Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Randuri pecetluite cu sentimente... Mier 22 Mai 2013, 19:14 | |
| Ok...am venit si cu cateva...nu stiu cum sa le spun... statusuri sau asa ceva. O sa le vedeti semnate cu Illy ^_^, Miky. si Ralu <3 Sper sa va placa :D Here we go... Si chiar de stiam ca-mi faci rau, Simteam cum imi faci bine. Ca un drogat cu drogul sau, Am fost eu cu tine... Ralu <3
Unde iti vorbesc la modul cel mai serios despre cele mai neserioase lucruri pe care le-ai fi putut intalnii... Asta este povestea unei poezii... Ralu <3
Vise aruncate peste geam, Crezand c-o sa se-ntoarca. Pasari fara aripi zburand in van, Sperand ca noaptea o sa treaca. Illy ^_^
Tu ma vorbesti de rau, Eu te vorbesc de bine. Tu ma barfesti mereu, Iar eu rad de tine! =D Illy ^_^
Hopa! Ai intrat pe teren minat si te-ai cam afundat... Unde este acum craiul tau minunat sa te salveze? Eu cred ca a plecat schimband viteze... :3 =D Illy ^_^
Realitatea bate filmul Si platoul de filmare. Viata e frumoasa Si fara efecte speciale! :) Miky.
Eu te iubesc, Tu ma ignori. Am inceput sa te urasc, Iar tu sa ma adori... ;P Miky.
Cazi... Te ridici... Tot ce zici... E rabdare...
Plangi... Te distrugi... Vrei sa fugi... Si te doare... Miky. Gata... asta a fost tot deocamdata ^_^ Hope you liked it :3 P.S. Va rog sa comentati :3 |
|
♥Kitty•Cuture♥ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Padurea Noptii acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 33 Puncte : 43 Reputatie : 2 Hobby-uri : Muzicz Desen . . . Stare de spirit : Crezi ca mai stiu ?
| Subiect: Re: Randuri pecetluite cu sentimente... Dum 21 Iul 2013, 22:13 | |
| Mie mii se par chiar dragute! Sigur pe alocuri nu prea se gaseste rima, insa ce conteaza ? ele sunt frumoase si scrise cu talent deci nu are prea mare importanta! Sper sa mai postati si daca se va intampla as vrea sa ma anuntati!
Va pupa ,Kitty ! |
|