Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
| Subiect: Citate de iubire Vin 17 Mai 2013, 19:30 | |
| Hey,am vazut topicul si m-am gandit sa fac si eu unul,sper sa va placa.
1.Degeaba plangi si regreti... Tu nu crede-ai c-o sa ma pierzi... Dar astazi plangi cu lacrimi amare... Acum sunt alta si te doare! 2.Si pentru el esti doar o simpla fata... Mai mult de-atat nu ai fost niciodata 3.Esti un scump,dar ieftin la vreajeala Si esti frumos doar pe dinafara 4.Si imi pare rau de ce s-a intamplat stii bine Cel mai mult ma doare ca am pus suflet pentru tine... 5.Te iubesc pana la cer! Eu sunt fetita ta si tu baiatul meu de cartier! 6.Imi place de tine ca esti smecher ca si mine Si mai esti si frumos foc,ca te plac,tu ai noroc. 7.Aprinzi bataia inimii cand imi zambesti... Stii sa detii controlul,bay,ma innebunesti! 8.Si pe tine de ce nu te pot uita in doua zile Asa cum fac cu lectia la fizica si la chimie? 9.Inca il mai iubesti dupa tot ce ti-a facut Chiar daca te-a ranit,chiar daca te-a durut! 10.Numele tau e scurt,dar ocupa tot spatiul din inima mea! 11.Inima imi e cel mai mare dusman,imi apartine mie,dar bate pentru el... 12.In inima mea trista vei zambi mereu Si crede-ma ,iubire,fara tine nu sunt eu! 13.El:Buna,scumpo,mi-a fost dor de tine! Ea stranuta. El: Ai racit? Ea:Nu,sunt alergica la vrajeli! 14.- Cum se traduce ,,I love you''? - Te iubesc! - Te-am prins! Si eu! 15.Cand fericirea lui devine fericirea ta E clar! Esti indragostita! 16.Tu esti cu ea,te gandesti la mine Eu sunt cu el,ma gandesc la tine Noi doi iubim lafel Tu nu pe ea,eu nu pe el 17.Esti greseala mea preferata! 18.M-am indragostit ca pro*asta! Eu de tine,tu de alta... 19,Tu nu esti in toate mintile! Esti doar in a mea! 20.Tine-ma strans la piept Si nu ma lasa sa plec 21.Lacrimile sunt ca ploaia,doar ca nu spala strazi ci suflete. 22.Ba pros*tule,inca te iubesc! 23.Ea:Gandeste-te,doar am fost o vreme impreuna,cum nai*ba poti renunta asa de usor la noi? El:Nu a existat vreodata cuvantul ,,noi''! Ea:Sigur,nu a existat.Atunci de ce imi spuneai ,, noi doi,pentru totdeauna!''? El:Era doar o expresie. Ea:Ei bine,expresia aia m-a facut sa cred ca ma iubesti... 24.De fiecare data cand zambeste ,imi dau seama cat de indragostita sunt de el! 25.Ea: Tie nu iti pasa decat de tine! El: Ai dreptate,imi pasa doar de mine...dar tu esti eu! 26.Iubirea il pune in genunchi chiar si pe cel mai orgolios om. 27.El: Hey,nu te-am mai vazut de mult ,ce mai faci? Ea:Bine,sunt foarte bine...Am un nou iubit si...toate-s frumoase!(pe dra*cu) El:Si eu sunt foarte bine,ma voi casatorii cu ea.(dar tot pe tine te iubesc) Ea:Ma bucur pentru tine,multa bafta!(te rog nu ma uita...) El:Multumesc,lafel si tie!(nu am sa te uit niciodata...)
Cateodata facem si spunem doar lucruri fara rost, ne ranim de unii singuri,si nu vom mai putea schimba niciodata greseala facuta ...
Va rog sa scrieti ce numere v-au placut mai mult. |
|
Sunako Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
| Subiect: Re: Citate de iubire Dum 19 Mai 2013, 08:32 | |
| Mie tote mi-au placut sunt frumoase dar ca sa aleg una ar fi , i-a stai putin sa ma mai uit odata ! Gata gasi pe 14 a fost draguta nu m-am gandit pana acum dar o s-o incerc |
|
Saku-chan Genin
Sex : Localizare : In my world... World of... of... ME^^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 99 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desene, fic-uri si AMV-uri Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Citate de iubire Joi 23 Mai 2013, 18:57 | |
| Normal,bineinteles,evident,logic!!! Pai da nu? Deci... Le iubesc le ador! :3 Hm... as alege... 27 :3 |
|
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Citate de iubire Lun 19 Aug 2013, 21:49 | |
| Îmi plac foarte mult. Citatul meu preferat este al 12-lea. Sper să mai aduci şi altele. Au revoir. :) |
|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Citate de iubire Dum 13 Oct 2013, 22:58 | |
|
Îmi plac citatele aduse de tine. În unele mă regăsesc! Mie îmi place 27. Sper să mai aduci! Bye!
Katherine Pierce |
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Citate de iubire Mar 29 Oct 2013, 09:00 | |
| Frumoase citate de iubire , toate sunt frumoase In toate ma rgasesc dar mai mult imi place:24-25 |
|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Citate de iubire Sam 01 Feb 2014, 17:34 | |
| Sunt dragute toate, dar mi-a placut in special numarul 21. |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Citate de iubire Mier 27 Aug 2014, 18:42 | |
| Nu mai sunt eu o mare " fana " a citatelor de acest gen, prefer sa-mi gasesc singura cuvintele, insa..chiar mi-au placut :O3 |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Citate de iubire | |
| |
|