care toate ficurile ce au castigat sa se ''dueleze''. Facem un sondaj in care membrii sa voteze ficul cel mai apreciat. Si la sfarsit ficul cu cele mai multe voturi sa castige ca ''Ficul anului 2013'' sau ce an o sa fie. Concursul sa se organizeze in ultima luna din an. :) Ce spuneti?
Daca aveti vreo nelamurire intrebati-ma. Sunt aici ca sa va raspund. :)
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Sam 11 Mai 2013, 18:18

Eu sunt PRO. Imi place cum suna idea, chiar este interesanta.
Ar fi fosrte dragut ca sa facem in luna decembrie a fiecarui an un astfel de concurs, ca sa vedem care a fost cel mai apreciat fic al acestuia.
Sus In jos
Ambriel Malphas
Jōnin
Jōnin
Ambriel Malphas

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Roman
acebook acebook : Alexandra Elena
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1447
Puncte : 1767
Reputatie Reputatie : 270

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 12:57

Stai putin, nu prea am inteles. Deci, fiecare fic castigator din cele 12 luni sa se dueleze la sfarsitul anului?
''Dueland'' insemnand faptul sa castige cat mai multe voturi?
Si ficul ce cele mai multe voturi sa fie catalogat drept ''Ficul Anului'' ?
Hm. Si in afara de popularitate, ce va castiga acel membru? Ca scriitor -> membru apreciat este deja.
E o idee interesanta, si sper ca am inteles-o. Ar fi dragut ca un anumit fic sa fie desemnat ''Ficul Anului'' dar totusi, 12 ficuri deodata... Ce ar fi daca ar concura numai cate 6 ?
Sase -> etapa I
Sase -> Etapa a doua
Iar in luna decembrie sa se deschida un sondaj, format numai din cele doua ficuri castigatoare. Ar fi mai frumos, si nici nu s-ar baga din prima 12 ficuri intr-un sondaj...

In fine, eu sunt pro acestei sugestii, numai sa imi spui ce ar putea castiga cel care va avea ''Ficul Anului'' . :)
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 14:37

Ambriel Malphas a scris:
Stai putin, nu prea am inteles. Deci, fiecare fic castigator din cele 12 luni sa se dueleze la sfarsitul anului?
Hm. Si in afara de popularitate, ce va castiga acel membru? Ca scriitor -> membru apreciat este deja.
E o idee interesanta, si sper ca am inteles-o. Ar fi dragut ca un anumit fic sa fie desemnat ''Ficul Anului'' dar totusi, 12 ficuri deodata... Ce ar fi daca ar concura numai cate 6 ?
Sase -> etapa I
Sase -> Etapa a doua
Iar in luna decembrie sa se deschida un sondaj, format numai din cele doua ficuri castigatoare. Ar fi mai frumos, si nici nu s-ar baga din prima 12 ficuri intr-un sondaj...

In fine, eu sunt pro acestei sugestii, numai sa imi spui ce ar putea castiga cel care va avea ''Ficul Anului'' . :)

Pai sincera sa fiu nu m-am gandit la ce ar putea primi acel scriitor. Consider ca poate deveni si popular dar faptul ca acela a scris ficul anului x este destul. :) Adica te-ai simti mandru sa stii. Nu trebuie sa scrii un fic bun doar pentru a castiga acest titlu. Trebuie sa scrii findca iti place.
Daca ar fi ceva de primit cred ca ar trebui sa castige un rang gen ''Perfect Writer'' sau ceva de genul.
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 14:43

~ Ely ~ a scris:
Ambriel Malphas a scris:
Sase -> etapa I
Sase -> Etapa a doua

Pai sincera sa fiu nu m-am gandit la ce ar putea primi acel scriitor. Consider ca poate deveni si popular dar faptul ca acela a scris ficul anului x este destul. :) Adica te-ai simti mandru sa stii. Nu trebuie sa scrii un fic bun doar pentru a castiga acest titlu. Trebuie sa scrii findca iti place.
Daca ar fi ceva de primit cred ca ar trebui sa castige un rang gen ''Perfect Writer'' sau ceva de genul.

Eu as zice ca Perfect Writer suna un pic cam exagerat, caci nu este nimeni care sa scrie chiar perfect. Dar, cred eu, ar putea sa se numeasca ceva de genul Scriitor Profesionist, sau ceva de genul.
Dar sunt de accord cu tine, acea persoana scrie pentru ca ii face placer, nu pentru un anumit rang. Desigur, isi doreste ca talentul sa ii fie recunoscut, dar nici chiar atat de mult incat sa fie o obsesie, ca sa zic asa, sa ai un anumit rang.
Mie chiar mi se pare foarte interesanta idea ta, cu Ficul Anului, caci cel care ar castiga ar avea o implinire personala extrema si s-ar simti foarte mandru de realizarea lui. Nu-I asa? :)
Sus In jos
Hanazawa Rin
Sennin
Sennin
Hanazawa Rin

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Targoviste.
acebook acebook : Hanazawa Rin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 825
Puncte : 1007
Reputatie Reputatie : 122
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, Dancing, Writing.
Stare de spirit Stare de spirit : Where's the point?I'm bored anyway...

