|
Autor | Mesaj |
---|
Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
| Subiect: Creatii proprii Vin 17 Mai 2013, 21:14 | |
| 1.Candva ti-am furat inima,acum a venit timpul sa ti-o inapoiez...
2.Cand m-am indragostit de tine nu stiam ca imi poti oferii atatea Cand ne-am sarutat nu stiam cata dragoste imi poti darui Cand m-ai parasit...am stiut ca numai am pentru ce trai...
3.Majoritatea povestilor de dragoste incep cu o urma de ura,povestea mea a inceput atunci cand m-am indragostit de tine
4.Dimineata gandul meu zboara la tine Dupa-amiaza gandul meu tot la tine zboara Seara doar la tine ma gandesc Noaptea tu nu poti dormi pentru ca te gandesti la mine.
5.Oriunde m-as uita iti intalnesc privirea Oricat as incerca sa te uit ramane amintirea Orice as face nu te pot uita Esti si ramai in inima mea
6.Primavara ma imprietenesc cu tine Vara ma simt captiva in inima ta Toamna nu ne mai despartim Iarna imi doresc sa nu te fi intalnit.
7.Cand mi-ai dat iubire,ti-am raspuns cu iubire Cand mi-ai dat ura , ti-am raspuns cu ura Cand m-ai dat uitarii...am incetat sa-ti mai raspund.
8.Sarutul tau pentru mine inseamna viata De aceea te sarut in fiecare dimineata
Sper ca v-au placut! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
| |
Alee Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo unde nici nu-ti inchipui Nr. mesaje : 119 Puncte : 159 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa citesc ficuri , sa desenez , sa ascult muzica.. Stare de spirit : Creativa
| Subiect: Creatii proprii Joi 27 Iun 2013, 14:50 | |
| Am mai adus niste poezioare scrise de mine. Sper sa va placa!
9. In intunericul noptii Ma gandesc dinou la tine Stiu ca este treaba sortii Sa te-aduca langa mine
10.Desii am varsat rauri de lacrimi pentru tine Desii inima mea nu va mai fii niciodata bine Desii nu-ti voi mai puteaspune ce-mi doresc Eu inca tin la tine, eu inca te iubesc
11.Ma doare cand imi spui ca nu-ti pasa Dar pe tine-n cot te doare Ma doare cand imi spui,,Hai,lasa!'' Dar tie-ti pasa oare?
12. Cand am vrut sa ma iubesti M-ai iubit Cand am vrut sa ma saruti M-ai sarutat Cand NU am vrut sa pleci Totusi ai plecat...
13.Credeam ca ma iubesti Credeam ca ma doresti Stiam ca m-ai vrut Si ca nu m-ai avut
14.~La telefon~ Ea: - Auzi,stii cum se traduce ,,Missing you''? El : Imi e dor de tine. Ea: Te-am prins! Si mie!
15.Traiam doar din iubire Acum e amagire Speram ca esti al meu Si-asa va fi mereu
16.Iubesc doar atunci cand sunt cu tine Urasc doar cand nu esti langa mine Respir doar iubirea ta Esti ingerul din inima mea
17.Te-am iubit dintotdeauna Si te voi iubii mereu Viata este numai una Iar tu esti sufletul meu
18. Inima mea e blocata Lacatul la mine Sufletul ma doare tare Cheia e la tine
19. Mi-ai fost mereu alaturi La bine si la greu M-ai protejat de toti Acum e randul meu ( Pentru prieteni)
20.Florile sunt sute Stelele sunt mii Imi e scris in stele Ca te voi gasii
21.Te sarutam de mii de ori Si te-am iubit mereu Eu sunt petala unei flori Iar tu sufletul meu
22.Adorm mereu cu gandul la tine Oare si tu te gandesti la mine? Tu esti aerul pe care-l respir Dar ai spinii unui trandafir
23.Iubirea e o floare Ea poate fi un crin Mirosuri orbitoare Si pline de venin
24.Si vi acum la mine Cerandu-mi inca-o sansa Eu numai fac ca tine Caci am iesit din transa
25. Ramai in inima mea Orice ar fi Chiar daca vei murii Si nu vei mai traii
26. Daca tu mai plangi vreodata Eu promit ca o fac lata Sar in fata autobuzului Sau a microbuzului
Da,stiu ca nu sunt toate stralucite,dar ceva tot cred ca e. Astept pareri! |
|
| |
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
| |
| |
Annette Sennin
Sex : Varsta : 24 Localizare : . Nr. mesaje : 569 Puncte : 664 Reputatie : 63 Hobby-uri : . Stare de spirit : .
| Subiect: Re: Creatii proprii Joi 27 Iun 2013, 18:14 | |
| Hey! Am ajuns si eu pe aici. In primul rand vreau sa spun ca esti foarte talentata si ca ce compui tu aici e fenomenal. In al doilea rand imi cer scuze ca am ajuns asa tarziu si in al treilea te-as ruga sa ma anunti cand mai postezi , caci sunt fooarte frumoase. Deny te |
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Creatii proprii Joi 27 Iun 2013, 20:31 | |
| Hey ! In primul rand as vrea sa-ti multumesc pentru ca m-ai anuntat si ca nu m-ai lasat sa pierd asemenea minunati de poezii . Toate sunt fantastice . Draga mea tu ai talent , deci sper ca o sa mai postezi , iar atunci cand o vei face astept sa ma anunti . Pana data viitoare te-am pupacit dulce ! |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Creatii proprii Joi 27 Iun 2013, 20:59 | |
| Buna, multumesc de anunt , esti geniala imi plac , imi place strofa nr. 13
|
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Creatii proprii Joi 27 Iun 2013, 22:40 | |
| Hei...mi-au placut mult poezioarele tale! Se vede ca te pricepi! Daca mai scrii te rog sa ma anunti si pe mine! Te pwp dulce si spor la scris!!! |
|
| |
Tianna Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti acebook : Nica Tatiana Nr. mesaje : 247 Puncte : 313 Reputatie : 12 Hobby-uri : Arta. Stare de spirit : Teen Spirit
| Subiect: Re: Creatii proprii Lun 19 Aug 2013, 20:19 | |
| Imi place mult! Mult de tot!! Ai talent! Mai motivat , sa scriu si eu cateva poezii in curand! Arigato and Sayonara colega!! :* |
|
| |
Akatsuki_lavy Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 282 Puncte : 294 Reputatie : 18
| Subiect: Re: Creatii proprii Sam 10 Mai 2014, 19:20 | |
| Foarte frumos draga mea .felicitarile mele . Tine-o tot asa si indiferent de situatie ,nu renunta.pupici |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Creatii proprii | |
| |
|
| |
|