Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Un set va rog Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Un set va rog Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Un set va rog

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

Un set va rog Empty
MesajSubiect: Un set va rog   Un set va rog I_icon19Mier 15 Mai 2013, 18:44

As dori si eu un set, ceva cu mime. Nu acei mimi criminali.  Daca se poate un mic text si la semnatura, daca nu e bine si asa. Multumesc mult!!!!

Edit!

Hei, buna din nou! Am venit iar, de data asta cu o noua idee care sincer imi place mai mult. Sper ca nu e vreo problema, iar daca este rog pe cineva sa-mi dea un m.p. ca sa ma anunte si sa se rezolve. Asa, as vrea ca imaginile sa fie cu ceva legat de viata, sau cum sa zic mai bine... Eh, nu-mi dau seama pe moment. Oricum, ceva frumos, culorile sa fie deschise, dar nu chiar tipatoare; o combinatie potrivita si egala intre cele doua. Daca se poate avatarul si semnatura sa aiba o legatura, cat de cat, daca nu e bine, doar sa se pastreze specificul pozei. Iar textul sa fie un citat, o vorba inteleapta tot legata de viata. De preferat ar fi in romana, ca sa poata intelege clar. Ceva de genul ,,Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte''. Sper ca ati prin ideea, daca nu puteti sa ma mai intrebati pentru detalii, nu ma supar.
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

Un set va rog Empty
MesajSubiect: Re: Un set va rog   Un set va rog I_icon19Lun 20 Mai 2013, 20:07

Preiau eu cererea. Dar o să dureze puţin până ce am să pun setul. Te voi anunţa când am postat. <3

Înff, îmi cer scuze că a durat atât de mult, am avut o dificultate la setul tău, dar am găsit nişte imagini bune, sper ca şi ţie să-ţi placă.
Avatarul - copiază linkul: https://2img.net/r/ihimizer/img836/5295/28599917.png - te duci la profil şi dai paste în căsuţa din stânga unde scrie asta - Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site.
Semnătura - dai un quote la postul meu ca să iei linkurile şi restul.

Un set va rog 77810032
• Invinge durerea, razi cat se poate, caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte •
• Aşa este viaţa •
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Elena S.
Chūnin
Chūnin
Elena S.

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 748
Puncte : 835
Reputatie Reputatie : 57

Un set va rog Empty
MesajSubiect: Re: Un set va rog   Un set va rog I_icon19Mar 04 Iun 2013, 09:10

Mersi mult pentru set! Imi place si nu ma supar ca a durat atat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Un set va rog Empty
MesajSubiect: Re: Un set va rog   Un set va rog I_icon19

Sus In jos

Un set va rog

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Cereri de avatare și semnături :: Cereri rezolvate-