Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Holograf- Primavara incepe cu tine Mier 30 Mar 2011, 21:10
Superba aceasta melodie, desi e veche este foarte frumoasa. Mie imi place, mai ales ca am si cantato odata la un concurs Sper sa va placa si voua, desi imi imaginez ca o stiti
Holograf- Primavara incepe cu tine
Inca o zi fara tine, intr-o clipa a trecut M-am invelit cu iubirea, cea uitata-n asternut, Camera mea e prea mare daca nu esti tu in ea, Luna ti-a intins scara ei de vis, Haide vino in lumea mea,
Primavara incepe cu tine, Prima ploaie de vara nu tine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat Prima raza de soare cand vine incalzeste iubirea din mine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat
Si nu ma-ntreba de mi-e bine fara mangaierea ta, Am doar cuvinte putine sa-mi astampar dragostea, Inima mea e saraca, e departe de a ta, Stelele apun, ti se-astern in drum, Sa te-aduca-n calea mea...
Primavara incepe cu tine, Prima ploaie de vara nu tine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat Prima raza de soare cand vine, incalzeste iubirea din mine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat.
Si nimeni niciodata n-ar putea S-aduca norii intre noi, nu, nu Primeste acum in dar iubirea mea Sa ramana mereu a ta, doar a ta
Primavara incepe cu tine, Prima ploaie de vara nu tine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat Prima raza de soare cand vine, incalzeste iubirea din mine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat.
Primavara incepe cu tine, Prima ploaie de vara nu tine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat Prima raza de soare cand vine, incalzeste iubirea din mine, Prima dragoste nu, nu se uita niciodat. Niciodat, niciodat ...
Si..melodia..
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
Subiect: Re: Holograf- Primavara incepe cu tine Joi 31 Mar 2011, 09:32
Stiu melodia si imi place foarte mult.
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
Subiect: Re: Holograf- Primavara incepe cu tine Joi 31 Mar 2011, 11:31
E ff frumoasa
Crystal Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Subiect: Re: Holograf- Primavara incepe cu tine Joi 31 Mar 2011, 17:14
Vai ce ma binedispune melodia asta Foarte frumoasa.
Kirara Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
Subiect: Re: Holograf- Primavara incepe cu tine Joi 31 Mar 2011, 18:53
Chiar imi place aceasta melodie...
Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
Subiect: Re: Holograf- Primavara incepe cu tine Mar 05 Apr 2011, 17:07
imi place mult melodia, e superba
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...