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 15:39

Eu sunt pro! Ideea concursului imi surade si chiar m-as bucura daca aceasta idee va fi acceptata. :*
Sus In jos
http://byrosemary.blogspot.com
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 16:26

Si eu sunt tot PRO! Ideea mi se pare genială. in love Sper să fie pusă în aplicare!
Sus In jos
Rauren Moisette
Academy Student
Academy Student
Rauren Moisette

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Curiozitatea asta. =)))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 28
Puncte : 43
Reputatie Reputatie : 7
Hobby-uri Hobby-uri : Pictura si scrisul. :)
Stare de spirit Stare de spirit : ○ Sa zicem ca e o euforie.

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 16:38

Buna, Ely. a hug Eu sunt PRO deciziei tale deoarece mi se pare una chiar foarte buna. Daca se va pune in aplicare voi fi foarte bucuroasa. :)) Acum vom vedea ce parere au cei din staff in legatura cu asta. :)
*hug*

Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Un nou concurs - Sugestie J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 12 Mai 2013, 16:53

Dacă ţin bine minte s-a mai discutat despre aşa ceva, acum nu mai ştiu şi unde. Sunt de acord, deşi e o muncă în zadar, pentru că mare lucru n-ar câştiga respectivul participant., deoarece deja are rangul de scriitor şi membru premiat. Eu m-am gândit că ficul anului 2013 să fie ţinut la Anunţuri, doar la categoria Fan-Ficuri, timp de un an, fie că este terminat sau nu, presupun că merită acest lucru. Cât despre felul în care o să aibă loc această selecţie nu sunt tocmai de acord. Tocmai se discută despre o astfel de probleme la sugestii, despre votare. Ar trebui criticate acele ficuri, în două etape, nu ştiu exact, dar de alţi critici, care nu au luat parte la jurizarea ficului în timpul anului.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
♀_Obsesia_♀
Genin
Genin
♀_Obsesia_♀

Localizare Localizare : In fata unui monitor. Logic, nu?
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 53
Puncte : 68
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Imi petrec majoritatea timpului visand. Uneori pierd si ultima farama de ratiune care m-ar putea trezi la realitate.
Stare de spirit Stare de spirit : Relativ buna. Pana la urmatorul atac de panica "Je suis LEJER."

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 16 Iun 2013, 12:22

Mda mi`ar placea... dar totusi la sfarsitul anului?...

Pai ar fi mai bine ca cei din anul 2013 sa se ,,dueleze'' in decembrie si sa fie catalogat ficul anului 2014...
El s-ar putea mandri cu titlul tot anul.
Imi place ideea:>. Suna interesant
PRO
Sus In jos
Skitte
Chūnin
Chūnin
Skitte

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare :
acebook acebook : Bogdan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 819
Puncte : 1112
Reputatie Reputatie : 153
Stare de spirit Stare de spirit : Anything Could Happen

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Dum 23 Iun 2013, 18:41

Hmm, dacă am înţeles eu bine, nu am citit tot ce se scrie pe aici, vrei să spui că autorii şi fic urile cu care au câştigat în luna respectivă să se dueleze la sfârşitul lui decembrie ? Mhh, sună interesant însă mi-ar plăcea mai mult dacă ar fi doar note şi o altă creeaţie pe lângă, pentru că eu văd că ar fi aceeaşi chestie... aceleaşi ficuri, nimic diferit. Ar fi drăguţ, da, însă să se mai redacteze o altă creaţie cu o temă stabilită.

Pro.
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Lun 24 Iun 2013, 12:51

Hmmm... think. Mie mi se pare a fi o idee foarte buna, mai ales ca acel scriitor va fi recunoscut de toata lumea ca fiind cel mai bun din acel an si nu trebuie neaparat sa primeasca un rang, asa cum au spus toti pana acum. SO sunt PRO, sper sa se accepte propunerea
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19Lun 24 Iun 2013, 22:48

sunt total impotriva acestei sugestii. chiar nu-si are rostul deci nu o s-o punem in aplicare.

closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un nou concurs - Sugestie   Un nou concurs - Sugestie I_icon19

Sus In jos

Un nou concurs - Sugestie

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-