Saku-chan Genin
Sex : Localizare : In my world... World of... of... ME^^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 99 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desene, fic-uri si AMV-uri Stare de spirit : plictisita
| Subiect: As dori un set... :3 Mier 22 Mai 2013, 21:07 | |
| Hey, bine v-am regasit :3 Va rog eu, din sufletelul meu de copilas inocent ce sunt, sa imi faceti un avatar si o semnatura cu Celty Sturluson din anime-ul Durarara! Va multumesc foarte mult! |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: As dori un set... :3 Mier 22 Mai 2013, 21:35 | |
| Preiau eu. Pentru avatar, copiază linkul de la imagine - https://2img.net/r/ihimizer/img211/1962/rrwe.png - şi te duci la profil-avatar şi dai paste în căsuţa unde scrie asta în stânga: Creeaza un link catre Avatar, de la un alt site. Semnătura o iei de aici şi o postezi la profil-semnătură, să dai un quote la postul meu ca să iei linkurile şi restul."Because the world isn't as bad as you think." - Celty - |
|
Saku-chan Genin
Sex : Localizare : In my world... World of... of... ME^^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 99 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desene, fic-uri si AMV-uri Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: As dori un set... :3 Joi 23 Mai 2013, 18:41 | |
| Multumesc frumos, setul e superb! |
|
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: As dori un set... :3 Joi 23 Mai 2013, 18:43 | |
| Mă bucur să aud că îţi place setul. ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: As dori un set... :3 | |
| |
|