Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Concursul 89 - Melodia Săptămânii Mar 21 Mai 2013, 08:23
Felicitări, iPrieten, ador melodia lui Pink - Try. Scuze că am întârziat cu deschiderea concursului din această săptămână. Mult succes tuturor.
MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ
Ultima editare efectuata de catre Arianthe in Dum 02 Iun 2013, 23:22, editata de 1 ori
Eos Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Italia, Vigevano. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 1525 Puncte : 1732 Reputatie : 101 Hobby-uri : Sa desenez si sa scriu! Stare de spirit : La fel ca intodeauna .....melancolica....
Subiect: Re: Concursul 89 - Melodia Săptămânii Mar 21 Mai 2013, 12:18
Felicitari iPrieten!
De data aceasta particip si eu cu: Breaking Benjamin - Evil Angel
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
Subiect: Re: Concursul 89 - Melodia Săptămânii Mar 21 Mai 2013, 16:19
Andreea Balan - Fara tine nu sunt eu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Subiect: Re: Concursul 89 - Melodia Săptămânii Mar 21 Mai 2013, 16:26
Scorpions - Send me an angel
Limoncello Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 388 Puncte : 575 Reputatie : 69 Hobby-uri : Desenul, acultat muzica continuu, cititul, scrisul, plimbarile in aer liber, animeuri, seriale coreene, filme Stare de spirit : Mereu schimbatoare.
Subiect: Re: Concursul 89 - Melodia Săptămânii Mar 21 Mai 2013, 20:26
O Doamne, Choco, iubesc mel astaa de la Scorpions :X
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
Mai pot sa particip?? Daca da: Maroon 5- One more night
Mult succes tuturor
Yukii Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : La LoCuL pOtRiViT!!! Nr. mesaje : 613 Puncte : 752 Reputatie : 101 Hobby-uri : Ficuri, Muzica si.... multe ,multe altele! Stare de spirit : Just. . . ME!